ok..nego zašto je bilo potrebno da im obznani ime ako ga oni već znaju?Jasno pise da je Isus obznanio Bozje Ime ljudima.
„Obznanio sam im tvoje ime i obznanjivaću ga“Jovan 17:26
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ok..nego zašto je bilo potrebno da im obznani ime ako ga oni već znaju?Jasno pise da je Isus obznanio Bozje Ime ljudima.
„Obznanio sam im tvoje ime i obznanjivaću ga“Jovan 17:26
Kažem ti ono što ne razumeš, pogledaj u praktičan život Apostola...Znači Isus je govorio nešto bezveze što ništa ne znači?
Ima i u savremenim prevodima Biblije bitno da je Bozje ime sacuvano i obznanjenoPa ajde Cicolino mućni glavom. Mi trebamo vjerovati da je postojalo nešto za što nema dokaza da jeste jer eto mora tako.
znali su ga u to vreme treba i mi da znamook..nego zašto je bilo potrebno da im obznani ime ako ga oni već znaju?
Pričam o Jehovi kao biću.Bog ne može-
Nije caka u tome da je NESTAO već da NIKAD NIJE BIO.
Čekaj bre čoveče, polako. Veruješ u nešto što Isus nikada nije rekao.Kažem ti ono što ne razumeš, pogledaj u praktičan život Apostola...
Oni sve to znaju i Hrista iz prve ruke slušaju, pa onda kažu da Hrist ima Boga poglavara..

ne možeš to da očekuješ od stranački opredeljenih...da misle svojom glavom...eno i Maki reče da bi bila gordost da sam tumači Sveto Pismo...Čekaj bre čoveče, polako. Veruješ u nešto što Isus nikada nije rekao.
A onda, ne veruješ u ono što je rekao nego za to kažeš ''to ništa
ne znači i ništa ne govori''.
Kakvog smisla ima da apostoli u jevanđelima zapisuju nešto što
je Isus rekao, a što ništa ne znači?
Ako veruješ Isusu, tvoje je da se zaptaš zašto je to rekao i šta bi
to moglo da znači. Sa punim poverenjem da je rekao nešto
vredno.
pa eto njemu tumace ljudi a nama Bogne možeš to da očekuješ od stranački opredeljenih...da misle svojom glavom...eno i Maki reče da bi bila gordost da sam tumači Sveto Pismo...
a ja naprimer ne mogu ništa da prihvatim i naučim ako sam ne razumem...
Samo vuci za jezik...pa eto njemu tumace ljudi a nama Bog
Upravo ti to svo vreme radiš.Čekaj bre čoveče, polako. Veruješ u nešto što Isus nikada nije rekao.
A onda, ne veruješ u ono što je rekao nego za to kažeš ''to ništa
ne znači i ništa ne govori''.
Kakvog smisla ima da apostoli u jevanđelima zapisuju nešto što
je Isus rekao, a što ništa ne znači?
Ako veruješ Isusu, tvoje je da se zaptaš zašto je to rekao i šta bi
to moglo da znači. Sa punim poverenjem da je rekao nešto
vredno.
Ma kako nisu rekli, kada su oni zapisali reči koje sam citirala? Nisam ja teUpravo ti to svo vreme radiš.
Apostoli znaju najbolje ko je Hrist i ti hoćeš da mi kažeš da je on Bog a Oni to nikada nisu jasnim rečima rekli...
Naprotiv, zapišu da je Bog poglavar Hristu.
Što znači da ima neko iznad Hrista.
Što je u skladu sa Hristovim rečima ''Otac je veći od mene''...
Što je u skladu sa Hristovim rečima koje izgovara u nebeskoj slavi da ima Svog Boga....
Ne možeš istrgnuti jedan stih iz konteksta i time nešto dokazivati.
Pismo je jasno od korica do korica.
''Jedan Bog (Otac) i jedan posrednik Isus (Sin) ''...
To je potpuno drugačije. Njemu niko ne pokušava svoja tumačenja dane možeš to da očekuješ od stranački opredeljenih...da misle svojom glavom...eno i Maki reče da bi bila gordost da sam tumači Sveto Pismo...
a ja naprimer ne mogu ništa da prihvatim i naučim ako sam ne razumem...
U svemu ovome što si citirala, ne piše da je njegov otac jehova.Isus Hrist kaze da je Bozji Sin i da je njegov Otac Bog Jehova
Verujem naravno, zašto ne bih verovao.Ma kako nisu rekli, kada su oni zapisali reči koje sam citirala? Nisam ja te
reči napisala.
Ako ne razumeš šta znači to što su zapisali, čekaj da ti se razjasni.
Trenutno ti ništa ne znači i ništa ne govori. Ali ako misliš da tu značenja
nema, a ne da samo ti nisi sposoban značenje da vidiš, onda nikada
nećeš ni razumeti šta je Isus govorio.
Evo jasnim rečima su zapisali
8. Рече му Филип: Господе покажи нам Оца, и биће нам доста.
9. Исус му рече: Толико сам времена с вама и ниси ме познао,
Филипе? Ко је видио мене, видио је Оца: па како ти говориш:
Покажи нам Оца?
A ti ni u ovo ne veruješ.
Neistina potkrepljena stihovima koji je ne potvrđuju.da Isus vrsi volju svog Oca Boga Jehove
Jovan 5:30
Ja ne mogu ništa da učinim sam od sebe. Ja sudim na osnovu onoga što čujem i moj sud je pravedan,
jer ne činim ono što je po mojoj volji, nego po volji onoga koji me je poslao
Jovan 20 :17
17 Reče joj Isus: Ne dohvataj me se, jer se još ne vratih k Ocu svome
Nego idi k braći mojoj, i reci im da idem k Ocu svome i Ocu vašemu, i Bogu svome i Bogu vašemu.
Božija reč je istina i kao što vidiš, ne potvrđuje neistinu koju si ti rekla.Bozja rec je istina.
Gde prebiva taj nebeski otac?Bozja rec je istina.
duhovni svet nije na nebesima nego je paralelna dimenzija...tamo gde ideš kad sanjaš...tamo gde idu duše kad odu na večni počinak...Gde prebiva taj nebeski otac?
Astronomi su teleskopima snimili uzduž/popreko svemir udaljen
100- tine hiljada svetlosnih godina
Nigde nisu primetili
"carstvo nebesko"...![]()
ne mozes videti BogaGde prebiva taj nebeski otac?
Astronomi su teleskopima snimili uzduž/popreko svemir udaljen
100- tine hiljada svetlosnih godina
Nigde nisu primetili
"carstvo nebesko"...![]()