Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.839
pa bogami ja sam bio s nekim koje su isle redovno kad manikira a pale na poruke iebacu te u sve rupe s 2 kondoma bez ljubljena usta...hm
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa dobro super, to joj dodje ko sertifikat kvaliteta, zena zna posaocek omakao mi se propust, gospodja je iz pozarevca izasla sa dosijeom prostitutke![]()
pa dobro super, to joj dodje ko sertifikat kvaliteta, zena zna posao![]()
u nemackoj je prostitucija legalizovana pa kad su jednoj zeni ponudili posao u javnoj kuci a ona odbila da se prostituise ukinuli joj socijalnu pomoc... vrlo je varovatno da je prica ove zene sa pinka istinita![]()
sta si se ti tako uzbudio,ko da ces ostati bez penzije?ma super.. tako mogu da skinu 90% zena sa socijale.. os se *****, neces.. ajd u kur..
andreavku, kako ti nie zao da nas tako lazes
ma super.. tako mogu da skinu 90% zena sa socijale.. os se *****, neces.. ajd u kur..
andreavku, kako ti nie zao da nas tako lazes
jasta, to se zove preduzetnica, a moze sa strane i da raducka cisto iz ljubavi prema poslusad moze da otvori akademiju i sertifikuje za dobru sumu noe polaznice![]()
onda stisni zube i pravac na kurvarluk...sta ces kad se morama ne bojim se.. strah me samo za socijalnu
onda stisni zube i pravac na kurvarluk...sta ces kad se mora
meni i onako kazu,koji bi ti bila frajervidi smokvu al podvodi, ko pravi makro![]()
uplasila sam onakvog covekavidi smokvu al podvodi, ko pravi makro![]()
...ja se baš pitam... gde je ona smokva...
...a ona razradjuje posao...![]()
u nemackoj je prostitucija legalizovana pa kad su jednoj zeni ponudili posao u javnoj kuci a ona odbila da se prostituise ukinuli joj socijalnu pomoc... vrlo je varovatno da je prica ove zene sa pinka istinita![]()
Normalna stvar, tako i treba.
sta treba...da drzava glumi makroa i zaradjuje na tudjoj nesreci
Ne, nego drzava treba da ih pusti da im musterije rade sta hoce.
A ti znas da bi sve prostitutke sa penzionim i zdravstvenim bile nesrecne?
prostitutkama i njihovim musterijama je potrebna profesionalna pomoc a ne penzija
ja sam sva prirodno lepa i ne idem po kozmetickim salonima.
:
musterijama svakako treba njihova pomoc kad im zene ne izlaze u susretprostitutkama i njihovim musterijama je potrebna profesionalna pomoc a ne penzija
istina i posto je cena vagine strasno pala neki preduzimaci su dali ponudu da mozes da j.... za 100 e koliko mozes. mislim na broj prodavacica ljubavi .onda je stupio na scenu sindikat prodavacica ljubavi ,strajku nemackoj je prostitucija legalizovana pa kad su jednoj zeni ponudili posao u javnoj kuci a ona odbila da se prostituise ukinuli joj socijalnu pomoc... vrlo je varovatno da je prica ove zene sa pinka istinita![]()