Istraživanje IFIMES-a: LDP i SPS ispod cenzusa

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cuj, normalno je da su glasaci DS-a i LDP-a veoma slicni, medjutim jasno je kao dan da Tadic u velikoj meri podrzava tu netrpeljivost izmedju DS-a i LDP-a jer:
1.sujeta,
2.(stavite Vi),
3.uzima mu glasacko telo,
4.nikako ne moze da pridobije DSS zbog LDP-a,
5, 6, 7...... ipak je to borba za VLAST!!!!!!!!

Ja sam clan DS-a, ali sve ovo sto se desava me navodi da glasam za LDP.
Mozda su promene u DS-u neminovnos
t!
само што нисам пао са столице:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

какав ЛДП Божо .....да нећеш можда Чеду за председника ДС и Србије........:shock:

иди уми се хладном водом молим те:rtfm::ok:

какав бре Чеда:evil:

SPS će preći cenzus, a LDP daj Bože da ne pređe...
i daj Boze da komsiji crkne krava;i daj Boze da pobedi SRS pa da prizna Kosovo;i daj Boze da NSCZ prestane da moli Boga za gluposti.

i ja mislim da je ovo istrazivanje veoma realno i da bi odlicno bilo i za Srbiju i za uopste politicku scenu da ni SPS ni LDP ne predju cenzus tako da se konacno nasa politicka scena ukrupni i uozbilji...

Ako je ovo istrazivanje tacno, a mislim da jeste jer je ova agencija uvek pogadjala najblize dosad , onda SRS i DSS-NS komotno formiraju vladu....
ha ha ha:D:D:D

само што нисам пао са столице:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

какав ЛДП Божо .....да нећеш можда Чеду за председника ДС и Србије........:shock:

иди уми се хладном водом молим те:rtfm::ok:

какав бре Чеда:evil:

Vidis, pogledaj na ovu stvar a da tu nije Ceda, zapravo, AKO malo pazljivije izvrsis prisecanje na sve dogadjaje koje su doveli do frakcije i kasnijeg definitvnog razlaza videces nekoliko stvari:
1.nije bitan lik koji karakterise ideju, vec je bitno da se utopimo u svakodnevnu politiku - zapravo potrebno je nesto sto ce nas dovesti do toga ^primer Djilas podnosi ostavku, pa ga opet izaberu^,
2.ili slusas sta ti se kaze ili si nepozeljan,
3.ceo menadzment koji je bio oko premijera je izbacen kao da NIKAD NISU NI BILI TU,
4, 5, 6.......

Da je bilo ko na celu DS-a bio bi predsednik Srbije, DS JE INSTITUCIJA!!!!!!!!!!!!!!

I, posle svih ruganja Zivkovicu od strane DS-a ipak je on najpametniji ispao....

Slovence nazivam pasuljem? Ne, nikako. Ja nikada ne generalizujem. Alergican sam na to. Samo je *Ljudmila* ranije bez ankete rekla da LDP nece proci cenzus. Ali ta slovenacka firma moze da pogresi, mislim da sigurno grese. Ne znam o cemu pricas, ne znas ni ti verovatno.

Nije firma,nego institut,opet greska.Tvoja teznja u tvom postu #7 ove teme je bila je u stilu''zasto pises nesto sto meni ne odgovara,bolje je to sakriti da se ne vidi ili se pravi da nisi video itd'' E,to se naziva prikrivena cenzura ili totalna cenzura,u zavisnosti koliko imas moci da s necim upravljas.To je odlika komunisticke svesti ili diktature,a navodno se LDP i njegovi simpatizeri bore protiv toga i puna im usta demokratije.To se zove dvolicnost i zato vas ne bez razloga optuzuju da ste neokomunisti.Sad da li znam o cemu pricam,neka ocene drugi.

Cuj, normalno je da su glasaci DS-a i LDP-a veoma slicni, medjutim jasno je kao dan da Tadic u velikoj meri podrzava tu netrpeljivost izmedju DS-a i LDP-a jer:
1.sujeta,
2.(stavite Vi),
3.uzima mu glasacko telo,
4.nikako ne moze da pridobije DSS zbog LDP-a,
5, 6, 7...... ipak je to borba za VLAST!!!!!!!!

Ja sam clan DS-a, ali sve ovo sto se desava me navodi da glasam za LDP.
Mozda su promene u DS-u neminovnost!

evo ti ruke:ok: slazem se sa tobom 1000%

izbacili cedu jednog od nosilaca politike u DS i sad taj mali ceda ,narkoman,povezan sa mafijom usao odma u parlament to mora da gadja u sujetu tadicu.
inace bio sam pre svega glasac GSS-a i Canka poovremeno kada u onim mutnim godinama nisma imao za koga, pa onda nestali stopili se sa DS, pa onda glasao za DS [sa ponosom dok je Djindjic bio ziv,tu si imao osecaj daj mu glas i nema sta da razmislja o politici vise, on ce sve uraditi kako treba i izvucice maximum is nezgodne situacije] a sad na kraju za LDP-a.[takodje sa ponosom, jer znam da nema neocekivanih sumnjivih poteza, kazu sve jasno i onako kako su govorili 5 oktobra.]

