Ispovedaonica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Probudila sam se ,,na leđima" i samo sam oči mogla da pomeram...
Omg kakav užas ni ruku ni nogu - ništa jedno par minuta, pri svakom pokušaju neopisiv bol
al smejem se - znam šta sam mu radila prošle noći :lol:

... Dobra ti ova ispovedaonica

Gresan sam pa sta...

Grešio sam mnogo, i sad mi je žao
i što nisam više, i što nisam luđe
jer, samo će gresi, kada budem pao
biti samo moji - sve je drugo tuđe.

Grešio sam mnogo, učio da stradam
leteo sam iznad vaše mere stroge
grešio sam, jesam, i još ću, bar se nadam
svojim divnim greshom da usrećim mnoge.

Grešio sam, priznajem, nisam bio cveće
grešio i za vas, koji niste smeli,
pa sad deo moga greha niko neće
a ne bih ga dao - ni kad biste hteli

:D

Канда нам је поп највише грешио, видим да ја затворен...
Значи ли то да ми можемо сад како хоћемо, или смо у проблему, јер нам нема опроштаја? ;)

Све у свему, ништа не згреших од јутрос, али, дуг је дан...

Jaaoaoooooaaaaoooo...samo sam cekala momenat kad ces da omastis brk...!!! ;)

Ja cu tek da zgresim...debelo...bicu cedna i dobra, i necu vise davati surove, cinicne i ostale postove, u kuci cu biti mirna bez otrovnih komentara...i necu vise govoriti necu...

U mene je nesto uslo...kako da ga izvadim i vratim se u normalu...?:mrgreen::think:

Је л' ово врста опроштаја? :)
Хвала.
:hvala:

kakvo opraštanje "grdna"!!!! Pa sad je najlepše :lol:
Ne grize savest zbog ne uradjenih domaćičkih poslova, na poslu već afirmisane (evo, poslagala sam neke predmete na sto da napravim radnu atmosveru i kuckam po Krsti i ne grize me savest)..... to je za početak braka, karijere, materinstva...... sad znamo šta treba da radimo, zar ne?
:bye:

Jaaoaoooooaaaaoooo...samo sam cekala momenat kad ces da omastis brk...!!! ;)

Ja cu tek da zgresim...debelo...bicu cedna i dobra, i necu vise davati surove, cinicne i ostale postove, u kuci cu biti mirna bez otrovnih komentara...i necu vise govoriti necu...

U mene je nesto uslo...kako da ga izvadim i vratim se u normalu...?:mrgreen::think:

Posto nije veliko sogreshenie, u tisini da muzu spremis dobar rucak, sa puno mesa i slatkisa i da na prstima hodas dok bude dremao posle istog

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back