ISUS HRIST - Bozji Sin ( svedocanstvo Boga )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onda vera nebi bila ni potrebna jer bi vi videli Isusa

Prava vera se dokazuje kada verujes u ono sto nisi video

Pa da. Bogu ni ne odgovara znanje vec samo vera. Njemu ne bi ni odgovaralo da ljudi znaju da li on postoji, vec mu vise odgovara da manipulise i da se igra sa ovcama.

I zasto toliko bog zeli da ljudi veruju u njega a da ga ne vide? Zasto toliko ne zeli da svako zna o njemu sve?

Poslednja izmena:
Pa da. Bogu ni ne odgovara znanje vec samo vera. Njemu ne bi ni odgovaralo da ljudi znaju da li on postoji, vec mu vise odgovara da manipulise i da se igra sa ovcama.

I zasto toliko bog zeli da ljudi veruju u njega a da ga ne vide. Zasto toliko ne zeli da svako zna o njemu sve?

Zato sto ako poverujes u Boga a ne vidis ga i volis Ga a nis ga video je veliki dokaz da stvarno verujes i volis Boga :)

Svako kada vidi nesto on ce da poveruje odmah :lol:

Ali ako ja tebi kazem - Kupio sam Ferrari i ti poverujes da jesam - znaci poverovao si u moje reci

To zeli i Bog da vidi koliko je ljudska vera jaka :)

- - - - - - - - - -

a oni koji bi verovali da je isus stvarno na slici klanjali bi se slici..paganizam..jel tako?

Tako :)

Bog ne trazi da se klanjamo Slici Isusa :tajna:

Zato sto ako poverujes u Boga a ne vidis ga i volis Ga a nis ga video je veliki dokaz da stvarno verujes i volis Boga :)

Ali ako ja tebi kazem - Kupio sam Ferrari i ti poverujes da jesam - znaci poverovao si u moje reci

- - - - - - - - - -

Lupas gluposti.

Zasto onda nije ceo narod dok je slusao Isusa (pre 2000god) prihvatio njega? Zasto Jevreji (odabran narod od boga) nije prihvatio boga (Isusa)?

Ovo zadnje sto si rekao dokazuje ono sto ja tvrdim, a to je da vera u boga i znanje o bogu ne moze biti isto.

U boga veruju oni koji nisu sigurni da bog postoji. :bye:

- - - - - - - - - -

sta bi ti uradio sa fotkama da one stvarno postoje....:p

Lupas gluposti.

Zasto onda nije ceo narod dok je slusao Isusa (pre 2000god) prihvatio njega? Zasto Jevreji (odabran narod od boga) nije prihvatio boga (Isusa)?

Ovo zadnje sto si rekao dokazuje ono sto ja tvrdim, a to je da vera u boga i znanje o bogu ne moze biti isto.

U boga veruju oni koji nisu sigurni da bog postoji. :bye:

Pa eto videli su kao to ti sada trazis a opet nisu poverovali da je Isus Sin Boziji :mrgreen:

Zatim cudesa u pustinji i sa Faraonom, i opet su neki sumnjali u Boga

Sve je to do ljudske nevere a ne do Boga :bye:

- - - - - - - - - -

sta bi ti uradio sa fotkama da one stvarno postoje....:p

nista, cuvo ih negde ili bi pokazao ljudima kako izgleda :p

Ali je nebi obozavao niti joj se klanjao :rumenko:

Pa eto videli su kao to ti sada trazis a opet nisu poverovali da je Isus Sin Boziji :mrgreen:

Zatim cudesa u pustinji i sa Faraonom, i opet su neki sumnjali u Boga

Sve je to do ljudske nevere a ne do Boga :bye:

- - - - - - - - - -

nista, cuvo ih negde ili bi pokazao ljudima kako izgleda :p

Ali je nebi obozavao niti joj se klanjao :rumenko:
i ka d pogledas sliku jel bi bio mrtav hladan...ako bi bio taki bolje bi bilo da ih spalis..zasta da ti sluze ...za ukras iil da se falis kako imas sliku stvarnog isusa..:p

Rekao si "Svako kada vidi nesto on ce da poveruje odmah".

Slagao si.

P.S. Onda smo svi mi koji ne zelimo da poverujemo iznad svakog, jer si ipak rekao da bi svi. Onda smo svi mi koji odbijamo da verujemo iznad svakog i uzivamo u tome, jer si ti i oni tvoji koji veruju svi. :hahaha:

Pa svako normalan ali postoje i zli ljudi koji su mrzeli Isusa i nisu poverovali nego ga ubili

Zasto nisu pitaj njih, svako sam bira da li ce poverovati ili nece :bye:

- - - - - - - - - -

Koja slika tebe podseca na boga?

Nijedna jer niko ne zna kako Bog stvarno izgleda niti Isus

Cista nagadjanja na Ikonama i freskama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back