Istine blokadera

Ти, као и Вучић, инсистираш на називу 'звучни топ'. Зна се и зашто он, адвокатски, инсистира на том називу, јер зна да звучни топ није био употребљен, али је употребљено неко друго звучно оружје. Значи, он не лаже, али скреће пажњу од правог назива (звучног) уређаја који јесте коришћен.
Кажеш да си био то вече на протесту ... Мој рођак је такоће био, али не у том делу улице Краља Милана, него у делу Милоша Великог (око 100 м изнад раскрснице Лондон) и није чуо звучни удар. Да ли си и ти био ван правца снопа звучног таласа ?

Од којих то 'њих'?
Уосталом, очекивао сам одговор на моје питање, а не преношење СНС пропаганде - опљуну и мисле да су неког (или неке) оцрнили. .
Aham... a koje to drugo zvucno oruzje? Nije ti ovo video igrica sine...

Ti si tamo mogao samo da budeš onako funjarski da slikaš ljude koji su bili na protestu i onda drukaš nekom lokalnom ćaciju u zamenu za sendvič
Zapravo volim na onanisem na slike nepoznatih ljudi.... uhvati drugaricu za rucicu i idite oboje bs drugu stranu... do juce ste gurali nošu da upali, vi znate sta je zvucni top. Ne znate da se okupate... :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
aj.... :mazi:

На видео снимцима се види да у једном тренутку учесници протеста масовно нагло беже са коловозног дела на тротоар. По теби, неко им викнуо: "На парове, разброј'с !!!" и они сви к'о један, а ?
То није ништа мање могуће од твоје тезе, црк'о- пук'о... :roll:
Биле истраге; сви рекли- није било.
Лажете к'о Пинокио.

Стани мало, је л' рекао 'шатро жртава', или није рекао?
Не знам шта је рекао на том снимку, немам тон на рачунару; али, није ми ни потребан, јер је његов однос према тој трагедији јасан.
А то, што ви учитавате њему из слепе мржње и немоћног беса- ваш је, и само ваш проблем, па га решавајте на терапији, а не овде.
Њему спочитавате евентуални лапсус, а ви после "ћутње" оплетете журку и печете прасе на Аутокоманди!?
Паљба, море... :zloca:

Не знам шта је рекао на том снимку, немам тон на рачунару; али, није ми ни потребан, јер је његов однос према тој трагедији јасан.
А то, што ви учитавате њему из слепе мржње и немоћног беса- ваш је, и само ваш проблем, па га решавајте на терапији, а не овде.
Њему спочитавате евентуални лапсус, а ви после "ћутње" оплетете журку и печете прасе на Аутокоманди!?
nije to prase radi veselja nego za ucveljene sa apetitom
u Srbiji svako selo ima dežurnu ekipu "za pokoj duše"
pa onda ovi mladi i bajkeri rešili da nastave tradiciju u centru Beograda
Narod bez tradicije ko tikva bez korena

Дају се они и за мање, видео сам и сведочим.
Само за главоклим одобравања спремни су да издају и народ и државу, и истину и мир; биће посла за бихејвиоралне психологе.
Феномен масовне психозе, који ваља проучавати.
Несигурност, сакривена иза агресије.
:tick:

Горе је неко поставио снимак и чује се да јесте то рекао. Море, није био евентуални лапсус. Управо због тога је био протест испред његове локације, море, бРез печеног прасета и бРез сендвича.

Јесте; ви сте испаљени.
Неко вас је наложио на тај перформанс, и кад је ствар пропала, јер је невешто покушано инсценирање- уваљали сте се у непријатно инсистирање у које вам нико релевантан није поверовао.
Прошло је време када је медијски спин био довољан; сад свако може да спинује, јер свако село има неке медије.
Данас треба неопозив доказ; ви га нисте обезбедили, и сами се испалили.
Da,da, obično se i EU bavi
Naravno da treba
Naravno da sam ih do sada postavljala sto puta, ali kome? Po pisaniju vrlih "nekoh" ovde, ne veruju svojim očima već samo "očima" informera i sns-a parolama. Do sada, najveći greh blokadera je zaustavljanje saobraćaja. Nigde niko nije postavio dokaz da su blokaderi nekoga prebili, uhapsili, zlostavljali. Druga strana? O da, ali kad se i to postavi, kreću sinhronozovane "odbrane i opravdanja" čak i nasilja. Prosto sam začuđena brojem tako "empatičnih i pravdoljubivih".

Da,da, obično se i EU bavi
Naravno da sam ih do sada postavljala sto puta, ali kome? Po pisaniju vrlih "nekoh" ovde, ne veruju svojim očima već samo "očima" informera i sns-a parolama. Do sada, najveći greh blokadera je zaustavljanje saobraćaja. Nigde niko nije postavio dokaz da su blokaderi nekoga prebili, uhapsili, zlostavljali. Druga strana? O da, ali kad se i to postavi, kreću sinhronozovane "odbrane i opravdanja" čak i nasilja. Prosto sam začuđena brojem tako "empatičnih i pravdoljubivih".
Znas prevaranti su ubeđeni da je ono sto pricaju istina cak se i ljute kada ih provalis.
Debelo ste zabrazdili:kafa:

Back