*iskander
Ističe se
- Poruka
- 2.657
Mozda je neko propustio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Осиромашени уранијум није радиоактиван
Не знам од када је ово али није ни битно. Изгледа да смо ми у заблуди да је осиромашени уранијум штетан. Баш зато се и користи. Зато што није штетан и опасан. То му дође као да су нас бомбардовали цвећем а не бомбама. То нам причају јел да?
Bio neki tuponja ovde na forumu (zaboravih mu ime zbog glogovok kolca) koji je naširoko objašnjavao osiromašeni uranijum da uopće nije štetan. Nisam siguran beše li kaplar ili general trupa "Z" (Z kao Zorro=lisica)

"Pravni osnov ucesca bivse JNA u ratovanju 1990 - 1991" i jos po nesto :
http://www.udruzenjermvisrbije.rs/pdf/vojno_delo/2008/vojno_delo_broj_3_2008.pdf

Iwo [email:Jim@;30040273]Bakonja..zanimljivo..samo[/email] zanima me da li si "ti" pročitao..počeo sam polako(malo me pati ćirilca ali priviknut ću se za par dana)...za sada sam pronašao nekoliko stavki koje idu u prilog Srbiji(KiM)..ali i koje ne idu ...(rat u Hrvatskoj)..recimo Krim-Rusija-naravno radi se o prostoru bivše Yu..
Bakonja..predlažem ti da otovriš temu na politici...u svezi pravnog osnova učešća jna u ratovima 1990-1991......ovo je ipak pdf vojske..a znamo da u vojsci ne može biti politike..
![]()

Procitao sam sta tamo pise , ali ne kazem da sam sve i razumeo .
A sto se tice predloga o otvaranju teme na pdf . Politika , cini mi se da je ona pre za "Zbirnu" ili ce se pre ili kasnije tamo "preseliti" .![]()
O tome, da u vojsci ne moze biti politike, ste, vi hrvati trebali da mislite kada ste dezertirali iz te iste vojskeIwo [email:Jim@;30040273]Bakonja..zanimljivo..samo[/email] zanima me da li si "ti" pročitao..počeo sam polako(malo me pati ćirilca ali priviknut ću se za par dana)...za sada sam pronašao nekoliko stavki koje idu u prilog Srbiji(KiM)..ali i koje ne idu ...(rat u Hrvatskoj)..recimo Krim-Rusija-naravno radi se o prostoru bivše Yu..
Bakonja..predlažem ti da otovriš temu na politici...u svezi pravnog osnova učešća jna u ratovima 1990-1991......ovo je ipak pdf vojske..a znamo da u vojsci ne može biti politike..
![]()