Ispovedaonica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ма, данас нисам грешила, а како ствари стоје, нећу бар до сутра.
Разлог мом несогрешенију је спавање поподне, те не стигох да згрешим, чак ни еурокрем да поједем!
А пошто ми је опроштено вишење на Крсти, то и није грех..:)

Ko kaže da ti je oprošteno i da nećeš sogrrešiti.
To što si spavala znači samo da ćeš do zore zaglaviti na forumu a ovde vrebaju svakojake opačine.
Dva dana da ne otvaraš pp !

Ko kaže da ti je oprošteno i da nećeš sogrrešiti.
To što si spavala znači samo da ćeš do zore zaglaviti na forumu a ovde vrebaju svakojake opačine.
Dva dana da ne otvaraš pp !

Е, стварно си суров, Муерте је био много блажи, поштовао човек моје жеље и потребе!
Но, да знаш, слагаћу те да нећу отварати ПП, и нећеш ни знати да сам грешила!
А кад је лаж оправдана, она није грех!

Е, стварно си суров, Муерте је био много блажи, поштовао човек моје жеље и потребе!
Но, да знаш, слагаћу те да нећу отварати ПП, и нећеш ни знати да сам грешила!
А кад је лаж оправдана, она није грех!

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Ne bih se ja uzdržavala od ispovesti, možda kazna bude i...ptimerena grehu...:rumenko: :hahaha:

Ja više neću da se ispovedam, juče sam priznala i oprostiše mi
znači moji se "grasi" ne broje.....mada sam danas pojela skoro
celu milku detetu....i još neke keksiće....nisam ja kriva stvarno,
ostavile mi namerno ispred nosa....kao proveravaju moj karakter
u odluci da više ne jedem slatkiše:eek::mrgreen:eto im sada:hahaha:

Ja više neću da se ispovedam, juče sam priznala i oprostiše mi
znači moji se "grasi" ne broje.....mada sam danas pojela skoro
celu milku detetu..
..i još neke keksiće....nisam ja kriva stvarno,
ostavile mi namerno ispred nosa....kao proveravaju moj karakter
u odluci da više ne jedem slatkiše:eek::mrgreen:eto im sada:hahaha:

:eek::eek:

za kaznu, umesto žene da angažuješ muškarca da ti sredi kuću.
Ručak mu skuvaj po volji a slatkiše :mrgreen: ne smeš da mu nudiš ni da konzumiraš

a sta ako ima lap top?

ocu lap top al novi
a ovamo se ljutim n muza kad spomene da bi dobro doso novi komp, kazem mu pa masina curi, nisi kupio ugalj ( a narucen) a pricas o kompjuteru...
nije nego on oce da kupi PC ili jos bolje mac a meni da uvali ovaj stari lap top da nosim kad idem sa decom kod roditelja :mrgreen:

Zbog ovog radovanja nad postradaniem oca Muertea, sto je za mene svojevrsni rukoblud nad tastaturom, istu da rasturis i detaljno operes domestosom :mrgreen:

Ne koristim domestos, nego ajaks; i ne znam sta je rukoblud, al evo brisem li brisem sve po stanu. Da se ocistim od tog velikog greha shto jadna nemarna i zabludela pochinih prema blagoljubljenom nam i uvazhavanom ocu. Pochinjem i ispost, al posle doruchka.:mrgreen:

zvala me drugarica da joj budem rame za plakanje...dečko je raskinu sa njom....a ja je lepo iskulirala....
verovatno da joj vratim što me je jednom davno moj tadašnji dečko prevario sa njom...ja oprostila kao...a zaboravila nisam...a i mrzi me da slušam njeno jadikovanje....

O boze vi ko da ste sve od reda Koštunicina deca ...
Neinformisane ste skroz.

Dakle otac Muerte je političi aktivan i tamo je izneo svoj sveti sud o narodu serbskom ...
Al politika je k.urva , pa je presvetli kažnjen za svoje grešne misli o svetom narodu našem.

Ne brite brigu , vratiće se ...
Zasjaće jednakim sjajem kao i do sada što je svetleo...

A peticiju možete da prilozite na Lacijev profil ...on je kriv za sve ...grešnik nijedan :mrgreen:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back