gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Какав ''домовински'' рат?Мислиш домобрански или нешто слично?То што они мисле да нису криви,и ти са њима,је апсолутно ваша ствар!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
misoni:Какав ''домовински'' рат?Мислиш домобрански или нешто слично?То што они мисле да нису криви,и ти са њима,је апсолутно ваша ствар!
MalaKosava:.......
doduse mi imamo Lijepu nasu ...vi se jos morate malo potruditi oko svojih granica ali bit ce i to skoro .....mozda...ja se nadam sto prije....

Занимљиво...Протерали су их са земље која је Хрватско власништво?Ја мислим да ни у њиховом катастру не пише тако,него по имену и презимену.Боље размисли шта причаш.analiticar:Ljudi su vracali samo ono sto je jos od doseljavanja Slavena-njihovo (Hrvatsko), a nisu zeleli klat ili proterivati Srpski zivalj sa prostora Republike Hrvatske
analiticar:Samo se iznosi istina, dragi fariseju! 8-)
Hrvatska nije kriva za stradale Srbe u domovinskom ratu, ma koliko tebi i tebi slicnim bilo tesko da priznate!

Ala ti lupas, pa to je prosto nestvarnoanaliticar:Ljudi su vracali samo ono sto je jos od doseljavanja Slavena-njihovo (Hrvatsko), a nisu zeleli klat ili proterivati Srpski zivalj sa prostora Republike Hrvatske
misoni:Занимљиво...Протерали су их са земље која је Хрватско власништво?Ја мислим да ни у њиховом катастру не пише тако,него по имену и презимену.Боље размисли шта причаш.![]()
Koje hrvatskeanaliticar:Knin, RSK, Zapadni Srem, Baranja i Vukovar NIKADA nisu bili u sastavu Srbije, vec iskljucivo Hrvatske.....
analiticar:Ljudi su vracali samo ono sto je jos od doseljavanja Slavena-njihovo (Hrvatsko), a nisu zeleli klat ili proterivati Srpski zivalj sa prostora Republike Hrvatske

analiticar:Knin, RSK, Zapadni Srem, Baranja i Vukovar NIKADA nisu bili u sastavu Srbije, vec iskljucivo Hrvatske.....

fosilvaso:Pardon, Srbi su Vojnu Krajinu formirali doseljavanjem u Austro-Ugarsku i dozvolom Beča, gde je tada bila nekakva Hrvatska!?![]()

Да,да...Хрватска је била независна држава,а поменуте градове су насељавали Кинези!analiticar:Knin, RSK, Zapadni Srem, Baranja i Vukovar NIKADA nisu bili u sastavu Srbije, vec iskljucivo Hrvatske.....
..........nista Josip nama nije poklonio.....osim toga Hrvatska se spominje od stoljeca sedmog...(pisani oblik)mislim da je uopce bespotrebno sada opet s tobom o tome piskarati...kad neki ovdje budu naucili da se svoje voli a tudje postiva...onda ce biti i normalnog pisanja .....dotle zao mi je ...samo prepucavanje koje nikud ne vodi.......Salvantis:Ala ti lupas, pa to je prosto nestvarno![]()
Sta je bre hrvatsko od doseljavanja Slovena?????!
Da nije bilo nase vojske vi ni danas ne biste imali drzavu. A to sto vam je Tito poklonio granice koje nikad niste imali na racun srpskih zrtava i u II sv. ratu je druga prica (i ne spominji mi 'tomislave', konane i ostale besmislice od pre hiljadu godina).
PS 'srpsko' i 'hrvatsko' se inace pise malim slovom....
analiticar:Vojna krajina je bila u sustavu Hrvatske, koja je bila u personalnoj dinastickoj vezi sa Madjarskom...![]()

misoni:Да,да...Хрватска је била независна држава,а поменуте градове су насељавали Кинези!![]()
Шта ви то ''поштивате'',кад сви одреда лажете?Мене само занима од када је Хрватска независна држава???MalaKosava:..........nista Josip nama nije poklonio.....osim toga Hrvatska se spominje od stoljeca sedmog...(pisani oblik)mislim da je uopce bespotrebno sada opet s tobom o tome piskarati...kad neki ovdje budu naucili da se svoje voli a tudje postiva...onda ce biti i normalnog pisanja .....dotle zao mi je ...samo prepucavanje koje nikud ne vodi.......
MalaKosava:..........nista Josip nama nije poklonio.....osim toga Hrvatska se spominje od stoljeca sedmog...(pisani oblik)mislim da je uopce bespotrebno sada opet s tobom o tome piskarati...kad neki ovdje budu naucili da se svoje voli a tudje postiva...onda ce biti i normalnog pisanja .....dotle zao mi je ...samo prepucavanje koje nikud ne vodi.......

analiticar:Hrvatska je bila u personalnoj dinastickoj uniji sa Madjarskom, njezine prostore su naseljavali ISKLJUCIVO Hrvati do formiranja Vojne Krajine od Strane Beca, kao posledica Turske opasnosti, kada pocinje naseljavanje Srba u rubna podrucja Hrvatske! 8-)
fosilvaso:I Jevreji se spominju na području Izraela još od 'sedmog veka' PRE KRISTA, a državu su dobili tek 1948-e!![]()
.........greska....imali su poslovni odnos ......kao najmljeni vojnici imali su zadacu cuvati granice od upada Turaka...kao protuuslugu bili su oslobodjeni raznih nameta ........pisani oblik darivanja zemlje nepostoji....fosilvaso:I tako su Srbi stekli pravo na svoja 'vekovna' ognjišta u Krajini!
Ова изјава је интерсантна за опис физиономије лажова! Он није нигде помињао те границе,а узгред оне постоје у Лондонском уговору.Кад лажеш,уради то како треба!8-)analiticar:I ti bi sada da ukines Republiku Hrvatski, negiras postojanje Hrvata kao autohtonog naroda i stvoris veliku Srbiju na granicama Karlovac-Karlobag-Virovitica, kao sto propagira posrbljeni Hrvat Vojislav Seselj! :shock:
analiticar:I ti bi sada da ukines Republiku Hrvatski, negiras postojanje Hrvata kao autohtonog naroda i stvoris veliku Srbiju na granicama Karlovac-Karlobag-Virovitica, kao sto propagira posrbljeni Hrvat Vojislav Seselj! :shock:
fosilvaso:Pitanje RSK ćemo da rešavamo kada prvo rešimo BiH!
Uz ovakvu BiH nema ni ekonomskih, ni logičnih, ni vojnih razloga za povrataka RSK!
.....ali ima politickih.....dokle god veliki brat bude htio da postoji takva BiH/NeBiH...tako ce biti....a mi svi mozemo da fantaziramo koliko god hocemo....fosilvaso:Pitanje RSK ćemo da rešavamo kada prvo rešimo BiH!
Uz ovakvu BiH nema ni ekonomskih, ni logičnih, ni vojnih razloga za povrataka RSK!
MalaKosava:.........greska....imali su poslovni odnos ......kao najmljeni vojnici imali su zadacu cuvati granice od upada Turaka...kao protuuslugu bili su oslobodjeni raznih nameta ........pisani oblik darivanja zemlje nepostoji....