BadBlueBoy
Aktivan član
- Poruka
- 1.528
Bravo sinak.Srecne drzave nemaju istoriju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ja sam se tek uclanio pa da malo oprobam svoje znanje iz istorije.Po planu,koliko me secanje sluzi,na Filipinima je uspostavljena neka vrsta prelazne vlade koja je trebala da traje oko 10 godina.Odgovor bi bio da je nezavisnost Filipina bila predvidjena za 1946 a mislim da su je tada i dobili.Jel sam pogodio?
![]()
Znam da nam je u 20. veku prva Austrougarska uvela embargo na svinje, a da li je bilo i pre, ne mogu da se setim...
Ups, nisam ni video da mi je odgovor potvrdjen kao tacan![]()
Evo pitanja: Ko je dosao na vlast u Engleskoj po smrti Edvarda VI Tjudora?
Njegova sestra Marija, mislim. - Mary I ?!
Ne, trik pitanje je.
Ааа, Џејн Греј ?
Bivolji rogovi? A od cega se sastojala... Davno to beseZnam da su s boka napadali "rogovi" (to su bile najbrze trupe), u centar "grudi" (najbolji ratnici), i treci deo sam zaboravio kako se zove
, ali mislim d su oni bili rezervna vojska.
Koje godine je bila prva seoba Srba??
Evo jednog pitanja za poznavaoce Drugog Svetskog rata.Skoro sam citao o ovome pa mi je delovalo interesantno.Rajnhard Hajdrih je bio na celu Gestapoa a takodje je bio sef sluzbe bezbednosti SS-a.I pored tih funkcija on je 1940 bio obucen za voznju aviona i ucestvovao u mnogo misija za vreme okupacije Norveske.Ipak je srusen od strane Ruskih vojnih snaga 1941 godine i od tada mu je zabranjeno da leti.Pitanje je:Iznad koje zemlje je srusen?
Mala pomoc..nije u pitanju Rusija![]()