Ispovedaonica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ево добила сам јаку жељу да се исповедим - што бих најрадије звекнула шамарчину колегиници за актуелно понашање а осим тога и неколико сочних увреда, пошто је заслужила, и то не само ово, него а ла кард
Па се контролишем
Знам да сам грешна, ко ће пострадати данас, питам се
Љигавуша једна бедна, испод части ми је да се спуштам на ниво таквих гњида, заиста

Evo, vratih se sa tretmana u kozmetickom salonu, ali sam zakazala i za preksutra. Onda SAMO kao navratim u jedan butik, u kome sam pre par dana videla divan sivomaslinastozeleni, BAS strukiraTi, kratki sakAo i to prilicno skup. Vec sam smislila uz sta cu da ga nosim... 'Ebem ti zivot, jednom se zivi. Jes' da mi je pre neki dan pucao na sisama, SVE sam poskidala, i majicu i brus... zakopcam ga nekako... a i smrsacu par kg... je l' te... :aha: Onda mi se javi nekad najbolja drugarica, koja mi je drndala po zivcima pre par godinica, kad mi je bilo najteze, pa sam je odhebala... plache... ima problema, a kao ne vidjamo se kao ranije... A, i bivsem kola posla nizbrdo... :per: Zato ja planiram sta cu da kupim, gde da letujem, jednom recju - super sam. :zaljubljena: Bas sam veliko zlopamtilo... :evil:

Poslednja izmena:
Морам да кажем: Ових дана је веома велика концентрација форумаша у мом граду.
Ако навратите, да знате, видећете разне... (укључујући и мене ;))

Ево добила сам јаку жељу да се исповедим - што бих најрадије звекнула шамарчину колегиници за актуелно понашање а осим тога и неколико сочних увреда, пошто је заслужила, и то не само ово, него а ла кард
Па се контролишем
Знам да сам грешна, ко ће пострадати данас, питам се
Љигавуша једна бедна, испод части ми је да се спуштам на ниво таквих гњида, заиста

...sestro Ljubinka...nemoj tako ozbiljno život da shvataš...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back