VitezKojaZmaj
Zainteresovan član
- Poruka
- 360
JA obicno nisam svetan da sam se projektovao jer mi se to desava bez moje volje, do sad nisam uspeo samovoljno da se projektujem!!!Ali zadnjih nekoliko puta sam provalio o cemu se radi, imas osecaj kao da se sve desava stvarno, vidis sve jasno, mnogo jasnije nego kad sanjas nesto ali ipak sve je nekako cudno, ne osecas nista bas nista jasno kad se kreces tamo, dok si tamo jos uvek mozes da osetis kako lezis, jastuk i jorgan ali dok si tamo tvoje telo se pokrece onako kako ti mislis, tesko je opisati i naravno vidis nesto sto u realnom stanju nee mozes pojavljuju se neki cudni predmeti, sve je nekako drukcije i kad se pojavi ono cudo vec znam gde se nalazim i ocemu je rec!!!
Ono cudo sto me proganja u snu I tamo mozda u astralu menja oblik ali u pocetku je bio crn onako trepti crn ima malo neke crvene tackice koje naglasavaju kako trepti ta crnina ali one se gotovo i ne vide!!!Nekad uzima neke oblike samo glava mu je crna nekad telo nekad uzima oblik nekog starca ali sve je to jedna ista stvar i nekad ga nema ispreda ali osetim njegovo prisustvo, odjednom se najezim...Zadnji put njega nije bilo i tad sam onako bez njegove pomoci ukapirao da sam u astralu i onako sam se uspravio do pola iz kreveta i osetio svoje telo kako jos uvek lezi, razgledao sam okolo sobu sve je bilo isto ali nekako cudno okrenuo se iza i video nekog kako lezi tj mene i uplasi se da nije to onaj lik i odjednom je kroz mene celo telo proso neki elektricitet onako sla i poceo da se tresem i vratio se u onaj polozaj u kojim sam lezao i opet se onako digo do pola uzeo mob i poceo da listam slike da znam ovaj put da sambudan...
Znaci kod mene je osecaj jeziv i strasan jer sve tamo izgleda nekako cuno i neispitano...
Nema tacno svoje lice niti sam video njegov licni izgled sve menja i sve je mutno i nejasno ali kad ga vidim i kad je tu znam da je to isto cudo osecam njegovo prisustvo ne mogu tacno da objasnim ali znam kad je nesto drugo upitanju cak i kad sanjam nesto drugo lose ne vezano za njega a opet strasno nemam nikakav strah, gotovo nijedan san me vise ne plasi ali kad se on pojavi uhvati me neka panika i jeza i dosta puta osetim njegov dolazak i odmah se nekako probudim da ne bi seskroz pojavio!Nekad se pripremim i namerno ga izazovem da se suocim ali kad mu se suprostavim to traje vemo dugo i sav se preznojim i nagledm se svakakva cuda u snu ili Ap sta ji je tamo vec zato mislim da je tu negde odgovor kod AP jer mislim da je to cudo tamo negde na nekoj astralnoj ravni i kad ja tamo stignem ono mi neda dalje tako mi deluje stvara mi strah svakakve prepreke dok se ne budem skroz sledio i poceo da vicem mada sad taj strah polako i sve vise gubim i nadam se da cu nekako da oteram to cudo!
Cesto puta mi se desavalo da to sto sanjam i dozivim, vidim neko mesto isto kao u snu a do sad nikad nisam bio tamo, dok sam iso u skolu jednom sam sanjao piatnja.Tri sam zapamtio a 4 je bilo nejasno neko tamo i dobio sam 4 u snu, i ja naucim bas ta 3 pitanja a ono nisam ni mogo 4 jer nisam znao koje je bilo a profesorka ispituje 4 pitanja i ja tog dana dobijem 4 pala su se ona 3 pitanja I 4 nisam znao…
Opet sam imao ono moje gadno iskustvo sa onim likom!!!I sto je najinteresantnije desilo mise nesto veoma cudno!!!Ovaj put dok sam bio budan; sedim ja onako kasnoza komp spremio nesto malo da jedem, i nesto razmisljam o nekom dokumentarcu kji sam gledao sa vanzemaljcima i kako su oni dolazili jos u anticka vremena i kako su ljudi slikali, pravli spomenike i pripisivali im bozanstva jer nisu mogli da objasne te pojave tu visoku tehnologiju...Razmislam ja o tome pa dobr i da postoje vanzemaljci to nista ne govori da ne postoji bog, andjeli id jer ako bog postoji postoji i za njih tj vanzemanjce i da se on verovatno javlja na svakoj planeti gde zivot postoji sa nekom porukom itd...
