Stark_85
Zainteresovan član
- Poruka
- 289
1694. godina, a Marija Terezija je dala status slobodnog kraljevskog grada 1748!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AKHENATON:Pitanje: Koje je monasko ime nosila Jelena zena despota Ugljese Mrnjavcevica u casu svoje smrti??? (Pazite, zamka) :smile:
vazon:Јефимија?
AKHENATON:Jel zna neko ili da vas vise ne mucim?
vazon:Реци нам у чему је цака? У ком правцу да њушкамо?
...Lanfear:I, da... Ehnatone, shteta shto ne postoji tema o zloglasnom vladaru chije ime za nick uze...
...poshto je on meni prilichno fascinantan lik.
A jel znash za one shto su otvorili Tutankamonovu grobnicu, a posle umrli? Ima mnogo takvih pricha...Lanfear:Heh, mozda...
...znash za onu prichu, o glumachkoj ekipi shto je otishla u Egipat da snima film o njemu, pa se navodno loshe provela i brze-bolje vratila kuci?

AKHENATON:Ok. Kada neko postaje monah stupa u prvi red monastva tzv. malashimnu i dobija monasko ime, ali ako prihvati jos stroziji zavet stupa u drugi red monastva i postaje velikoshimnik i dobija novo monasko ime. Jelena je stupajuci u monaski red dobila ime Jefimija, ali je 1402. postala velikoshimnica i dobila novo ime. Koje?
Bi2:Znam da je bila maloshimnica. Kad je postala velikoshimnica,nemam pojma?
Oops, a ja chula da je i on umro od nechega chudnog...AKHENATON:Jedino je Huard Karter, najznacajniji od svih preziveo. Gde bas glavnog da zaobudje prokletstvo faraona.

AKHENATON:Posle 1402. primila je velikushimnu i ime Jevpraksija, ali je ostala poznata kao Jefimija.
Bi2:A, Jelena Dečanska ? :?