Škutor Kićo
Aktivan član
- Poruka
- 1.455
Kako da prebacin?Ova tema ce da ima 150 strana ako je prebacite na Politiku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako da prebacin?Ova tema ce da ima 150 strana ako je prebacite na Politiku.
...i onaj F rulan DDDer..U pravu si, najglasniji su Štakor Kića i Ovi jadan
Kako ste mogli dvoličnog (2ličan) da zaboravite?...i onaj F rulan DDDer..![]()
Jesu li te nečim ugrozili, napali su te? Meni je prva komšinica Hrvatica al mi nije palo na pamet da pomišljam na "invaziju" Hrvata. Lepo neko reče da je mentalitet ćacija i "za dom spremnih" isti nevezano za poreklo..Dolazim u dućan, a ono sve srbi
Odem na more, a ono sve srbi
Odakle vas je toliko uhvatila ljubav prema susjednoj zemlji?
Jesu jer ostavljaju smece i odu priko graniceJesu li te nečim ugrozili, napali su te? Meni je prva komšinica Hrvatica al mi nije palo na pamet da pomišljam na "invaziju" Hrvata. Lepo neko reče da je mentalitet ćacija i "za dom spremnih" isti nevezano za poreklo..
Tako je...neoprostivoKako ste mogli dvoličnog (2ličan) da zaboravite?![]()
Sram ih bilo nesuđenog srpskog zeta zaboravit.Tako je...neoprostivo![]()
Svi ste manje više dupli naloziKako ste mogli dvoličnog (2ličan) da zaboravite?![]()
Inače, to nijedan Hrvat kod vas ne radiJesu jer ostavljaju smece i odu priko granice
I jer ne obavljaju svoje duznosti kao sto san danas dozivia
Zasto bi ostavljali smece na plazi?Inače, to nijedan Hrvat kod vas ne radi![]()
Ne budi paranoičan.Svi ste manje više dupli nalozi
Da znaš...evo sad sam "naložio" duplu šljivu..prije ručka.Svi ste manje više dupli nalozi
Šta ti je genetika. Što se ne uhvati za Badelov konjak?Da znaš...evo sad sam "naložio" duplu šljivu..prije ručka.
...aa , da nije možda šljiva isključivo srBsko.. drvo..dobro je znatiŠta ti je genetika. Što se ne uhvati za Badelov konjak?
Vidio sam tu emisiju. Ostavio komentar i vidim- izbrisali ga. Boje se kao pi@ke kritičkih komentara.
Kritičkih komentara ili psovki?Vidio sam tu emisiju. Ostavio komentar i vidim- izbrisali ga. Boje se kao pi@ke kritičkih komentara.
Rezultat je da će- ne ja- i oni biti uklonjeni kao strano tkivo. I medijski i demografski.Znači kao strano tkivo stranom tkivu, samo su te uklonili. U skladu sa gore propisanim mjerama.
Bome, za sad oni postigli prvi gol.Rezultat je da će- ne ja- i oni biti uklonjeni kao strano tkivo. I medijski i demografski.
Što jest pravedna sudbina svim lašcima i zlodusima.
Prvi gol je što smo milostivo dopustili da se dio vrati, i to kao manjina koja ništa bitno ne odlučuje. A što smo im uopće išta dali i dopustili- to je naš autogol, za kog smo sami krivi i što ćemo morati sami sa sobom rasčistiti.Bome, za sad oni postigli prvi gol.