Istraživanje IFIMES-a: LDP i SPS ispod cenzusa

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sps-ovac zasto mislis da mozes da shvatis i 10% onoga sto sam napisao?

pa i nisam bas neki sps-ovac,ali cim sam ti odgovorio u slicnoj frazi znaci da kapiram,a od kada na ovom svetu robstvo pocne da se kapira kao sloboda ja cu odma da izvrsim harikiri,i mislim da nije u redu da u srbiji 5-okolonasi,hrvati,ultracrnogorci fprmiraju stranku pa onda kao ajmo da priznamo da smo zlocinci i sve da damo....to bi bilo kao kada bi ja otisao u hrvatsku,ziveo uzo drzavljanstvo osnovao stranku-i iz sveg glasa ajmo braco hrvati mi smo zlocinci ajmo srbiji da damo pola hrvatske...mislim nije cak ni namazano

pa i nisam bas neki sps-ovac,ali cim sam ti odgovorio u slicnoj frazi znaci da kapiram,a od kada na ovom svetu robstvo pocne da se kapira kao sloboda ja cu odma da izvrsim harikiri,i mislim da nije u redu da u srbiji 5-okolonasi,hrvati,ultracrnogorci fprmiraju stranku pa onda kao ajmo da priznamo da smo zlocinci i sve da damo....to bi bilo kao kada bi ja otisao u hrvatsku,ziveo uzo drzavljanstvo osnovao stranku-i iz sveg glasa ajmo braco hrvati mi smo zlocinci ajmo srbiji da damo pola hrvatske...mislim nije cak ni namazano

Pa ti si ultracrnogorac.:lol:

Za SRS bi bio veliki neuspeh ako imaju manje od 37% ,isto važi i za ZES ,ne bi smeli ispod 35 % . LDP bi mogao da ne pređe cenzus ako se glasači DS koji glasaju za njih samo iz razloga da bi prešli tu crtu i pomogli u formiranju vlade,predomisle. Malo verovatno,ali ipak ovo su najnezahvalniji izbori za prognoziranje do sad, zato se i agencije ograđuju i ostaju, moglo bi se reći, rezervisane u odnosu na neke prošle izbore.

Daj bože da je istraživanje tačno i da LDP pređe cenzus, a da politički pigmeji i najveći zlikovci i guba Balkana nikada ne pređu cenzus. Ako SPS ne pređe cenzus sada - neće ga preći nikada - i Srbiji će svanuti. Protiv SRS nemam ništa, svaka zemlja ima po jednu takvu stranku koja zagovara nemoguće stvari (veliku državu sa nerealnim granicama itd).

reci ti meni brate otvoreno ,da nisu tebe najurili iz SPSa , jes ti ustvari Vucela ?:grin:

Sta mislite ako SRS i DSS-NS zatreba jos koje mesto dali ce im se manjine pridruziti?
Toma kaze da posebno zeli Madjare....ja ih necu u vladi a pogotove ne Pastora i zato bi radje neke sps-ovce ako vec tako mora...NAPRED SRBIJO!!!

A ti kazes da ne bi Madjare u Srbiji? Mislim strasno... Ko si ti da odredjujes ko ce da zivi u Srbiji a ko Ne?

Inace Pastor je imao 100 000 glasova na zadnjim predsednickim izborima... Dakle DS i manjine u srbiji...

Za SRBIJU I SRPSKOG KRALJA..

ZA DS I SRPSKE PATRIOTE! Za tolernaciju i EVROPU!

A ti kazes da ne bi Madjare u Srbiji? Mislim strasno... Ko si ti da odredjujes ko ce da zivi u Srbiji a ko Ne?

Inace Pastor je imao 100 000 glasova na zadnjim predsednickim izborima... Dakle DS i manjine u srbiji...

Za SRBIJU I SRPSKOG KRALJA..

ZA DS I SRPSKE PATRIOTE! Za tolernaciju i EVROPU!

reko sam da ih ne zelim u vladi a ne da ih ne zelim u Srbiji...buzdovane!!!

Back