Исповест бившег Ћација: Врбују нас за дневнице до 1.000 евра. Мени су обећали обуставу кривичног поступка

Pa dobro, društveno je odgovorno interesovati se za te stvari i znati šta se događa.
Ne pada mi na pamet glupostima da se bavim. Ja sam svoje zavrsila, neka svako misli o sebi i svojoj sudbini.

Ne razumem ljude koji ne zele da uce, da sebe "zrtvuju" zbog neke bolje buducnosti na ovakav nacin, u to ne verujem.

Ja sam i protestovala i ucila i niko ne moze da me ubedi da ne moze drugacije. Ovo je jednostavno smisljeno obezvredjivanje skolstva i obrazovanja. Od koga i kako, vise me ne zanima.

Ne pada mi na pamet glupostima da se bavim. Ja sam svoje zavrsila, neka svako misli o sebi i svojoj sudbini.

Ne razumem ljude koji ne zele da uce, da sebe "zrtvuju" zbog neke bolje buducnosti na ovakav nacin, u to ne verujem.

Ja sam i protestovala i ucila i niko ne moze da me ubedi da ne moze drugacije.

Pa dobro, interesovala si se pre?

Dnevnica 1000 evra?

Reci :per: :per:

pa radi ti za siću, a pogledaj samo kakav im posao odrađuješ, zlata si im vredan

Ne cene se više prave vrednosti pa čak ni na ćaci-bot sceni, neke teletabise plaćaju četvorocifreno a prekaljeni vukovi crnče za siću, nepravda

глупост , није истина , али је истина да дневница за блокаду мостова плаћена по 100 евра
Imaš neki dokaz ili se proseravaš kao i obično?

Подпуно је нејасно да ви као трабанти тржишта не видите да је просто 'ћаци' наплатио своје услуге

Сутрадан ће бити блкоадер .. само му дајте паре

Ви межутим мислите да треб ада се неко 'бори бесплатно' ...Па зар то није комуњаризам против кога се борите ?!

'ћаци' је уложио у берзу .... значи уствари је либертрабанат ..као ви
То си од Вучићевића чуо да блокадере неко плаћа ? Само како то да вас ћације чува запад, а у исто време, тај исти запад оптужујте да ради против вас и да финансирају блокадере.
И пошто си ти стручњак, ајде реци ко то са запада финансира обојену револуцију ? Како то да сви ћацији знају да је запад у питању, а никако да објаве ко је то тачно са запада ?

глупост , није истина , али је истина да дневница за блокаду мостова плаћена по 100 евра
Nije istina, ali je istina da je dnevnica za Pionirski plaćena 100 evra.

Možemo ovako do kraja vremena u krug.

OK, (skoro) svi koji su za studrente (u blokadi) napadju postojanje ćacilenda. Ja ne. Mislim da je odlično imati gomilu razbojnika na jednom mestu. Dobro, opet, Beograđani se ne bi složili a tim, ali zamislite kako su neka manja mesta u Srbiji očišćena od gomile prestupnika. Svi tureni u jedan obor, I šta kome fali? Tu su, pod relativnom kontrolom, povremeno iztalasaju, povremeno povade jedni drugima oči, ali šta je tu strašno. Pa Beograd ima toliko parkova, fala Bogu, ne mora baš da se ide u picin park. Uh, šta rekoh, izvinjonjo, taj park je malo naniže, ali dobro, i ovaj će vremenom da zasluži isti, ponosni naziv (ako već nije).

Bojane brate, ja sam u šoku😂🤣🤣🤣

Dnevnica soma evra, pa ima li ludih koji u to stvarno veruju 🤣🤣🤣🤣🤣
verujem da je istina...na primer, neki vidjeniji vodja huligana navijackih grupa...on dobije 1000 evra, ali dovede i desetak svojih huligana, koji dobiju po 70 ili 80 evra

Juče sam upoznao original ćacija iz parka. Sedim sa drugarom na kafi u kraju, dolazi lik, javlja se mom drugaru, on ga pita pa gde si, nema te, kaže ovaj pa radim brate, šta ti radiš, kad si ti u životu nešto radio, kaže pa spavam u parku, 4000 dnevnica plus klopa, ako je ceo dan onda je 9000 plus klopa. Kaže mu drugar pa lepo, e mi pričamo nešto, ajde sad polako pa se vidimo.

Baš 1 000 ne verujem. Onda niko ne bi sedeo za 50. Ovo da ce da im oproste grehe zakona to je verovatno ili neke druge ucene i obećanja.
krimosima daju po 1000 ali moraju da biju blokadere, da odrade te pare unapred

tolika dnevnica se ne daje unapred, samo one sitne statistima da sede ili se izlezavaju po satorima

Back