Istine i zablude o bombardovanju 1999.

106855073836221617978468-1.jpg

Осиромашени уранијум није радиоактиван

Не знам од када је ово али није ни битно. Изгледа да смо ми у заблуди да је осиромашени уранијум штетан. Баш зато се и користи. Зато што није штетан и опасан. То му дође као да су нас бомбардовали цвећем а не бомбама. То нам причају јел да?

Осиромашени уранијум није радиоактиван

Не знам од када је ово али није ни битно. Изгледа да смо ми у заблуди да је осиромашени уранијум штетан. Баш зато се и користи. Зато што није штетан и опасан. То му дође као да су нас бомбардовали цвећем а не бомбама. То нам причају јел да?

Bio neki tuponja ovde na forumu (zaboravih mu ime zbog glogovog kolca) koji je naširoko objašnjavao osiromašeni uranijum da uopće nije štetan. Nisam siguran beše li kaplar ili general trupa "Z" (Z kao Zorro=lisica)

Poslednja izmena:
Бакоња, одличан потпис. Сетих се једне слике . . . Ево, нема везе са темом али иовако је готова.

109064981020588504959076-1.jpg

- - - - - - - - - -

Bio neki tuponja ovde na forumu (zaboravih mu ime zbog glogovok kolca) koji je naširoko objašnjavao osiromašeni uranijum da uopće nije štetan. Nisam siguran beše li kaplar ili general trupa "Z" (Z kao Zorro=lisica)

Хахаха не знам тог. Звучи ми као да је из његовог писанија зрачила интелигенција :whistling:

ЕВО КАКО НИЈЕ ШТЕТАН МАЈКУ ВАМ ***** ПЛАЋЕНИЧКУ И ИЗДАЈНИЧКУ!

"Severnoatlantska alijansa zvanično priznala da je u bombardovanju 1999. godine izručila 31.000 uranijumskih projektila (10 tona). Ruski izvori govore o 90.000, a srpski o 50.000 uranijumskih projektila. Na Kosmetu 112 mesta sa uranijumskim projektilima. Zbog sumnji da su oboleli od leukemije i drugih malignih bolesti u svoje zemlje vraćeno više od 280 vojnika KFOR-a. Do kraja 2008. godine od leukemije umrlo 38 italijanskih i 37 francuskih vojnika. Američkim vojnicima kada se vrate sa Kosmeta zabranjeno da budu davaoci krvi. Pet ekipa međunarodnih stručnjaka ispitivalo prisustvo uranijumskog zračenja na Kosmetu."

"Pravni osnov ucesca bivse JNA u ratovanju 1990 - 1991" i jos po nesto :

http://www.udruzenjermvisrbije.rs/pdf/vojno_delo/2008/vojno_delo_broj_3_2008.pdf

Bakonja..zanimljivo..samo zanima me da li si "ti" pročitao..počeo sam polako(malo me pati ćirilca ali priviknut ću se za par dana)...za sada sam pronašao nekoliko stavki koje idu u prilog Srbiji(KiM)..ali i koje ne idu ...(rat u Hrvatskoj)..recimo Krim-Rusija-naravno radi se o prostoru bivše Yu..
Bakonja..predlažem ti da otovriš temu na politici...u svezi pravnog osnova učešća jna u ratovima 1990-1991...;)...ovo je ipak pdf vojske..a znamo da u vojsci ne može biti politike..;)
:hvala:

Poslednja izmena:
Iwo [email:
Jim@;30040273]Bakonja..zanimljivo..samo[/email] zanima me da li si "ti" pročitao..počeo sam polako(malo me pati ćirilca ali priviknut ću se za par dana)...za sada sam pronašao nekoliko stavki koje idu u prilog Srbiji(KiM)..ali i koje ne idu ...(rat u Hrvatskoj)..recimo Krim-Rusija-naravno radi se o prostoru bivše Yu..
Bakonja..predlažem ti da otovriš temu na politici...u svezi pravnog osnova učešća jna u ratovima 1990-1991...;)...ovo je ipak pdf vojske..a znamo da u vojsci ne može biti politike..;)

Procitao sam sta tamo pise , ali ne kazem da sam sve i razumeo .:)
A sto se tice predloga o otvaranju teme na pdf . Politika , cini mi se da je ona pre za "Zbirnu" ili ce se pre ili kasnije tamo "preseliti" .:think:

Iwo [email:
Jim@;30040273]Bakonja..zanimljivo..samo[/email] zanima me da li si "ti" pročitao..počeo sam polako(malo me pati ćirilca ali priviknut ću se za par dana)...za sada sam pronašao nekoliko stavki koje idu u prilog Srbiji(KiM)..ali i koje ne idu ...(rat u Hrvatskoj)..recimo Krim-Rusija-naravno radi se o prostoru bivše Yu..
O tome, da u vojsci ne moze biti politike, ste, vi hrvati trebali da mislite kada ste dezertirali iz te iste vojske

Back