ИСТОРИЈСКИ ИСУС

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
crow:
:D auuuuuu...
i znachi jahve odapeo...
a ko josh postoji?
prosvetli me...

Od tih glavnih bogova nije ziv nijedan, ali postoje njihovi (navodni?) potomci i potomci iz bocnih grana koji smatraju da zbog tog svog porekla od bogova treba da imaju primat u vladavini nad nama obicnim smrtnicima. Okupljeni su u dve organizacije: Priorat Siona koji okuplja one cistije krvi i raznim " crvenim" organizacijama koje okupljaju one manje "cistije : templari, teutonci, iluminati, rozenkrojceri, crvena masonerija...

Sveta685:
Od tih glavnih bogova nije ziv nijedan, ali postoje njihovi (navodni?) potomci i potomci iz bocnih grana koji smatraju da zbog tog svog porekla od bogova treba da imaju primat u vladavini nad nama obicnim smrtnicima. Okupljeni su u dve organizacije: Priorat Siona koji okuplja one cistije krvi i raznim " crvenim" organizacijama koje okupljaju one manje "cistije : templari, teutonci, iluminati, rozenkrojceri, crvena masonerija...
izem ti boga koji umre!

da nemislish ti na neke titane, elfove, valare...
neshto tako!? a?

meni je Shintoistichka pretstava Bogova, kao manifestacija Apsoluta (srb ovo recimo razume...) najbliza mozgu.
a tebe i dalje ne kapiram.

ristob:
Ja vas stalno pratim a vi ni jednu novu cinjenicu nijeste iznijeli. Prastanje (i trpljenje) potice od Isusa.

Ja bas mislim da jesu iznete neke nove cinjenice. Sto se tice drugog dela primedbe - moja namera nije ni da vredjam verska osecanja drugih, niti da uticem na ono u sta veruju. Medjutim, posto je naziv ove teme: ISTORIJSKI ISUS , istorijske cinjenice treba da se iznesu, a licno mislim da treba razdvojiti Isusa istorije od Isusa Vere.

El Muerte II:
Kazu da mi Srbi zivimo sa 60% demagogije ( namerno plasirane ) o nasoj istoriji i ubedjeni smo da je to istina?
Ovo je i Deretic napomenuo u jednom intervjuu.

Ako ne i vise od 60 %. Evo nekih podataka o Srbima:
- Srbi nisu SLOVENI
- nisu se doselili na Balkansko poluostrvo u 7. veku (ili 6. veku)
- tj. ovde su starosedeoci od pre Potopa (Potop- oko 2.100. g. pne.)
- Srbi nisu Venijamiti (posto sam cuo i takve tvrdnje)
- najcistiji Srbi danas su Crnogorci i Hercegovci (tzv. Dinarski tip )
- najcistiji (genetski) Srbin posle Potopa bio je Nino Belov (Nimrod)
- imaju veze (kljucne) sa nastankom egipatske civilizacije
- nemaju veze sa Sumerskom civilizacijom
- nikada nisu bili preterano brojni u periodu posle Potopa (narodi koje Deretic pominje kao srpska plemena su u stvari plemena Rasa, a koji su govorili slicnim jezikom )
itd

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back