Istinski genocid - tek da se ima u vidu

misoni:
Какав ''домовински'' рат?Мислиш домобрански или нешто слично?То што они мисле да нису криви,и ти са њима,је апсолутно ваша ствар!

Ljudi su vracali samo ono sto je jos od doseljavanja Slavena-njihovo (Hrvatsko), a nisu zeleli klat ili proterivati Srpski zivalj sa prostora Republike Hrvatske

analiticar:
Ljudi su vracali samo ono sto je jos od doseljavanja Slavena-njihovo (Hrvatsko), a nisu zeleli klat ili proterivati Srpski zivalj sa prostora Republike Hrvatske
Занимљиво...Протерали су их са земље која је Хрватско власништво?Ја мислим да ни у њиховом катастру не пише тако,него по имену и презимену.Боље размисли шта причаш.:roll:

analiticar:
Ala ti lupas, pa to je prosto nestvarno :roll:

Sta je bre hrvatsko od doseljavanja Slovena?????!
Da nije bilo nase vojske vi ni danas ne biste imali drzavu. A to sto vam je Tito poklonio granice koje nikad niste imali na racun srpskih zrtava i u II sv. ratu je druga prica (i ne spominji mi 'tomislave', konane i ostale besmislice od pre hiljadu godina).

PS 'srpsko' i 'hrvatsko' se inace pise malim slovom....

misoni:
Занимљиво...Протерали су их са земље која је Хрватско власништво?Ја мислим да ни у њиховом катастру не пише тако,него по имену и презимену.Боље размисли шта причаш.:roll:

Knin, RSK, Zapadni Srem, Baranja i Vukovar NIKADA nisu bili u sastavu Srbije, vec iskljucivo Hrvatske.....

Salvantis:
Ala ti lupas, pa to je prosto nestvarno :roll:

Sta je bre hrvatsko od doseljavanja Slovena?????!
Da nije bilo nase vojske vi ni danas ne biste imali drzavu. A to sto vam je Tito poklonio granice koje nikad niste imali na racun srpskih zrtava i u II sv. ratu je druga prica (i ne spominji mi 'tomislave', konane i ostale besmislice od pre hiljadu godina).

PS 'srpsko' i 'hrvatsko' se inace pise malim slovom....
..........nista Josip nama nije poklonio.....osim toga Hrvatska se spominje od stoljeca sedmog...(pisani oblik)mislim da je uopce bespotrebno sada opet s tobom o tome piskarati...kad neki ovdje budu naucili da se svoje voli a tudje postiva...onda ce biti i normalnog pisanja .....dotle zao mi je ...samo prepucavanje koje nikud ne vodi.......

misoni:
Да,да...Хрватска је била независна држава,а поменуте градове су насељавали Кинези!:D:D:D:D:D:D

Hrvatska je bila u personalnoj dinastickoj uniji sa Madjarskom, njezine prostore su naseljavali ISKLJUCIVO Hrvati do formiranja Vojne Krajine od Strane Beca, kao posledica Turske opasnosti, kada pocinje naseljavanje Srba u rubna podrucja Hrvatske! 8-)

MalaKosava:
..........nista Josip nama nije poklonio.....osim toga Hrvatska se spominje od stoljeca sedmog...(pisani oblik)mislim da je uopce bespotrebno sada opet s tobom o tome piskarati...kad neki ovdje budu naucili da se svoje voli a tudje postiva...onda ce biti i normalnog pisanja .....dotle zao mi je ...samo prepucavanje koje nikud ne vodi.......
Шта ви то ''поштивате'',кад сви одреда лажете?Мене само занима од када је Хрватска независна држава???:D

MalaKosava:

I Jevreji se spominju na području Izraela još od 'sedmog veka' PRE KRISTA, a državu su dobili tek 1948-e!:)

analiticar:
I ti bi sada da ukines Republiku Hrvatski, negiras postojanje Hrvata kao autohtonog naroda i stvoris veliku Srbiju na granicama Karlovac-Karlobag-Virovitica, kao sto propagira posrbljeni Hrvat Vojislav Seselj! :shock:
Ова изјава је интерсантна за опис физиономије лажова! Он није нигде помињао те границе,а узгред оне постоје у Лондонском уговору.Кад лажеш,уради то како треба!8-)

analiticar:
I ti bi sada da ukines Republiku Hrvatski, negiras postojanje Hrvata kao autohtonog naroda i stvoris veliku Srbiju na granicama Karlovac-Karlobag-Virovitica, kao sto propagira posrbljeni Hrvat Vojislav Seselj! :shock:

Pitanje RSK ćemo da rešavamo kada prvo rešimo BiH!
Uz ovakvu BiH nema ni ekonomskih, ni logičnih, ni vojnih razloga za povrataka RSK!

Back