Ispovedaonica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ne samo to...
Predlazem da trazimo nadoknadu i za minuli forumski rad...dakle po nekoliko kockica za svaku godinu na forumu ( steta sto se odjavih sad bi verovatno bila legenda :mrgreen: a ne domačica :lol:) , onda po neka kockica za svaku uspelu temu, po neka kockica i za svakodnevno bivstvovanje na istom...i tako..nakupilo bi se tu ...pa onda to pomnoziti sa koeficijentom inteligencije i isplatiti u naturi, svako neka bira sta mu paše :mrgreen:

Auuu upropasti liscu temu...necu vise casna krstarska reč! :mrgreen:

Poslednja izmena:
Stari lisac, otvorio temu da sagleda sve mane forumašica pa ce onda lakše da odabere žrtvu...

E žene , žene al ste nasele :roll:

...more, Mirka, ja sam "stara koka" al volim da nasednem ponekad. Svesno!!! :lol:

Daklem, elem, danas sam samo ovo zgrešila:
1.kupila sam Dormeo dušek i dva dormeo jastuka( jastuci na popustu!!!).Sad evo čekam ovog mog da ga obradujem...( večeras ne mogu "baš onako" jer ovo čudo mora 24 sata da stoji i da se samo naduvava...Znači- sutra uveče ću...:rumenko:
2.pila kafu sa kolegom...na sve javnom mestu. Videlo nas bar pola bolnice...A, i nema šta da krijemo, samo pijemo kafu...Pošto je on poznat kao "zavodnik"- od ponedeljka čekam reakcije...:lol: ( a siroma, mi se samo žalio na jednu koleginicu- bezobraznicu! :mrgreen: Ja ga naravno- tešila...)
3.kupila si neku bluzu-polu rolku u kaki- žutoj boji...sad tražim sa čim ću da je sparim...

...sad idem kod manikira.Ako usput još nešto zgrešim , večeras ću da se javnem ovde da okajem grehe.Očekujem vaše max razumevanje i podršku...:rumenko:

...more, Mirka, ja sam "stara koka" al volim da nasednem ponekad. Svesno!!! :lol:

1.kupila sam Dormeo dušek i dva dormeo jastuka( jastuci na popustu!!!).Sad evo čekam ovog mog da ga obradujem...( večeras ne mogu "baš onako" jer ovo čudo mora 24 sata da stoji i da se samo naduvava...Znači- sutra uveče ću...:rumenko:
2.pila kafu sa kolegom...na sve javnom mestu. Videlo nas bar pola bolnice...A, i nema šta da krijemo, samo pijemo kafu...Pošto je on poznat kao "zavodnik"- od ponedeljka čekam reakcije...:lol: ( a siroma, mi se samo žalio na jednu koleginicu- bezobraznicu! :mrgreen: Ja ga naravno- tešila...)
3.kupila si neku bluzu-polu rolku u kaki- žutoj boji...sad tražim sa čim ću da je sparim...

...sad idem kod manikira.Ako usput još nešto zgrešim , večeras ću da se javnem ovde da okajem grehe.Očekujem vaše max razumevanje i podršku...:rumenko:

Zlo i naopako :evil: kupila dušek 10 dana pre sajma namestaja ...A ne ne , ja te necu podrzati...

Sestro slatka , oduzmi od toga 30 % i kazi jel bi volela da si uz dusek za iste pare kupila i cipelice ??? :evil:

Kako netaktično nemam reči ! :evil:

..."stara koka, dobra supa"...

zbog "nasedanja" imash u oblizhnjem restoranu na rachun ispovedaonice (mene)...:lol:
...a shto se tiche kolege i kafe...2X spavanja, okrenuta ledjima muzhu...da se stidish malo...

Priznajem da sam popodne posle rucka a pre Magazina IN imala cyber sex sa jednim forumasem i da sam tom prilikom shvatila da sam jos uvek kraljica paralelnih desavanja,tamo sve uzdisem i mmmmm,i bezobrazisem se a ovde recept madjarska piletina sa rizom...
I jos sam otkrila da je kolega izuzetno inspirativan,da je mastovit i pismen nadasve sve tako uzbudjen...
Sad mogu na miru da gledam gospodjicu Sanju Marinkovic(pisite mi minus slobodno!) i grickam suve tresnjice i brusnicu.I pijem Milford apple&cinamon.Amin.:)

Priznajem da sam popodne posle rucka a pre Magazina IN imala cyber sex sa jednim forumasem i da sam tom prilikom shvatila da sam jos uvek kraljica paralelnih desavanja,tamo sve uzdisem i mmmmm,i bezobrazisem se a ovde recept madjarska piletina sa rizom...
I jos sam otkrila da je kolega izuzetno inspirativan,da je mastovit i pismen nadasve sve tako uzbudjen...
Sad mogu na miru da gledam gospodjicu Sanju Marinkovic(pisite mi minus slobodno!) i grickam suve tresnjice i brusnicu.I pijem Milford apple&cinamon.Amin.:)

Priznaj mačko koji je ??? :lol:
Ovaj lisac il onaj mačor???

PP: Forum Krstarice - Obavestenje o prekrsaju
Citat:Citat:Original postavio affrodiita
Hvala što nam konačno opisa sebe....da se ne mučimo dalje

he bas si blesava , majke mi, za medalju!!!

Evo ja cu da opisem tebe ako smem?
Ja se zovem Afrodita, poticem iz jedne ugledne, hrabre i borbene porodice! Znate, moj deda je bio Solunac a stric Partizan! da, da, da o njima se pise u istoriji, da deca uce! da znaju sta je bilo i kako je bilo!
Ja, eto, ne zivim dobro, jer se u mojoj zemlji i ni ne moze ziveti dobro. Znate, kad ja i moja porodica spojimo kraj s krajem, mi smo srecni i zadovoljni. Nama ne treba vise od sajkace obesene u trpezariji, i partizanske plave kapice u dnevnoj sobi (to kad sam ja pohadjala partizansku zakletvu u skoli pa cuvam kao uspomenu)
I tako, guramo ovaj zivot, ovu muku ali smo ponosni! ne damo se! omiljen film mi je zikina dinastija jer za drugi humor i nemam smisla a i sta ce mi!

__________________ne znam da li je ovo za ovde ali upravo sam sad videla da sam
dobila pozdrav od NAŠE DRUGARICE VENDI9.....I šta reći mislim da je to za neku
pravu ispovedaonicu........citirala je moj kratki post njoj....i kad od besa nije znala šta
će jer vidim da joj je zaključana tema.....meni stiže ovako nešto......šta reći:mrgreen:

Moderatori bi mogli da reaguju....kako neka vide sami:neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back