Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 61.766
Ne zanima me, sve su to lazi, i sa jedne i sa druge strane.Nisu laži
Ne verujem vise nikome.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zanima me, sve su to lazi, i sa jedne i sa druge strane.Nisu laži
Ne zanima me, sve su to lazi, i sa jedne i sa druge strane.
Ti bi caciku da preselis .kod naci u ukrajinu hahaAjd da pišemo peticiju za pomoć Ukrajini, da preselimo ovaj naš Ćacilend odmah kod njih![]()
Ne pada mi na pamet glupostima da se bavim. Ja sam svoje zavrsila, neka svako misli o sebi i svojoj sudbini.Pa dobro, društveno je odgovorno interesovati se za te stvari i znati šta se događa.
Ne pada mi na pamet glupostima da se bavim. Ja sam svoje zavrsila, neka svako misli o sebi i svojoj sudbini.
Ne razumem ljude koji ne zele da uce, da sebe "zrtvuju" zbog neke bolje buducnosti na ovakav nacin, u to ne verujem.
Ja sam i protestovala i ucila i niko ne moze da me ubedi da ne moze drugacije.
Ne interesujem se vise, strah me da ne zaglupim.Pa dobro, interesovala si se pre?
Ne interesujem se vise, strah me da ne zaglupim.
Imam neodoljivu želju da te upoznam.Počistiti šmrkom taj šljam iz parka preorati i zasaditi kupus i krompir koji bi okopavali sns poslanici do smrti.
Dnevnica 1000 evra?
Dođi za 15 minuta na trg republikeImam neodoljivu želju da te upoznam.
Imaš neki dokaz ili se proseravaš kao i obično?глупост , није истина , али је истина да дневница за блокаду мостова плаћена по 100 евра
То си од Вучићевића чуо да блокадере неко плаћа ? Само како то да вас ћације чува запад, а у исто време, тај исти запад оптужујте да ради против вас и да финансирају блокадере.Подпуно је нејасно да ви као трабанти тржишта не видите да је просто 'ћаци' наплатио своје услуге
Сутрадан ће бити блкоадер .. само му дајте паре
Ви межутим мислите да треб ада се неко 'бори бесплатно' ...Па зар то није комуњаризам против кога се борите ?!
'ћаци' је уложио у берзу .... значи уствари је либертрабанат ..као ви
Само ти немој да изгубиш сендвич.Verovatno su lazi, uopste me vise to ne zanima.
Ako hoce bre, neka uce, ako nece, neka izgube ceo zivot.
Lažovi, svi ste vi lažovi.Ne zanima me, sve su to lazi, i sa jedne i sa druge strane.
Ne verujem vise nikome.
Nije istina, ali je istina da je dnevnica za Pionirski plaćena 100 evra.глупост , није истина , али је истина да дневница за блокаду мостова плаћена по 100 евра
verujem da je istina...na primer, neki vidjeniji vodja huligana navijackih grupa...on dobije 1000 evra, ali dovede i desetak svojih huligana, koji dobiju po 70 ili 80 evraBojane brate, ja sam u šoku
Dnevnica soma evra, pa ima li ludih koji u to stvarno veruju![]()
nećeCaci ce na dnevnice da naprave javni dug Srbije kao americki vojni budzet.
Nema nama spasa
devalvirao dolarpa zatoNema. Al zato mnogi ne veruju da je javni dug Srbije 2014. bio 15,8 milijardi a sada je 108 milijardi.
krimosima daju po 1000 ali moraju da biju blokadere, da odrade te pare unapredBaš 1 000 ne verujem. Onda niko ne bi sedeo za 50. Ovo da ce da im oproste grehe zakona to je verovatno ili neke druge ucene i obećanja.