istina ili laz..urbana legenda..sajnsfiksn..zona sumraka..a sta ako se vama desi?

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.231
zavrsim sa jutarnjom administracijom, vratim se kuci, spremim sebi 2u1 i ukljucim tv..
zaustavim se na pinku..
jutarnji program..pravni saveti..

javlja se 51-o godisnja gdja i kaze:
''bila sam u salonu za lepotu na tretmanu lica..u jednom trenutku je upala policija, napravila raciju i sve nas pohapsila..
tu noc sam provela u 29-om, a sutradan su me sa svim uhapsenim prosledili u zatvor u pozarevac..posle pet dana su me pustili..''

i onda je postavila pitanje za advokata..

hm...laz ili istina?:think:

zamislite da odete na manikir, a posle ped dana imate dosije profesionalke :lol:
da nije tuzno, bilo bi smesno..
mada je meni vise smesno..

u kakve kozemticke salone idete?

cek omakao mi se propust, gospodja je iz pozarevca izasla sa dosijeom prostitutke :lol:

Poslednja izmena:
zavrsim sa jutarnjom administracijom, vratim se kuci, spremim sebi 2u1 i ukljucim tv..
zaustavim se na pinku..

''bila sam u frizerskom salonu na tretmanu lica..u jednom trenutku je upala policija, napravila raciju i sve nas pohapsila..
tu noc sam provela u 29-om, a sutradan su me sa svim uhapsenim prosledili u zatvor u pozarevac..posle pet dana su me pustili..''

zamislite da odete na manikir, a posle ped dana imate dosije profesionalke :lol:

Ма бака жељна пажње :)))

I sta joj je advokat rekao? Bas me zanima, jer i da je prostitutka, osim ako je nisu uhvatili da zavrsava posao, opet ne bi trebali da imaju prava da je pokupe i drze 5 dana u pritvoru. To je ono, ode na pijacu, uperi prstom na nekoga i kaze- Ti si prostitutka, podji sa nama.

pa kad je izlozila pricu, covek je pitao ''gdjo, a koje je to pitanje za mene :lol:''
a ona mu rekla ''trazio mi je advokat 200eu da proveri da li imam krivicno gonjenje u 29-om i da ako imam to ponisti, a ja sam mu rekla da mu za to ne dam te pare''
covek je samo odgovri da ne moze da komentarise cenovnik usluga svojih kolega.

pa kad je izlozila pricu, covek je pitao ''gdjo, a koje je to pitanje za mene :lol:''
a ona mu rekla ''trazio mi je advokat 200eu da proveri da li imam krivicno gonjenje u 29-om i da ako imam to ponisti, a ja sam mu rekla da mu za to ne dam te pare''
covek je samo odgovri da ne moze da komentarise cenovnik usluga svojih kolega.

Kol'ko para, tol'ko pravde. A posto vec idemo po tom modelu, u tim zemljama , gde se sve vrti oko para, trebali bi da prisvojimo i sistem kao sto je, dodeljivanje drzavnog advokata (koji bi lako resio taj problem), ili organizacija za zastitu ljudskih prava koje same dodeljuju besplatnog advokata.

Kol'ko para, tol'ko pravde. A posto vec idemo po tom modelu, u tim zemljama , gde se sve vrti oko para, trebali bi da prisvojimo i sistem kao sto je, dodeljivanje drzavnog advokata (koji bi lako resio taj problem), ili organizacija za zastitu ljudskih prava koje same dodeljuju besplatnog advokata.

kaze da jeste dobila advokata po sluzbenoj duznosti, ali da joj je taj samo poturio da potpise 3 gusto kucana lista na kojima je pisala njena izjava koju ona nije dala, i gde je priznala da se prostituisala..
ona je odbila to da potpise..a sad nemam pojma kako je izasla iz pozarevca..
mozda je 5 dana full kazna za tau vrstu prestupa..

Mog jednog drugara, davno, su u izveli iz autobausa policajci u civilu, odveli ga u taj cuveni 29-ti, tamo ga tukli, inspektor mu pokazivao tetovazu na ramenu svastike. Posle nekoliko sati ga pustili...Ovaj pisao pismo medijima i unutrasnjoj kontroli, ovi mu rekli- "Ne brinite resicemo slucaj" i posle par meseci mu stigla kazna od nekoliko hiljada dinara za to sto mu je istekla licna karta mesec dana....

dive,
gospođa reče da je bila u salonu za negu lica i tela, ne u frizerskom, to pod jedan
pod dva reče da joj je prekršajni sudija poturio izjavu, ne advokat

ups..jesam, napisal frizerskom?
sad cu da ispravim :D
ma u kakve salone ti ides majce?
jel bitno dal je frizerski ili salon za lepotu?
moja kozmesticarka ima u okviru svog salona i frizera i kozmeticara i masera i manikira i pedikira..

ups..jesam, napisal frizerskom?
sad cu da ispravim :D
ma u kakve salone ti ides majce?
jel bitno dal je frizerski ili salon za lepotu?
moja kozmesticarka ima u okviru svog salona i frizera i kozmeticara i masera i manikira i pedikira..

pa bitno je kad prenosiš priču kako bi se o njoj povela rasprava, a ne preneseš tačno
kad napišeš bila je frizerskom salonu pa uhapšena pod sumnjom prostitucije, svima će da zasmrdi priča, ne?
a čim se negde spomene masaža, to odmah pali lampice kod nekih

evo uzmi sebe za primer..ležiš na stolu polugola, gnječi te neki mišićavi maser
odjednom racija
:eek:
budeš optužena da si plaćala nezakonite usluge, pardon tretmane

kako ćeš dokazati da nisi

:ceka:

:lol:

pa bitno je kad prenosiš priču kako bi se o njoj povela rasprava, a ne preneseš tačno
kad napišeš bila je frizerskom salonu pa uhapšena pod sumnjom prostitucije, svima će da zasmrdi priča, ne?
a čim se negde spomene masaža, to odmah pali lampice kod nekih

evo uzmi sebe za primer..ležiš na stolu polugola, gnječi te neki mišićavi maser
odjednom racija
:eek:
budeš optužena da si plaćala nezakonite usluge, pardon tretmane

kako ćeš dokazati da nisi

:ceka:

:lol:

a ne majce, drzi se tacnih podataka :lol:
gospodja je rekla da je bila na tretmanu lica, a ne na masazi :D

zaustavim se na pinku..

''bila sam u salonu za lepotu na tretmanu lica..u jednom trenutku je upala policija, napravila raciju i sve nas pohapsila..

cek omakao mi se propust, gospodja je iz pozarevca izasla sa dosijeom prostitutke :lol:

nemogu da zamislim...

Back