Goddess of the far east:Ja nemam moralno pravo da pričam (pišem() o njima.
Takodje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Goddess of the far east:Ja nemam moralno pravo da pričam (pišem() o njima.
pretpostavljam da je neko menjao nick recimo DruidIzRethome = CrowGoddess of the far east:Kapernaum vidi se da baš nisi dugo bio i da ne znaš šta se ovde dešavalo.
a baš je bio kul tip samo malo nagao.AKHENATON:Jeste covek je bio banovan......
Ma svasta se izdesavalo, da ti ne pricamo...Nadam se da je prosao taj talas....
Goddess of the far east:E,sada je još više cool sa ovim nickom.Nego Akhenatone manni i gica nam kvare istorijsku asocijaciju.![]()
Kapernaum:Što se mene tiče, koliko sam mogao na ovoj temi da vidim NEMA SEKTAŠA ili ih ja ne prepoznajem.
I taj ko te je nazvao sektašem zbog NICK-a ako mogu biti slobodan da napišem; u najmanju ruku je nevaspitan i neobrazovan i nekulturan, ali mogao se barem potruditi da pogleda negde šta znači ime AKHENATON, pa da zaključuje.
Koliko ja znam on je bio faraon koji je vladao Egiptom oko 1350 g.p.n.e. i da mu se žena zvala Nefertiti, koja se spominje u Bibliji.
zaključujem: npr. ako se nazovem recimo Dušan Silni pretpostavljam da bi i ja bio sektaš.
što*s ljuta to je paralelaBi2:
Kapernaum:svima koji slave SVETOG JOVANA čestitam slavu :-)
Goddess of the far east:Znala sam.![]()
nije to zivotinja tigarGoddess of the far east:Sasvim tačno samo uz jednu izmenu konkretno se odnosi na pomenutu životinju.Mislim da joj treba degradacija.
Kapernaum:ove egipatske bogove sam izvadio iz udžbenika za V razred o.š.
i smatram da je to patetično da deca od 11 godina uče o takvim stvarima za koje ti i sam kažeš da je kompleksnije.
ja sam samo konstatovao, inače mene i interesuju te stvari. i ne samo egipatski bogovi nego uopšte svakog nekada civilizovanog naroda.
ako si dobro pročitao ja za tebe nisam ništa loše rekao samo da si pretpostavljam ekspert na toj temi zbog tvog nicka.
bilo je i patriotaAKHENATON:Znamo, propaganda... Bez dovoljne vremenske distance. Ko je ko i ko je sta, tek treba da se utvrdi, ima tu mnogo posla...
dok si bio Crow mnogo je bilo simpatičnije.DruidIzRethome:pa shto ne prochita definiciju kad si vec otvarao knjigu
p.s. Crow je davao produhovljenije odgovore dok je smatrao da ih osoba o kojoj govori zasluzuje...
u ovom sluchaju - "... tu nema mnogo da se misli..."
definicija je jednostavna, kao i odgovori 8)
Sveta685:Nisam mislio na Boga. Ali, da bih uopste diskutovao o tome moram znati sta prosecan covek shvata pod pojmom "Jevrejin".
Pokušavaš zamenu teza. I sada je moguće odgovoriti na ta pitanja, samo što, izgleda, nekima nije u interesu.AKHENATON:Naravno, mozes ti reci za pojedinca da li je bio ili nije patriota, ali ne mozes da generalizujes tako i da kazes ovi svi jesu, a ovi nisu. I jedne i druge su sacinjavali obicni ljudi, seljaci. Ja sam imao i jedne i druge u familji i ne mogu da kazem da je ovaj veci ili manji patriota od onog. Istorija se bavi cinjenicama, a ne takvim glupim generalizacijama, na pitanje koje je prosto nemoguce odgovoriti.