Onoj koja se bavi cinjenicama, a ne verovanjima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
crow:auuuuuu...
i znachi jahve odapeo...
a ko josh postoji?
prosvetli me...
izem ti boga koji umre!Sveta685:Od tih glavnih bogova nije ziv nijedan, ali postoje njihovi (navodni?) potomci i potomci iz bocnih grana koji smatraju da zbog tog svog porekla od bogova treba da imaju primat u vladavini nad nama obicnim smrtnicima. Okupljeni su u dve organizacije: Priorat Siona koji okuplja one cistije krvi i raznim " crvenim" organizacijama koje okupljaju one manje "cistije : templari, teutonci, iluminati, rozenkrojceri, crvena masonerija...

Sveta685:Pa dobro, reci koji te podatak jos interesuje (ako te interesuje), pa cu ga izneti ukoliko ga znam.
a ti to znashEl Muerte II:Mene interesuje,ako imas odgovor, zasto se prava istorija srpskog naroda cuva jednim delom u Engleskoj a drugim u Nemackoj i Austriji?
El Muerte II:Mene interesuje,ako imas odgovor, zasto se prava istorija srpskog naroda cuva jednim delom u Engleskoj a drugim u Nemackoj i Austriji?
ristob:Ja vas stalno pratim a vi ni jednu novu cinjenicu nijeste iznijeli. Prastanje (i trpljenje) potice od Isusa.
ristob:Ja vas stalno pratim a vi ni jednu novu cinjenicu nijeste iznijeli. Prastanje (i trpljenje) potice od Isusa.
El Muerte II:Mene interesuje,ako imas odgovor, zasto se prava istorija srpskog naroda cuva jednim delom u Engleskoj a drugim u Nemackoj i Austriji?
Sveta685:Nisam najbolje razumeo pitanje. Na sta konkretno mislis?
El Muerte II:Kazu da mi Srbi zivimo sa 60% demagogije ( namerno plasirane ) o nasoj istoriji i ubedjeni smo da je to istina?
Ovo je i Deretic napomenuo u jednom intervjuu.
crow:iskreno.... teo bi da chujem i tu teoriju.