ChristopherWalken
Elita
- Poruka
- 19.229
Šta se dokazuje ovim argumentom?
Šta šta se dokazuje ovim argumentom? Jel toliko ne umeš da čitaš ili prosto ne znaš da postaviš pitanje dok ti neko drugi ne kaže?
Kokos i partijska knjižica umesto mozga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta se dokazuje ovim argumentom?
Sklanjaju odmah da ne bi bili otkriveni za nemar.nema veze sa državnim strukturama osim ako nemaju šemu sa inspekcijama u ovom slučaju konkretno je neizvodljivo jer je previše širok aspekt umešanih osim ako im nije neko naredio da to urade.recimo tužilaštvo.niko nece bas da rizikuje toliko da izgubi posao ili krivično odgovara za nesto toliko javno.Pošto si radio u građevinarstvu, sigurno si čuo za neke nesreće koje su se dogodile nekim građevinskim preduzećima. Molim te, da mi odgovoriš samo na ovo pitanje:
Kada se dogodi nesreća i kada padnu delovi zgrade, da li se ti delovi, armatura i ostalo odmah tokom dana ili večeri sklanjaju sa tog mesta?
Korupcija postoji i kod manjih i malih projekata. Korupcija postoji od najnižeg nivoa vlasti- mesne zajednice, opštine, do najviših organa vlvlasti.
Činjenica je da predsednik države ne može da daje izjave o terminu izbora. On protokolarno, raspisuje vanredne parlamentarne na sledeći način:
Predsednik Republike je dužan da raspusti Narodnu skupštinu ukoliko Narodna skupština ne izabere novu Vladu:
- u roku od 90 dana od dana konstituisanja novog saziva Narodne skupštine;
- u roku od 30 dana od izglasavanja nepoverenja Vladi;
- u roku od 30 dana od neizglasavanja poverenja Vladi;
- u roku od 30 dana od konstatacije ostavke predsednika Vlade na sednici Narodne skupštine.
Predsednik Republike može da raspusti Narodnu skupštinu ukoliko to predloži Vlada, s tim da taj predlog mora da bude obrazložen.
Izbore za narodne poslanike raspisuje predsednik
Otvorili ste zilion tema o tome gde vam je odgovarano argumentovano ali imate usi a ne čujete.nije naša oblast da branimo nikog pa ni vucica ako govori lazi...vi ste preterali.toliko lazete da vam ni majke vase vise ne veruju.dno dna.A kakva je ovo poruka? I kakve veze ima sa studentima? Čudno da vas nema na temi o njegovim istinama, ipak je to vaša oblast, nadala sam se
![]()
Danas svako moze biti akademik i svako moze da zavrsi fakultet. Ali kada se suoce sa nekim problemom krene se sa prebacivanjem krivice , a o resavanju nemaju pojma.ја бих волео да знам шта је истина, јер аналогно томе можемо се питати за све светске несреће да ли је крива корупција.
тебе што су убедили је сасвим друга ствар јер нешто мора бити а теби се то свиђа и тачка.
какав си ти академац ако не сумњаш у сваку изјаву. није то вера у Бога и догма или за тебе јесте.
Od istina koje su rekli je ona studentkinja koji su prebili brutalno zandarmi i koja je sama demantovala te lazi nazivajuci ih odvratnim.Otvorili ste zilion tema o tome gde vam je odgovarano argumentovano ali imate usi a ne čujete.nije naša oblast da branimo nikog pa ni vucica ako govori lazi...vi ste preterali.toliko lazete da vam ni majke vase vise ne veruju.dno dna.
ko ти рекао да је корупцијаили си и за то стручњак?
ко је коме дао паре а?
Upali su. Lazes.Evo samo neke lažne informacije koje širili i kojih se u trenu setim
1.na pravnom upali batinasi i prebili studente.pobili se izmedju sebe.
Jeste SNS placenik.2.u ruzveltovoj sns plaćenik zgazio studentkinju.rom hteo da prodje ulicom autom.