imace DS i LDP mogu za se svadjaju koliko oce [mora malo zbog gledalaca:P], ali mislim da to neutice na neku medjusobnu odbojnos izmedju glasaca te dve partije, vazno je da sustina obe partije je bolji zivot, nema nazad, samo napred, siri dalje:mrgreen:

i da LDP prelaci cenzus duplo, ne znam zasto neki imaju potrebu da lazu i da menjaju ocigledne stvari, valjda je to zaostatak 90-tih

Poslednja izmena:
evo ti ruke:ok: slazem se sa tobom 1000%

izbacili cedu jednog od nosilaca politike u DS i sad taj mali ceda ,narkoman,povezan sa mafijom usao odma u parlament to mora da gadja u sujetu tadicu.
inace bio sam pre svega glasac GSS-a i Canka poovremeno kada u onim mutnim godinama nisma imao za koga, pa onda nestali stopili se sa DS, pa onda glasao za DS a sad na kraju za LDP-a.

imace DS i LDP mogu za se svadjaju koliko oce [mora malo zbog gledalaca:P], ali mislim da to neutice na neku medjusobnu odbojnos izmedju glasaca te dve partije, vazno je da sustina obe partije je bolji zivot, nema nazad, samo napred, siri dalje:mrgreen:

i da LDP prelaci cenzus duplo, ne znam zasto neki imaju potrebu da lazu i da menjaju ocigledne stvari, valjda je to zaostatak 90-tih

Malo nas ima prijatelju, ali........ dobro je dok nas i ovoliko ima - nije jos sve izgubljeno.

To su dve dijametralno suprotne političke opcije i teško da mogu da sastave godinu. Bio bi to protivprirodni blud za obe stranke.

to uopste nisu suprotnoe politicke opcije nego najblize politicke opcije.

jer SRS je stranka desnice a DSS je stranka desnog centra tako da je koalicija ove dve stranke sasvim prirodna i logicna kao sto bi bila logicna koalicija DS-a sa SPS-om jer su obe stranke , stranke levice i clanice socijalisticke internacionale....

inace dinkic je juce pricao na pinku da samo glas DS-ovoj listi jeste glas za borbu protiv radikala i da je glas LDP-u u stvari bacen glas jer LDP nece moci da predje cenzus . Tako kaze Mladjan Dinkic juce na pinku i mislim da je ova prica uticala na jedan deo biraca LDP-a i da ce zbog toga glasati za DS mesto za LDP

Nije firma,nego institut,opet greska.Tvoja teznja u tvom postu #7 ove teme je bila je u stilu''zasto pises nesto sto meni ne odgovara,bolje je to sakriti da se ne vidi ili se pravi da nisi video itd'' E,to se naziva prikrivena cenzura ili totalna cenzura,u zavisnosti koliko imas moci da s necim upravljas.To je odlika komunisticke svesti ili diktature,a navodno se LDP i njegovi simpatizeri bore protiv toga i puna im usta demokratije.To se zove dvolicnost i zato vas ne bez razloga optuzuju da ste neokomunisti.Sad da li znam o cemu pricam,neka ocene drugi.

Ne ne... to sam napisao zato sto je covek tendenciozan, vec sam ti rekao.

inace dinkic je juce pricao na pinku da samo glas DS-ovoj listi jeste glas za borbu protiv radikala i da je glas LDP-u u stvari bacen glas jer LDP nece moci da predje cenzus . Tako kaze Mladjan Dinkic juce na pinku i mislim da je ova prica uticala na jedan deo biraca LDP-a i da ce zbog toga glasati za DS mesto za LDP

Bas me cudi da DS ima zelju da LDP ne predje cenzus.........................................

Bože kako lupetate. Isto kao što ste pred prethodne parlamentarne i pred prethodne predsedničke lupetali da LDP neće preći 5%. LDP je tada u mnogo težim okolnostima i kao partija koja postoji tek godinu dana prešla cenzus, od tada je pokupila mnogo razočaranih DSovaca i apstinenata i sada je samo pitanje koji će to procenat biti. Cenzus prelazi sigurno, ja tipujem između 6 i 7% da će uzeti.

DS je za stabilizaciju Srbije. LDP je za radikalizaciju Srbije. To su dve suprotne politke.

ja jesam za stabilizaciju ali ne mozes da stabilizujes nesto sto stoji na trulim temeljima,

prvo srusis temelj [radikalsku, sps-ovsku i dss-ovsku politiku] pa onda ides na gradjenje temelja i stabilizaciju.

ne mozes da stabilizujes unistenu drvenu nogu od stola sa termitima.

bili bi mi srecna zemlja da biramo izmedju DS-a i LDP-a na svake 4 godine.

ali izgleda da to ne ide tako, morace jos jednom da dodju patriote na vlast, i jos jednom da narod lupi po usima i dzpu, pa da jedno 100 000, 200 000 njih se opameti i predje demokratam pa da ova polovina oko DS i LDP ima stabilnu vecinu.

Back