I odjednom se otvara sam od sebe dole kod kucista ona fijokica gde se stavlaju iskovi!!!Hm prvi put sam pomisleo da sam nogom zakacio dugme i zatvorio ga!!!posle 20 cekundi opet!!!Gledam onako zbunjeno kako je moguce da se otvara sam?Opet zatvorim i opet posle 20 sekundi seotvori samo od sebe znaci haos ja zatvorim opet i cekam i gledam da vidim sta ce da se desi dali ce da se opet ovori kad odjednom vidim pocinje da se pali skype sam od sebe i izlazi potvrdni odgovor "da"!!!Samo od sebe!!!I to se poslalo mom bratu i on meni odgovara "Sta da"?Ja mu napisem nema sanse da mi verujes sta mi se desillo!!!
[27.3.2010 1:08:25] Žarko Đelević: da
[27.3.2010 1:09:05] Djole Petrovic: sta da?
[27.3.2010 1:09:07] Djole Petrovic:
[27.3.2010 1:09:21] Žarko Đelević: nema mi verujes sta se desav
[27.3.2010 1:09:40] Žarko Đelević: (shake)
[27.3.2010 1:09:54] Žarko Đelević: kod mene ima duhovi
[27.3.2010 1:10:58] Žarko Đelević: gledam ja komp jedem i odjednom se pali skype sam od sebe i izlazi na njega da
[27.3.2010 1:11:03] Žarko Đelević: da
[27.3.2010 1:11:05] Žarko Đelević: ?
[27.3.2010 1:11:07] Djole Petrovic:
[27.3.2010 1:11:10] Djole Petrovic: hahaa
[27.3.2010 1:11:54] Žarko Đelević: ***** li ga kako to moze
[27.3.2010 1:12:03] Djole Petrovic: duhovi zare duhovi
[27.3.2010 1:12:03] Djole Petrovic:
[27.3.2010 1:12:54] Žarko Đelević: ma komp poludeo
[27.3.2010 1:13:07] Djole Petrovic: ***** li ga
[27.3.2010 1:13:09] Djole Petrovic:
[27.3.2010 1:15:59] Žarko Đelević: nemoj neko da mi je na neku fintu banuo u komp
[27.3.2010 1:16:00] Žarko Đelević: ?
[27.3.2010 1:16:47] Djole Petrovic: da bre , svi bas u tvoj comp oce da udju
[27.3.2010 1:16:47] Djole Petrovic:
[27.3.2010 1:17:10] Žarko Đelević: ebemli ga ovo stvarno ne znam kako je moglo
[27.3.2010 1:17:55] Djole Petrovic: epa neznam sta da ti kaem
[27.3.2010 1:18:00] Djole Petrovic: evo meni fala bogu radi ovo sranje
[27.3.2010 1:18:03] Djole Petrovic: ega me ne ebava vise
[27.3.2010 1:18:04] Djole Petrovic: ..
I posle toga nista se nije desavalo!!!Zavrsio sam uzinu i lego odmah da spavam i pocinje onaj moj san opet sto se ponavlja!!!Nisam bi opet svestan da li sanjam jersam opet lezao onako tj sanjao ili sta vec I evo ga vo cudo otvara se orman I iz njega se cuju nekakvi cudni zvuci I unutra je bio neki veliki proctor I iz njega izlazi ono moje cudo ovaj put nekako sivo belo I krecena mene!!!Ja se uplazim I izderem se mar ber aaaa evo ga….
I odjednom sve to nestane I pet mirna slika I ulazi moja mama I kaze sta se deres I ja se okrenem nista sanjam ono moje ajde idi da spavas I odjednom me pogleda onako cudno I neki cudan glas iz nje izadje I kaze sanjas aaa I opretvori se u onog sivo belog lika I ja se opet izderem I to bas jako I ulazi ovaj put moj otac I kaze sta je bre bilo sad idi umi se!!!I ja odem do wc I vratim se I posle je bilo sve ok!!!!!!Znaci bas sam se prepao jer pre nego da legmen da spavam su se desavale bas cudne stvari!!!
Pre 10 dana sam opet sanjao i dobro procaskao s tim cudom i rekao mi je da je Djavo onaj koji je proteran i da trazi moju gresku da me odvuce kod njega!Ja ga pitao zasto bas mene i sta bi mogo da mi nadje kakvu gresku i sta sam mu pa ja toliko vazan a on mi je rekao da su mali broj takvi kao ja i da ga takvi njega najvise brinu i da su mu najvise prave probleme i da ceka i zna kao gde cu da se sopletem i da napravim gresku!!!
Interesantno je sto je menjao opblik cas kao neka zenska za crnim krilima a cas kao neka grozota pola od te devojke a pola unakazen mislim svasta sta i kako je to sve krenulo ne znam!!!
Evo ti jedno resenja.Slicno se desavalo sa mojim dedom.Dok je bio mali stalno mu je u san ulazio neki patuljak koji mu je trazio crvenu carapu.I jednog dana mom dedi dojadi i donio mu je crvenu carapu i od tada vise nije mu ulazio u san.