Dokazano da je koriscen. Prvo ste lagali da to nemate, a onda ste lagali da ima jedan ali da se ne koristi, a onda ste lagali da "jeste bio pored skupstine, ali ga nismo koristili"......sta ste jos slagali?3.zvucni top...izlišno pričati vise o tome.
To su pricali anonimni tviterasi, niko iz studentskog pokreta nije to objavio. Dakle opet lazes.4.ubijen tinejdžer u valjevu.niko od medija ili tzv twiterasa se nije izvinio za to.
I treba da vas zapale.5.blokaderi mirno stoje i samo bacaju kamenje i pale prostorije sns.
Pokusaj silovanja, ne i silovanje. I istina je. Dakle lazes.6.nikolina silovana...ovu glupost necu da komentarisem.
Demantovala BIA sa njenog nepostojeceg naloga, LOL7.pretucena studentkinja u mup u.demantovala sama
Sedeo je. Prepoznat je.8.pucac u cacilendu sedeo sa upucanim.
Ne lazemo, jedini koji lazu su SNS placenici, na celu sa najvecim lazovom na planeti zemlji: umobolnim Aleksandrom Vucicem.Hoćete jos?laz laz i samo lazete
Evo samo neke lažne informacije koje širili i kojih se u trenu setim
1.na pravnom upali batinasi i prebili studente.pobili se izmedju sebe.
2.u ruzveltovoj sns plaćenik zgazio studentkinju.rom hteo da prodje ulicom autom.
3.zvucni top...izlišno pričati vise o tome.
4.ubijen tinejdžer u valjevu.niko od medija ili tzv twiterasa se nije izvinio za to.
5.blokaderi mirno stoje i samo bacaju kamenje i pale prostorije sns.
6.nikolina silovana...ovu glupost necu da komentarisem.
7.pretucena studentkinja u mup u.demantovala sama
8.pucac u cacilendu sedeo sa upucanim.
Hoćete jos?laz laz i samo lazete
Ja sam bio na protestu to vece kada je bio zvucni top. Nema govora o zvucnom topu.Tako je.sada ispada neko brani vucica zato sto kaze da su nesto ocigledno slagali.
Cim slazu nesto i demantuje se ne obracaju paznju nego krecu na novu jos brutalniju laz.
Nikakva odgovornost za iznesene lazi nikakvo pa barem izvinjenje.
Ja bih rekao barem pogresio sam ne oni idu dalhe sa lazima.
Ovde sam se pre par meseci raspravljao sa jednom forumasicom oko zvucnog topa i da li je upotrebljen.rekao sam da cu se izvinuti javno ako gresim.
Da li se pokajala za sirenje netacnih informacija?barem izjavila"jbg ljudi smo svi gresimo"ne isto i dalje siri lazne informacije ali onako potuljeno mucki red necega tacnog ali ga zaojruzi sa nekoliko lazi...
I ne vredi objasnjavati dokazivati.
Pitam prosto.objavite neku tacnu informaciju koju ste preneli u zadnjih godinu dana bez floskula o vucicu i korupciji.dnevnopoliticke informacije oko blokada.
Ок, шта јесте било? Јер ја сам била и ЈЕСТЕ било нешто испаљено.Ja sam bio na protestu to vece kada je bio zvucni top. Nema govora o zvucnom topu.
Nemam iskustvo sa tim zvučnim topovima i da ponovim.tako nesto da se zaista koristilo neko bi morao da ga snimi.svi koje znam da su bili tamo tvrde da je bio ali su čuli od prijatelja prijatelja o nekom prijatelju koji je direktno pogođen.Ja sam bio na protestu to vece kada je bio zvucni top. Nema govora o zvucnom topu.
Imao sam priliku u holandiji davno da me zakaci i znam sta je to i kako izgleda. Tako da nema govora o tome. Zato i sami blokaderi cute o tome i niko ne spominje.
Da je bilo zvucnog topa nebi bilo 20-30 ili 50 ljudi u bolnici , vec desetine i desetine hiljada njih. Samo sto su se oni zaleteli ne znajuci sta je uopste zvucni top i koje stravicne posledice ostavlja na bukvalno svakoga koga zakaci.
