Ista kao ...

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
IMG_20210110_133909.jpg

Metla se boji, izgleda je pomesala vaginu i usisivac pa misli da ce joj vagi usisati sve bakterije po stanu :lol:
Sedneš gola na kauč, fotelju? Ili na stolicu u trpezariji? Tamo se sedi i u odeći u kojoj se ide van kuće. Gosti koji ti dođu su u toj istoj odeći verovatno sedeli u nekoj ordinaciji, čekaonici, restoranu, kafiću...

Stvarno marice golog dupeta sedaš svuda po kući? Tako ti prija, ili ložiš nas ovde?
Ja evo ne razumem zašto bi iko išao gologuz po kući. Ono jeste da ni ne moram sve da razumem, ali ovo mi je baš glupo. Ali meni je i nudizam glup, da gluplji ne može biti, pa nikom ništa.
И ја идем гола по кући и често спавам гола. Али не седам по намештају који и други користе. Ако сам лети гола цео дан, ставим под себе плахту, нећу сигурно гологуза ћопити на тросед :lol:

Sedneš gola na kauč, fotelju? Ili na stolicu u trpezariji? Tamo se sedi i u odeći u kojoj se ide van kuće. Gosti koji ti dođu su u toj istoj odeći verovatno sedeli u nekoj ordinaciji, čekaonici, restoranu, kafiću...
ako ces da zivis kao nikola tesla sa flasicom asepsola, alkohola, komprimovanog ozona i cistis iza sebe da sve bude sterilno.....tako se i zavrsava...od najobicnije bakterije se shebes.

kako zive u pakistanu il indiji u onom smecu i idu ne samo polugoli ili goli pa se kote ko nezdravi....

Back