Istine i zablude o bombardovanju 1999.

Onaj koji zeli da osvoji svet, mora drzati Balkan, inace od osvajanja nema nista. Dovoljno je pogledati mapu sveta, vojnim stratezima je to znano, moze se osvojiti i bez Balkana (i Srbije na Balkanu), ali se ne mogu zadrzati polozaji. To je znao i najveci vojskovodja, koga je svet ikada poznavao, Aleksandar Veliki, zato mu je ovaj deo, tada znanog sveta, bio prioritetan.
Ne bih rekao da smo sad toliko znacajni, to je bilo nekad.

Glavni ubica Bojovićevog klana likvidirao 95 albanskih zatvorenika na Kosovu
Siniša Petrić Zenica (38), za koga policija pretpostavlja da je glavni ubica u klanu Luke Bojovića Pekara (39), sa kojim je uhapšen u Španiji, osumnjičen je u Srbiji da je na Kosovu i Metohiji predvodio vod egzekutora koji je ubio oko 95 albanskih zatvorenika u zatvoru Dubrava kod Istoka.
Kako se sumnja, Petrić je sa svojim vodom ubijao preživele u tom bombardovanju. Nakon toga su Petriću izdali naređenje da njegov vod baca bombe i minira zatvor, da bi izgledalo da su Albanci ubijeni od NATO bombi - navodi naš izvor.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/30...likvidirao-95-albanskih-zatvorenika-na-Kosovu

jeste, i zato je nato zlocinacka organizacija koja je unutar suverene evropske drzave ubijala srpsku i siptarsku decu,
izazvala genocid nad srbima i siptarima i zatrovala vodu i zemljiste na kosovu i jugu srbije.

nato od 1999. drzi deo srbije pod okupacijom, a siptare na kosovu lisene elementarnih ljudskih prava.

Ponavljas se, sve to sto ti pricas, nijedna drzava na svetu nije priznala, cak ni partije u Srbiji.

Glavni ubica Bojovićevog klana likvidirao 95 albanskih zatvorenika na Kosovu
Siniša Petrić Zenica (38), za koga policija pretpostavlja da je glavni ubica u klanu Luke Bojovića Pekara (39), sa kojim je uhapšen u Španiji, osumnjičen je u Srbiji da je na Kosovu i Metohiji predvodio vod egzekutora koji je ubio oko 95 albanskih zatvorenika u zatvoru Dubrava kod Istoka.
Kako se sumnja, Petrić je sa svojim vodom ubijao preživele u tom bombardovanju. Nakon toga su Petriću izdali naređenje da njegov vod baca bombe i minira zatvor, da bi izgledalo da su Albanci ubijeni od NATO bombi - navodi naš izvor.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/30...likvidirao-95-albanskih-zatvorenika-na-Kosovu

Ma ne lupetaj bre, razgovarao sam sa strazarem iz zatvora Dubrava, u okviru zatvora, bila su postavljena borbena vozila, dve prage i jedan oklopni transporter, nato je gadjao ta vozila, jedna praga je pri tome unistena, ali je pri prvom udaru poginulo tri zatvorenika i jedan strazar. U drugom udaru dva dana kasnije je poginulo oko cetrdeset zatvorenika, pedesetak ranjeno, neki su kasnije podlegli povredama. Sve je ovo, naravno bilo iskorisceno da se prikaze kako su Srbi ubijali zatvorenike, a nato nikako nije ubijao siptare. Pricaj to nekome drugome. Pazi da ne ostanes bez nogu, kazu u lazi su kratke noge, ti toliko lazes da postoji mogucnost da se vuces po podu na kraju.

Propaganda NATO-a je izmišljenom formulacijom ''kolateralna šteta'' oslobodila bilo kakave odgovornosti za počinjene greške i ''greške''. Za vreme bombardovanja imali su dosta takvih ''grešaka''. Niko nikad nije odgovarao za to. Voz u pokretu, jasno se video na televizijskoj kameri. Oni šiptari na traktorima u koloni. Kasetne bombe po Nišu.
Na ovom forumu se neki bune što Asad koristi kasetne bombe. Nije im smetalo što ih je NATo onoliko prosipao po Srbiji.

Ma ne lupetaj bre, razgovarao sam sa strazarem iz zatvora Dubrava, u okviru zatvora, bila su postavljena borbena vozila, dve prage i jedan oklopni transporter, nato je gadjao ta vozila, jedna praga je pri tome unistena, ali je pri prvom udaru poginulo tri zatvorenika i jedan strazar. U drugom udaru dva dana kasnije je poginulo oko cetrdeset zatvorenika, pedesetak ranjeno, neki su kasnije podlegli povredama. Sve je ovo, naravno bilo iskorisceno da se prikaze kako su Srbi ubijali zatvorenike, a nato nikako nije ubijao siptare. Pricaj to nekome drugome. Pazi da ne ostanes bez nogu, kazu u lazi su kratke noge, ti toliko lazes da postoji mogucnost da se vuces po podu na kraju.

Ti lupetas, budi glavi svedok odbrane i reci sudiji ''razgovarao sam sa strazarem''....validan dokaz...lol

ma znam, ali sam mislio na pocetak zezanja u sfrj. to je bio uvod u sadasnje stanje.

ja sam cuo pricu,od jednog staresine,pukovnika,koji mi je bio predpostavljeni,ta je njegova tenkovska brigada,isla na kosovo jos 1968 i da su se vodile vrlo velike bitke,to se nikada nije obelodanilo...neznam jeli 100% tacno,ako me je lagao,lazem i ja tebe,ali covek nije budala da prica gluposti,to mi je pricao 1991,i tada je vec bio pred penzijom

Back