Lior
Početnik
- Poruka
- 39
Kako se zove tvrdjava (i gde se nalazi) u kojoj se desilo prvo kolektivno samoubistvo u istoriji? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa to je mene nerviralo da sam nalazio prevode Charles kao Sarl, Karlo pa cak i Carls(koje je engleko ime)....nista nije bolja situacija i sa imenima nekih provincija...AKHENATON:Uf sto me nervira to prevodjenje Sarla na Karlo. To se povlaci po nasim udzbenicima, kao da je Karlo srpsko ime, pa moraju da nam pojasne. Isti slucaj je kad Carlsa prevedu kao Karlo. Nemam pojma sta im to treba.
AKHENATON:Uf sto me nervira to prevodjenje Sarla na Karlo. To se povlaci po nasim udzbenicima, kao da je Karlo srpsko ime, pa moraju da nam pojasne. Isti slucaj je kad Carlsa prevedu kao Karlo. Nemam pojma sta im to treba.
ancicamila:U gimnaziji sam imala udzbenik u kome ne samo da je Sarl bio Karlo, vec je, na primer Elizabeta bila Jelisaveta, Dzon je bio Jovan, i ajde dok ta tri negde i mogu da prodju tako sledeca izmena imena je bila potpuno imbecilna, naime, Dzejms je postao Jakov.

Mikowiny:ne znam da li ima smisla pravoditi imena.
kako prevesti Ricarda?
secam se da je jedna budala u udzbeniku iz hemije umesto H20 pisala X2O!![]()
ancicamila:
Mikowiny:mislim da je bila namera
ali...
pitanje:
ko je najbolji fudbaler, pazite sada, srbije?
sintagma:sećam se da je pre jedno pet godina bila 1389
jec:

jec:paaa OK, samo nisam htela bash to 0,25 da pishem.... Evo da pojasnimo i kako: (2006-622)+(2006-622):32 i takooo

Blondie2:pohovani mozak?