ISPOVEDAONICA FORUMA

ne dajte da vas drugi farbaju... ili ona: ako krecite, krecite.. ali stvarno... i to usred fudbala... selena, jel sam ti nedostajao? priznaj, slobodno... ti meni bas jesi... evo, jutros kad sam se prob.... ma nema veze... selena, koliko si se najduze smejala u zivotu a da nisi uzela vazduh?

ha haha... milance se vratio... pa gde si ti, milance... e, bez brige... ne diram ti selenu, dogovor vazi, kako si mi rek'o... ti imas nju a ja cu onda ostalih 2,000,000... i nesto... e, zamislite kako bi bilo super da sam ja jedini muskarac na svetu... pa nikad ne bi' prao sudove... eh... snio batka_mija sto mu drago...

nisam se uplasio... batka_mija ne zna za strah... a ne sumnjam da je vest, meni je drago zbog milanceta... ja najvise volim milanceta od sve dece! onako drugarski ga volim, da ne bude zabune... branice on i mene, jel tako milance? svojom karate tehnikom... e, ne moras da me branis, salim se... a u cemu si ti vesta, selena? jel si ti dobila ime po onoj pesmi od zabranjenog pushenja? ja sam kao mali voleo da budem strazar... nisam hteo da idem u skolu... a bio sam dobar djak i cak sam osvojio i nagradu u skoli! bio sam prvi na krosu...

e, a sanela, a po cemu si dobila ime? jaoj... ispricaj nam ppricu.... to su uvek dobre price i interesantne mnogo... znam... dobila si ime po pesniku nekom? ne... dobila si ime po nekom pevacu... ma ne mogu da pogodim... kazi mi...

ja glasam da sam najvecu sadrzinu video u tome... ali necu da ti kazem jer me bas briga da li je tebe briga sta sam to ja video u porukama za koje svi misle da su bez sadrzine... gde sam ono stao... da... sanela, mnogo volim kad je bas gitara pojacana da cepa zvucnike... tako se dobija onaj pravi, agresivan ton... koji se super slaze sa violinom, npr... vreme je rucku...

victory.gif

tvrde da sam grub...

evo javno se izvinjavam...

Back