- Poruka
- 26.009
Ada cus, ovi srbski ćacije su jeftiniji no brašno![]()
Ми у блокади рабимо Дубаи брашно.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ada cus, ovi srbski ćacije su jeftiniji no brašno![]()
Caci ce na dnevnice da naprave javni dug Srbije kao americki vojni budzet.
Nema nama spasa
Bojane brate, ja sam u šoku
Dnevnica soma evra, pa ima li ludih koji u to stvarno veruju![]()
Ima, pa i da su 2000 ima se moze se![]()
Bas tako ne zelim da razmisljam.Нема ја, ти... него он АВ на једној страни и сви други који су против њега на другој страни. Па када се решимо овог другог Милошевића, онда се тек враћамо номралном животу.
Добро деда, ајде врати се у своју комунистичку пећину и реши те своје психозе, које просто вриште у сваком твом анксиозном коментару. Чак и неписмени стил писања само открива твоје фрустрације, јер бежиш и од самог себе, као што ти и реченице беже. Озбиљан унутрашњи конфликт.
Nema. Al zato mnogi ne veruju da je javni dug Srbije 2014. bio 15,8 milijardi a sada je 108 milijardi.
Па хуља сада не жели да распише изборе. Зашто ? Па систем изборне крађе и застрашивања се урушава. Најбољи оптимистички сценарио за њега је да после таквих избора задржи власт као СПС пред крај 90их, а да изгуби све велике градове. Оде Београд, а београдски буџет је одавно прешишао буџет Војводине. Други сценарио је да изгуби све.Bas tako ne zelim da razmisljam.
Milosevic je otisao na izborima, tako treba i ovaj i svaka vlast a ne na ulici i silom. On je nudio izbore, sada se ucutao, pa molim lepo ako ste stvarno akademski gradjani drugi put smislite od pocetka sta hocete, izbore ili blokade (i proteste zarad protesta).
Nemam sta da pisem sa nevaspitanim i do te mere ostracenim lokovima, a kamoli da im se ispovedam.Па хуља сада не жели да распише изборе. Зашто ? Па систем изборне крађе и застрашивања се урушава. Најбољи оптимистички сценарио за њега је да после таквих избора задржи власт као СПС пред крај 90их, а да изгуби све велике градове. Оде Београд, а београдски буџет је одавно прешишао буџет Војводине. Други сценарио је да изгуби све.
И сутра да распише изборе, ти ћеш имати дилему, је л да ? Биће ти тешко да изабереш против кога си ?
Skoro smo Titove dugove vratili i za 70 godina su bili manji nego ovima za 13.
Он не може да замисли ту опцију да остане без власти и попут сваке хуље диктатора, он ће гледати да учини што веће зло држави и народу.Нека, нека. Нећемо га враћати ти и ја него неко трећи.![]()
Нека дигитализује државне институције, а не да нам се руске избеглице смеју како смо остали у средњем веку.
Ali je zato u redu da komuniciraš i podržavaš ove "vaspitane" koji moje dete nazivaju nacistom ??Nemam sta da pisem sa nevaspitanim i do te mere ostracenim lokovima, a kamoli da im se ispovedam.
Bas zato sto si takav i ne samo ti, ne verujem u regularne izbore.
Сваког ћација стави на игнор и решен проблем.Ali je zato u redu da komuniciraš i podržavaš ove "vaspitane" koji moje dete nazivaju nacistom ??
Gaze automobilima i lome vilice devojkama za 1000 evra plus putni troškovi (advokat)krimosima daju po 1000 ali moraju da biju blokadere, da odrade te pare unapred
tolika dnevnica se ne daje unapred, samo one sitne statistima da sede ili se izlezavaju po satorima
Нека, нека. Нећемо га враћати ти и ја него неко трећи.![]()
Nisam to videla niti mogu sve da citam. Niti citam.Ali je zato u redu da komuniciraš i podržavaš ove "vaspitane" koji moje dete nazivaju nacistom ??
prespavala si ono troje is vrha sns-aOvde jedni druge vidim da cesto nazivate nacistima
Nikoga nigde nisam nazvala mi nacistom ni fašistom. Svoje političko viđenje iznosim na osnovu nekih iskustava. Prva sam u suzbijanju vređanja bilo kog člana i po bilo kom osnovu. Ali, oni koji su neistimišljenici često su skloni da mi pripisuju pristrastnost i subjektivnost, ničim opravdanu.Nisam to videla niti mogu sve da citam. Niti citam.
Ovde jedni druge vidim da cesto nazivate nacistima, i mislim da takvo vodjenje foruma nikuda ne vodi. Odgovornost za to je izmedju ostalog, najveca na tebi.
Ni ja nisam nikog tako nazvala, i ne znam zasto kao mod bas mene gnjavis u sustini zabranjenim razgovorima o forumu, radu modova i sl. gde mu mesto nije.Nikoga nigde nisam nazvala mi nacistom ni fašistom. Svoje političko viđenje iznosim na osnovu nekih iskustava. Prva sam u suzbijanju vređanja bilo kog člana i po bilo kom osnovu. Ali, oni koji su neistimišljenici često su skloni da mi pripisuju pristrastnost i subjektivnost, ničim opravdanu.