A to sto ne znaju da se pokaju i ne znaju da se izvine govori vise o njima. Kome se ne svidja neka se iseli nazad Hrvatsku.
Evo ti ga Frederik koji i dalje laze, i pokusava da sam sebe ubedi da ne vodi promasen zivot
Ja sam bio na protestu to vece kada je bio zvucni top. Nema govora o zvucnom topu.
Imao sam priliku u holandiji davno da me zakaci i znam sta je to i kako izgleda. Tako da nema govora o tome. Zato i sami blokaderi cute o tome i niko ne spominje.
Da je bilo zvucnog topa nebi bilo 20-30 ili 50 ljudi u bolnici , vec desetine i desetine hiljada njih. Samo sto su se oni zaleteli ne znajuci sta je uopste zvucni top i koje stravicne posledice ostavlja na bukvalno svakoga koga zakaci.
A to sto ne znaju da se pokaju i ne znaju da se izvine govori vise o njima. Kome se ne svidja neka se iseli nazad Hrvatsku.
Evo ti ga Frederik koji i dalje laze, i pokusava da sam sebe ubedi da ne vodi promasen zivot
Ja sam bio na protestu to vece
Službeno, očiglednoBio si izistinski ili "službeno"?
Можда зато што су се испод тога налазили људи за које се није могло поуздано знати да ли међу њима има живих? А и мртве је требало извући.то је питање за тужиоца који даје налог да се склони или не.
само се поставља логично питање зашто је одмах склоњено, то је могло да стоји до данашњих дана ионако је станица неупотребна.

Da te izljubim!Voleo bih da mi neko navede sta su istinito rekli blokaderosi u zadnjih godinu danu.
Molim samo argumentovano i cinjenicno![]()
Ali u navedenin alučajevuma nije bilo na ulicama i na protestima ovako veliki broj ljudi koji se bune protiv vlasti. Da ne računamo i one koji su protiv al se zbog zastrašivanja u vidu hapšenja i gubitka radnog mesta, neretko i razbijanja objekata koje poseduju ne usuđuju da javno izraze mišljenje. Misliš li da će takvi glasati za ovu vlast? To što vlast ima glasnije promotere i bahatije nije garant njihove snage. Upoređuješ N1 koji je sklonjen sa svih kablovskih usluga sa pinkom inforemom kurirom i ostalima koji imaju nacionalnu frekvenciju?U Americi koliko hoćeš, 24/7. Uvek negde nešto. I baš svaka strana tvrdi da će ili biti kako oni kažu, ili sledi smak sveta.
Ako AV bude preživeo i ovo treba da podigne spomenik N1 i Novoj S.
Stojko, što te nema na temi istine AV?Da te izljubim!
![]()
Ja htedoh da otvorim istu temu ali pod nazivom "KRSTINA ŠIŠAONICA"
- Kad pojastem ići ću na fakujtet i posle se zaposlim u ajhivu nekog suda pa onda tamo imam vjemena da mi smeta Vučić ko mom tati.
Pogledajte prilog 1806550
molim vas malo kulture, ima puno svetaAli u navedenin alučajevuma nije bilo na ulicama i na protestima ovako veliki broj ljudi koji se bune protiv vlasti. Da ne računamo i one koji su protiv al se zbog zastrašivanja u vidu hapšenja i gubitka radnog mesta, neretko i razbijanja objekata koje poseduju ne usuđuju da javno izraze mišljenje. Misliš li da će takvi glasati za ovu vlast? To što vlast ima glasnije promotere i bahatije nije garant njihove snage. Upoređuješ N1 koji je sklonjen sa svih kablovskih usluga sa pinkom inforemom kurirom i ostalima koji imaju nacionalnu frekvenciju?
Ne mogu svuda da stignem politika, religija, psihologija, svaštara, ljubav i sesStojko, što te nema na temi istine AV?![]()