Istine blokadera

Проблем је настао кад су свој напредак хтели да прикажу као општи.
Потцењивали су и раније овај народ; али, овако блесаво- е, то се не сећам... :lol:
Ja verujem da je njima lepo u njihovom imaginarnim svetu ali vreme je da prihvate realni.

Ja verujem da je njima lepo u njihovom imaginarnim svetu ali vreme je da prihvate realni.
Није њима лепо уопште.
Било би им лепо да ми сви поблесавимо и приклонимо се њиховом сну о наставку који прижељкују, о својој изузетности и привилегованом статусу.
Као што рекох пре годину дана- ово је сукоб богатих и лењих са обичним светом, који више не жели да трпи обест по улицама, иживљавање мањине и утицај страног фактора на организацију живота у Србији.
Пораз, који су доживели- неће лако поднети; треба бити нарочито опрезан сада, јер је међу њима много екстремно насилних.

Није њима лепо уопште.
Било би им лепо да ми сви поблесавимо и приклонимо се њиховом сну о наставку који прижељкују, о својој изузетности и привилегованом статусу.
Као што рекох пре годину дана- ово је сукоб богатих и лењих са обичним светом, који више не жели да трпи обест по улицама, иживљавање мањине и утицај страног фактора на организацију живота у Србији.
Пораз, који су доживели- неће лако поднети; треба бити нарочито опрезан сада, јер је међу њима много екстремно насилних.
То није тачно.
БлокАДА није доживела никакАВ ПораЗ....мИ СЕ БОРИМО ЗА Истину и правду док ви тежите даљњој Превари,лоповлуку и Велеиздаји.

Kapiram sta je politička propaganda ali ovo je stvarno dno dna novonarstva.nesto u rangu nekadašnjih političkih biltena.
Treće oko bila novinarska gromada za njih.
Остаћете тако крезуби,јадни ,ниподоштавани,уклети,смрдљиви,трУЛИ,ПОТПЛАЋЕНИ,НАСИЛННИ,провокатори,неписмени,комуњаре са дна КАЦЕ...
СВЕ ДОК СЕ не науичите пристојном Понашању:

Back