Старо Браничево
Ističe se
- Poruka
- 2.188
Бугари су старији од Словена, они су овде били пре.Сви Јужни Словени са бугарског порекла.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Бугари су старији од Словена, они су овде били пре.Сви Јужни Словени са бугарског порекла.
Сви Јужни Словени са бугарског порекла.

Ниси ми одговорио – да ли је Јован Рајић бугарског порекла?

Када смо већ код тога јеси ли читао можда бугарске филологе Владимира Георгијева, Димитрија Дечева, Ивана Дуриданова, Кирила Влахова, Веселина Бешевлијева и остале?Сви Јужни Словени са бугарског порекла.
Нисам.Када смо већ код тога јеси ли читао можда бугарске филологе Владимира Георгијева, Димитрија Дечева, Ивана Дуриданова, Кирила Влахова, Веселина Бешевлијева и остале?
И теби није лако.Svi Bugari koji ne obožavaju Tengrija su srpskog porekla![]()
И теби није лако.

Они су ти пионири бугарске траколигије. Дешифровали су трачке записе и дошли до словенских речи.Нисам.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Alexander_FolОни су ти пионири бугарске траколигије. Дешифровали су трачке записе и дошли до словенских речи.
Од наших Немањића сигурно. Само наши могу да направе онакву опскурну серију.Bugari snimaju seriju o vremenu cara Simeona i usponu cirilice. Cenim da ce biti bolje od nasih Nemanjica.
https://bntnews.bg/news/zapochnaha-...nt-voinata-na-bukvite-snimki-1200681news.html
То је заправо драма српског народа – због виших политички нереалних циљева, тј. стварање Велике Србије из времена Душанa на рачун претежно византијских и бугарских територија – Србија је 100 година после свог зенита остала оно што јесте, мала, балканска и неутицајна земља.nama to viđenje ne znači ništa
То је заправо драма српског народа – због виших политички нереалних циљева, тј. стварање Велике Србије из времена Душанa на рачун претежно византијских и бугарских територија – Србија је 100 година после свог зенита остала оно што јесте, мала, балканска и неутицајна земља.

Па зашто се увек поредиш са балканским народима?Zapravo ne, jer vidiš, vi i mi nemamo iste potencijale. Mi smo narod koji je iznedrio velike ljude i napravio velike stvari, dok ste vi narod bez perspektive i dostignuća. To je u suštini pitanje ambicija i mogućnosti, mi imamo obe komponente, a vi samo prvu![]()
Па зашто се увек поредиш са балканским народима?
Срби и Бугари се не разликују много ни језички, ни културно – ниједан балкански народ не може имати супериорнији однос према другим локалним народима, јер су се миленијумима ти људи мешали.
Па ни ја нисам прикладан адресат твог коментара, бар зато што сам пола Чех, што потпуно обезвређује твој коментар.
Ствар је у томе што сам био и у Србији и у Бугарској и на многим другим местима за која си само чуо... а веруј ми, Београд и Софија се не разликују много - па чак ни уопште.. А да упоредим та два "цивилизована" града са Праг, не бих ни замишљао ... то је чињеница, свиђа ти се то или не ...Pa možda zato što živim ovde, a stalno neke okolne budale misle ne samo da su bolji od nas, već i da to znači da mogu da nas nekažnjeno ubijaju. Srbi i Bugari su kao nebo i zemlja, vi ste ostali na nivou horde i danas, dok smo mi čak i u ono vreme bili znatno civilizovaniji. To što si ti pola Čeh ne znači ništa, jer ovde nikad nisi nastupio ni promilom kao Čeh.
Аааа, па зато си ти русофоб!Па зашто се увек поредиш са балканским народима?
Срби и Бугари се не разликују много ни језички, ни културно – ниједан балкански народ не може имати супериорнији однос према другим локалним народима, јер су се миленијумом ти људи мешали.
Па ни ја нисам прикладан адресат твог коментара, бар зато што сам пола Чех, што потпуно обезвређује твој коментар.
Па ти ни не знаш шта то значи ....Аааа, па зато си ти русофоб!
Ствар је у томе што сам био и у Србији и у Бугарској и на многим другим местима за која си само чуо... а веруј ми, Београд и Софија се не разликују много - па чак ни уопште.. А да упоредим та два "цивилизована" града са Праг, не бих ни замишљао ... то је чињеница, свиђа ти се то или не ...

Опет кажем, ти си особа која се стално пореди са Бугарима и Хрватима - онда питаш зашто?Možda si ti bio ovde, ali to ne znači da nas poznaješ. Što se tiče putovanja, ti tek ne možeš da zamisliš gde sam ja sve bio i šta sam radio. Bukvalno ne možeš, a verujem da nećeš ni imati prilike nikad to sve da doživiš, čak ni promil toga. Ne upoređujem ja Beograd i Sofiju, čak ni nas sa vama, samo konstatujem da nemate čime ni blizu da nam priđete. Baš kao ni ta tvoja druga češka polovina, uglavnom smešan narod takođe bez nekakvih bitnih dostignuća. Za upoređivanje je potrebna nekakva konkurencija, a čime će Bugari nama da konkurišu?![]()
Е видиш баш тај! Тај ти је ишчезао у X веку, а није ни хтео да учи српски, па је зато запалио преко Дунава! Ћирило и Методије нису њему ни наменили писменост, јер узалуд им труд. Све што је остало јесте само име за државу, оно после њега су само политички а не етнички Бугари.Pogledajte prilog 1242496
Rajić nije Bugarin, sem ako nije izgledao ovako.
Бар је важно шта мислиш! – није битно како је изгледао, већ шта је рекао о својој породици...Pogledajte prilog 1242496
Rajić nije Bugarin, sem ako nije izgledao ovako.