L
lorddusan@eunet.yu
Gost
pozivam sve koji imaju podatke o datoj temi radi zabave i razmene podatakai upoznavanja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve sto te interesuje o ovoj temi mozes naci u knjizilorddusan@eunet.yu:
pozivam sve koji imaju podatke o datoj temi radi zabave i razmene podatakai upoznavanja
pa LADY daj mi tvoju adresu pa cu da ti pomognemLady:Uh...istorija Vizantije,bas ono sta ja sada ucim....![]()
Lady:Ne mogu da odolim da se javno ne pohvalim da sam usavrsila istoriju Vizantije....![]()
mr_pleasure:cela njena istorija svodi se na postepeno opadanje uz povremene uspone, koji su doduse nekada bili neverovatni poduhvati. ali interesantno je sto je taj proces trajao citavih 1000 godina.
8) alo to su teorije Gibona i njemu slicnih. ako se pozivas na Ostrogorskoh tesko da si iz njegovog dela mogao da izvuces takav zakljucak.
mr_pleasure:cela njena istorija svodi se na postepeno opadanje uz povremene uspone, koji su doduse nekada bili neverovatni poduhvati. ali interesantno je sto je taj proces trajao citavih 1000 godina.
8) alo to su teorije Gibona i njemu slicnih. ako se pozivas na Ostrogorskoh tesko da si iz njegovog dela mogao da izvuces takav zakljucak.
aleks1:VIZANTIJA JOS UVEK ZIVI!
VIZANTIJA JOS UVEK ZIVI!
VIZANTIJA JOS UVEK ZIVI!
disk:aleks1:VIZANTIJA JOS UVEK ZIVI!
VIZANTIJA JOS UVEK ZIVI!
VIZANTIJA JOS UVEK ZIVI!
Zamisli, apsolutno se slazem sa tobom. Cak mislim da sve ovo sto nam se danas zbiva ima i te kako veze sa Vizantijskim carstvom i civilizacijom.