a vi u alLJbaniju....pa pa....
ti si prirodno ogranicen covek ili je to od spreja za glasanje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a vi u alLJbaniju....pa pa....
Sps-ovac zasto mislis da mozes da shvatis i 10% onoga sto sam napisao?
pa i nisam bas neki sps-ovac,ali cim sam ti odgovorio u slicnoj frazi znaci da kapiram,a od kada na ovom svetu robstvo pocne da se kapira kao sloboda ja cu odma da izvrsim harikiri,i mislim da nije u redu da u srbiji 5-okolonasi,hrvati,ultracrnogorci fprmiraju stranku pa onda kao ajmo da priznamo da smo zlocinci i sve da damo....to bi bilo kao kada bi ja otisao u hrvatsku,ziveo uzo drzavljanstvo osnovao stranku-i iz sveg glasa ajmo braco hrvati mi smo zlocinci ajmo srbiji da damo pola hrvatske...mislim nije cak ni namazano

ti si prirodno ogranicen covek ili je to od spreja za glasanje?![]()
Pa ti si ultracrnogorac.![]()
kada je ldp u kladionici meridijan na 6 i po % onda je to tačniji rezultat od svake agencije

sta kaze meridijan kolko uzimaju radikali![]()
Bilo bi sjajno da i LDP i SPS ne pređu cenzus.
i ja sada treba da ti odgovorim na ovo![]()
Imaće maksimum 110 mandata, osim jedino u koju ruku koji mandat više. Igri sa DSSom jednostavno više nema, tu je samo još Palma i onaj koga on može sa sobom povući.
Iskreno se nadam da vise nece biti veza sa DSS-om.
Palma moze da povuce samo SPS...da li nam to treba?

Aha, znači treba radikalska vlada na čelu sa Koštunicom?![]()
Daj bože da je istraživanje tačno i da LDP pređe cenzus, a da politički pigmeji i najveći zlikovci i guba Balkana nikada ne pređu cenzus. Ako SPS ne pređe cenzus sada - neće ga preći nikada - i Srbiji će svanuti. Protiv SRS nemam ništa, svaka zemlja ima po jednu takvu stranku koja zagovara nemoguće stvari (veliku državu sa nerealnim granicama itd).
SPS će preći cenzus, a LDP daj Bože da ne pređe...
Sta mislite ako SRS i DSS-NS zatreba jos koje mesto dali ce im se manjine pridruziti?
Toma kaze da posebno zeli Madjare....ja ih necu u vladi a pogotove ne Pastora i zato bi radje neke sps-ovce ako vec tako mora...NAPRED SRBIJO!!!
reci ti meni brate otvoreno ,da nisu tebe najurili iz SPSa , jes ti ustvari Vucela ?:grin:
A ti kazes da ne bi Madjare u Srbiji? Mislim strasno... Ko si ti da odredjujes ko ce da zivi u Srbiji a ko Ne?
Inace Pastor je imao 100 000 glasova na zadnjim predsednickim izborima... Dakle DS i manjine u srbiji...
Za SRBIJU I SRPSKOG KRALJA..
ZA DS I SRPSKE PATRIOTE! Za tolernaciju i EVROPU!
reko sam da ih ne zelim u vladi a ne da ih ne zelim u Srbiji...buzdovane!!!
Bilo bi sjajno da i LDP i SPS ne pređu cenzus.
SPS će preći cenzus, a LDP daj Bože da ne pređe...