Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Zahvaljujem najzad na retko korisnom odgovoru i lepo što daješ svoje mišljenje na moje mišljenje, umesto na mene i moju ličnost. Napredujemo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma necu, ne tucem ja ni svoju decu...Nerealna si. Po čemu se to razlikuje od života?
I nemoj da me lupaš baš svaki put, plašim se da će mi spasti pelena![]()

ma necu, ne tucem ja ni svoju decu...
nikad
nego, ja rekoh misljenje o forumu. a mozemo i o rl ako hoces
da li se u rl zene hvale time da su isle na abortus?
ja nisam primetila.
ma necu, ne tucem ja ni svoju decu...
nikad
ja nisam primetila.

tkacio:Ne. Ali ja u RL još nisam prisustvovala sastanku stotinjak žena gde su iste bile pitane da li su izvršile abortus ili šta uopšte misle o njemu. Da ih neko pita, i da pre toga ne objasni da su skotovi ako jesuma necu, ne tucem ja ni svoju decu...
nikad
ja nisam primetila.
misliš li da bi isti broj prećutao? Znači neko ti unapred kaže kako se ponaša i šta radi ubica, većina se složi s tom osobom, i ti onda treba da priznaš pred tim istim ljudima da si baš ti ta..... hm.....
Е, ја у свом окружењу знам много жена које се хвале тиме што су абортирале! И то се хвале и колико пута!
Што је најцрње, мислим да тиме хоће да кажу како су још пожељне својим мужевима, па ови не успевају да се обуздају...tkacio:
Но, није тема о томе...

stvarno
pratim temu manje vise i mogu da primetim da je otisla u...
a ja jos odavno postavila pitanje da neka zena isprica svoje iskustvo u vezi sa abortusom, al ne javi se ni jedna. Izvinjavam se ako jeste, a ja nisam primetila.
ne da se hvali nego da podeli sa nama razloge svoje odluke,ikako se emotivno osecala zbog toga, da li zali ili ne... ako to zeli

Niste mi jasne. Sa jedne strane abortus je užasna trauma za ženu, sa druge strane sve ste prisustvovale situacijama u kojima su vam delovale kao bezosećajni zombiji. Pa šta treba da rade u čekaonici? Da plaču, ridaju? Kaju se?![]()
I sve su bile mrtve ladne, zafrkavale se i smejale. Verovatno ni malo svesne opasnosti koju im taj abortus moze doneti za mogucnost daljeg ostajanja u drugom stanju.
ali ja jesam odgovorna osoba po tom pitanju, pa nas to baca u paradoks, trebalo bi da sam do sada izvršila desetak abortusa po toj logici. Neću da se ide u krajnosti. OK, ajde da kažemo da od abortusa danas devojke ostaju neplodne..... ajde Tenkju, to sam htela da kažem.te sam to i ucinila... nikada ne bih javno pokazala sta osecam...

Zato što si ti ta koja preteruje i ide u drugom smeru tvrdeći kako je abortus nešto baš užasno po zdravlje žene (sigurno da joj ne prija ali koliko je abortusa u ovoj zemlji pola bi nas pocrkalo da je situacija toliko dramatična koliko ti tvrdiš), i mislim da preterivanje u tom smislu nije dobar način da se spreči olako doživljavanje abortusa kod devojaka koje nemaju taj moralni momenat u sebi.Лексо, опет ја о једном - ти о другом.
Нема везе.
Ајмо и да изједанчимо трудноћу (која је природни процес) и абортус (који је вештачко и насилно прекидање једног природног процеса) - и да кажемо да или је порођај једнако штетан као абортус...или абортус уопште није штетан....само да не испадне случајно да је абортус нешто лоше и непожељно.
Лагаћемо да је то само ''групица ћелија'', лагаћемо да абортус није штетан, лагаћемо да нема последица, лагаћемо да је и порођај једнако штетан као абортус.... Све ћемо. Само ми реци зашто?
Ja samo ne volim kad je neko nerealan.
A sve to zato što podsvesno smatraš da je to greh i da ćeš time oduzeti jedan život (