Istine blokadera

Јеееел'? :lol:
А што су вам вође збрисале баш у Хрватску, кад је загустило?
Где вам је Динко, Мила и остали фирерчићи?
Што вас Загреб тако здушно подржава, тамо најрадије одете на дружење...?
Ти си смешан, јер не знаш с ким дискутујеш, а приписујеш ми/нам да имам/о вође !?
Поводом твог питања, збрисали су у најближу, комшијску земљу, јер су много с*али у Србији. (Ако је веровати ономе што је објављено ...).
Мене сигурно Загреб не подржава, а нисам површан као ти, да поставим бесмислено питање: Што вас Си Ђин Пинг подржава?

Логизам
Прво, нисам 'блокадер', него пратим и ценим њихову борбу против корумпираног система и аутократије.

Ух, разлике, драстићне! :lol:
Друго, Динко и Мила су офуцана фракција; о њима питај медију која их подржава.
Решите ви то међу собом, не интересује ме.
Треће, Вучићева пропаганда покушава да сазна ко су лидери студентима у блокади и намерно протура мамце да су то Динко, Мила, Наташа Кандић, Ненад Чанак и сл., а ти гуташ ту причу без критичког размишљања. Уједно, многи покушавају да се шлепују уз студенте у блокади, јер су сами већ уфитиљили на политичкој сцени.
То ћемо да видимо и знамо поуздано тек кад се листе објаве; а ти маштај, слободно, да су то "студентске" листе.:roll:

Четврто, Ако неки подржавају студенте у блокади, то не значи да су лидери студентима у блокади. (Ако си навијач неког клуба, не значи да си капитен, или тренер).
Ух, те нијансе су баш, онако...:lol:
Пето, Глупо је да бламираш студенте у блокади, зато што их подржава Загреб.
Не бламирам их ја, то они сами раде одлично!
Што се гузе по Загребу и не друже мало са својим народом, него са пургерима?!
Што се правиш слеп, и како, не видиш?

Логизам

Ух, разлике, драстићне! :lol:

Решите ви то међу собом, не интересује ме.

То ћемо да видимо и знамо поуздано тек кад се листе објаве; а ти маштај, слободно, да су то "студентске" листе.:roll:

Ух, те нијансе су баш, онако...:lol:

Не бламирам их ја, то они сами раде одлично!
Што се гузе по Загребу и не друже мало са својим народом, него са пургерима?!
Што се правиш слеп, и како, не видиш?
Неке ствари ти не допиру до свести. Који то ми и шта да решимо међу собом!? Уврнуо си да сам учесник у блокадама и протестима.
Наравно да има драстиЋне разлике, а твој је проблем да не разликујеш актере од посматрача (из даљине). Кад бих ја размишљао као ти, приписивао бих ти да си пандур, плаћени Вучићев пропагандиста, корумпиран, мафијаш и сл. само зато што подржаваш њега и СНС.

Не симпатишем ни Динка, ни Милу, ни Чанка, ...., али преслушај снимак са оног разговора због кога је Мила оптужена.
Како је могло да се догоди да Мила збрише из Србије? Чији је то био пропуст?
Замисли да си ти у њеној позицији ...
Да си на њеном месту, где би ти збрисао; у Македонију, у Босну (Сарајево), на "Косову", у Бугарску?
Где год да збришеш, увек може да се пита: "А зашто баш тамо?"

Mogao bi ti malo da se uozbiljis.Svet je lud od kako je njega.
ма ајде, пре је било буздован на буздован, сад нека упишуља се млати са полицијом наоружаним до зуба. добије по лабрњи а онда кука код нво и тв. јеси видео у Швајцарској?
а нво се бави правима геј жаба. толико народ није био луд јер није се толико шмркало.

Ti i dalje verujes da je ovo sve zbog nastresnice??
тако пленум рекао :D

нема ту шире слике када те мржња обузме, ту здрав разум не постоји.
да би се смирило код нас па и у свету треба уклонити вучића. тако је у њиховим главама. и онда хиљадугодишњи рај на земљи.

тако пленум рекао :D

нема ту шире слике када те мржња обузме, ту здрав разум не постоји.
да би се смирило код нас па и у свету треба уклонити вучића. тако је у њиховим главама. и онда хиљадугодишњи рај на земљи.
I sve to u pogresno vreme
Lude godine ajd da budu jos ludje

I sve to u pogresno vreme
Lude godine ajd da budu jos ludje
ал у свакој држави нарочито европским због рата који нас чека (надам се да ће се усијане главе оладити да се избегне) нађе неки "повод" за дивљање по улицама.
а најсмешније код ових наших. кад испадне нека пиздарија, кажу то снс убацили хулигане, па их полиција похапси а они сутра митингују да их пусте :D
куд ћеш луђе од тога

ал у свакој држави нарочито европским због рата који нас чека (надам се да ће се усијане главе оладити да се избегне) нађе неки "повод" за дивљање по улицама.
а најсмешније код ових наших. кад испадне нека пиздарија, кажу то снс убацили хулигане, па их полиција похапси а они сутра митингују да их пусте :D
куд ћеш луђе од тога
Nas neko ovde zajebava :D

ма само седи кући и кокице, дођеш мало на крсту да видиш ове интернет фајтере за крст часни и слободу златну и опуштено.
ако нешто велико рокне нећемо ни осетити :D
Ne plasim se,ebes ti rokanje kad je najavljeno :D
Sranja se desavaju kad se ne nadas

Ne plasim se,ebes ti rokanje kad je najavljeno :D
мислио сам ако се руси и еу попичкају ал онако право.
ово што наши митингују, па то ће одсад бити реаланост, сваки дан ће бити неког повода за протесте и то смо увезли из еу.
а барем ће полиција да заиста заради за плату :D

мислио сам ако се руси и еу попичкају ал онако право.
ово што наши митингују, па то ће одсад бити реаланост, сваки дан ће бити неког повода за протесте и то смо увезли из еу.
а барем ће полиција да заиста заради за плату :D
Neznam koliko je pametno da proleti zivot u takvom raspolozenju :D

Ti i dalje verujes da je ovo sve zbog nastresnice??
Dabome, samo zbog toga, kao i prošli put…
89C4BA57-5B24-406A-9280-6EA6EA93E46F.jpeg

Back