Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 22.314
Скоро сваки рат је вођен преко леђа људи са мање школе и више дугова, тако да овде није питање памети овог оног лика.![]()
![]()
![]()
види, пошто знам да си једна гњида провокаторска ,зато што си годинама ботина на крстарици и што стално провоцираш, а реторика ти је да су СРПСКИ борци глупи, да им је здравље нарушено, да њихово мишљење није релевантно него да је уско и површно...и остале небулозе које годинама понављаш, да би умањио допринос и утицај свеукупне борбе СРПСКОГ народа на овим просторима, а да би имао утицај на неке друге генерације, како оне не би "поновиле грешке" својих претходника, одговорићу ти на једини начин на који ћеш врло добро разумети: борба никада неће престати, по цену губитка живота,здравља или материјалних ствари СРБИ ће се изборити против ВАС, балија, шиптара и усташа. То је крајњи резултат свих поднетих бивших и будућих жртава међу СРБИМА. Знам да сте се усрали од страха, да сте нервозни и да ВАМ не иде никако, тим још боље, нама је у интересу да се ВИ нервирате, тако немоћни и јадни...хајдемо сада , очекујем блок од стране модератора, али заболе ме баш она ствар.
Колега није тражио ништа осим да докажеш своје тврдње да си се макљао са јеус маринцима
пијес следећи пут када будеш писао беседу, одвоји мало текст да се може лакше читати