Ja sam ovo parče što iskače iz tostera, ali samo silom prilika.Eh, sada se treba setiti ko je to bio.
Limun? Ili poslednja igra leptira? Ili brankić?

Po prirodi sam skroz ovo parče koje pada na namazanu stranu i ne mrda.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam ovo parče što iskače iz tostera, ali samo silom prilika.Eh, sada se treba setiti ko je to bio.
Limun? Ili poslednja igra leptira? Ili brankić?
ko je to sapni mi ja ne umem da pogodim
Metla se boji, izgleda je pomesala vaginu i usisivac pa misli da ce joj vagi usisati sve bakterije po stanu
Sedneš gola na kauč, fotelju? Ili na stolicu u trpezariji? Tamo se sedi i u odeći u kojoj se ide van kuće. Gosti koji ti dođu su u toj istoj odeći verovatno sedeli u nekoj ordinaciji, čekaonici, restoranu, kafiću...Metla se boji, izgleda je pomesala vaginu i usisivac pa misli da ce joj vagi usisati sve bakterije po stanu![]()
И ја идем гола по кући и често спавам гола. Али не седам по намештају који и други користе. Ако сам лети гола цео дан, ставим под себе плахту, нећу сигурно гологуза ћопити на троседStvarno marice golog dupeta sedaš svuda po kući? Tako ti prija, ili ložiš nas ovde?
Ja evo ne razumem zašto bi iko išao gologuz po kući. Ono jeste da ni ne moram sve da razumem, ali ovo mi je baš glupo. Ali meni je i nudizam glup, da gluplji ne može biti, pa nikom ništa.
Ма, да, различити смоDobro bogi, pitam. I dalje mi je suludo da neko želi da ide go, ali ok. Meni je suludo, nekom drugom nije.
Mogla bi biti
Mogla bi biti, ali ima svežiji događaj sa drugom forumašicom. Ti si ovih dana bila dobra.
rodjeni smo goli a ne obuceni...sto bi bilo suludo?Dobro bogi, pitam. I dalje mi je suludo da neko želi da ide go, ali ok. Meni je suludo, nekom drugom nije.
ako ces da zivis kao nikola tesla sa flasicom asepsola, alkohola, komprimovanog ozona i cistis iza sebe da sve bude sterilno.....tako se i zavrsava...od najobicnije bakterije se shebes.Sedneš gola na kauč, fotelju? Ili na stolicu u trpezariji? Tamo se sedi i u odeći u kojoj se ide van kuće. Gosti koji ti dođu su u toj istoj odeći verovatno sedeli u nekoj ordinaciji, čekaonici, restoranu, kafiću...