Enigma
Domaćin
- Poruka
- 4.129
Super,treniraj još.Znam da plivam, a i da se zakopam.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super,treniraj još.Znam da plivam, a i da se zakopam.![]()
Znam i drugog da zakopam.Super,treniraj još.
Studenti koji žele da uče, slušaju predavanja, polažu ispite sa svim desetkama, ne mogu da koriste to ustavom zagarantovano pravo, zbog studenata anarhista i pobegulja u susjedne države koji blokiraju rad fakulteta.
Otišli su na prijem kod Marte Kos u Beograd koja ih je saslušala, primila i uradila jednu zajedničku fotkicu sa njima...
![]()
Pa sama je trazila da se vidi sa predstavnicima studenata. Nece valjda sa nepostojecim plenumom.TV Nova otkriva: Marta Kos i EU nisu planirali sastanak sa „studentima koji žele da uče“ – stanovnici Ćacilenda upali sa kamerama režimskih medija i tražili susret
Pa sama je trazila da se vidi sa predstavnicima studenata. Nece valjda sa nepostojecim plenumom.
Naravno, ni kod sebe EU nije dozvolila da ih oni propalestinski aktivisti zablokiraju, kako bi kod nas.Rekla je i da EU želi isto što i studenti, a većina studenta želi da se fakulteti odblokiraju.
Prvo ispunite studentske zahteve pa onda. Do tada se drogirajte u pionirskom parku.Rekla je i da EU želi isto što i studenti, a većina studenta želi da se fakulteti odblokiraju.
Slozices se da bi znacajnije bilo zaustaviti genocid nad Palestincima, od tih trivijalnih zahteva.Prvo ispunite studentske zahteve pa onda. Do tada se drogirajte u pionirskom parku.
Pogledajte prilog 1723567
Prvo ispunite studentske zahteve pa onda. Do tada se drogirajte u pionirskom parku.
Pogledajte prilog 1723567