Lilu
Elita
- Poruka
- 16.671
Oche, ja imam molbu... jednu.... malu malecku, za tebe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oche, ja imam molbu... jednu.... malu malecku, za tebe
Jel se vi to nadate da će i na vas preći mladost?...gde su mladi...tu i veselje...,...![]()
...slušam...
Jel se vi to nadate da će i na vas preći mladost?![]()

da kaznis onu MIrku Siziku! Nervira me opasno sto dolazi kad ja nisam tu!!!

...čime...da je kaznim...kupovinom Kineskih cipelica...?![]()
Mirka kao sva razdragana otvara kutiju iz koje je obaspe miris kineskih cipelica...

E to bi bila scena za videti...Mirka kao sva razdragana otvara kutiju iz koje je obaspe miris kineskih cipelica...
![]()
![]()
![]()

...čime...da je kaznim...kupovinom Kineskih cipelica...?![]()
, ima da pustim pile na tebe majke mi
! 
Onda mi se javi nekad najbolja drugarica, koja mi je drndala po zivcima pre par godinica, kad mi je bilo najteze, pa sam je odhebala... plache... ima problema, a kao ne vidjamo se kao ranije... A, i bivsem kola posla nizbrdo...
Zato ja planiram sta cu da kupim, gde da letujem, jednom recju - super sam.
Bas sam veliko zlopamtilo... 

Ih bre Wandice, kako ti to sve znaš, a imaš najkraći staž?![]()

E bas jesi ....citam te i ne verujem.
Ima gorih i od mene![]()

A ti si zadužen za garažu ili ormare?Čisto da znam...
![]()

Ево добила сам јаку жељу да се исповедим - што бих најрадије звекнула шамарчину колегиници за актуелно понашање а осим тога и неколико сочних увреда, пошто је заслужила, и то не само ово, него а ла кард
Па се контролишем
Знам да сам грешна, ко ће пострадати данас, питам се
Љигавуша једна бедна, испод части ми је да се спуштам на ниво таквих гњида, заиста

I ormani i garaza i podrum. Mada, moram da priznam, nekoliko puta smo drug i ja zajedno cistili i garazu i podrum - ormane - ko je kako stigao...![]()

I ormani i garaza i podrum. Mada, moram da priznam, nekoliko puta smo drug i ja zajedno cistili i garazu i podrum - ormane - ko je kako stigao...![]()
dodzi zli vuche da te sestra pretrese...
Zar on nije i istrešen i pretrešen....ih kad je to bilo... mora s vremena na vreme svi na pretres... takva su pravila