bird again
Elita
- Poruka
- 24.252
To je ta vaša konstruktivnost i kultura![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je ta vaša konstruktivnost i kultura![]()
Ovde smo svi crni pa mi je nejasno onda tvoje prisustvoPristojan sam i učtiv samo prema belim i plavookim ljudima, slovenskog porekla. Pošto ovde ne znam ko je takav, a i većina svakako to nisu, stoga sam izuzetno nepristojan.
Nisu tema plavookiPristojan sam i učtiv samo prema belim i plavookim ljudima, slovenskog porekla. Pošto ovde ne znam ko je takav, a i većina svakako to nisu, stoga sam izuzetno nepristojan.
moj komentar svakako implicira da swarthoidu nikad ne bih priznao da grešim u nečemu, o ostalom da ne govorim.Nisu tema plavooki
Nije srž u učtivosti per se.
Dvostruki promašaj
bilo bi možda bolje da ćutišPIsem cesto tako...
Malo je nazahvalno sada pisati o tome ovako, lici na samohvalisanje.
Došao si da nama crnookima kažešmoj komentar svakako implicira da swarthoidu nikad ne bih priznao da grešim u nečemu, o ostalom da ne govorim.
Čim to pišeš znači da si dileja. Pišeš nešto tek da bi pisao, lupetaš gluposti i nebuloze.Koliko puta ste u toku svog forumašenja napisali nešto u ovom stilu:
- Moja greška
- A šta misliš o tome i tome
- Nisam o tome razmišljala/ljao
- Da, za to si u pravu
- Nisam te najbolje razumela/meo
- Kad razmislim, možda nije tako
- Nisam skroz sigurna/ran
- U pravu si, to mi nije palo na pamet
- Zeznula/uo sam se
...
?
Mnogo puta, jer dozvoljavam veliku mogućnost da nisam u pravu, tj. da postoje perspektive iz kojih nisam sagledala stvar o kojoj diskutujemo.Koliko puta ste u toku svog forumašenja napisali nešto u ovom stilu:
- Moja greška
- Da, za to si u pravu
- Zeznula/uo sam se
...
?
apsolutno ne, kako bi inace bio najpametniji ?Koliko puta ste u toku svog forumašenja napisali nešto u ovom stilu:
- Moja greška
- Da, za to si u pravu
- Zeznula/uo sam se
...
?
Da. Vi crnooki ste demoni.Došao si da nama crnookima kažeš
A prema belim i plavookim skandi podrijetla?Pristojan sam i učtiv samo prema belim i plavookim ljudima, slovenskog porekla. Pošto ovde ne znam ko je takav, a i većina svakako to nisu, stoga sam izuzetno nepristojan.
Nike baš tako. S tobom ima izvesne svrhe razgovarati.apsolutno ne, kako bi inace bio najpametniji ?![]()
Otlen što te ne zanima šta ko piše ali ni ne očekuješ da druge zanima tvoje pisanije
A ako mi je do spisateljstva izdacu knjigu za sad mi spisi came po laptopu I telefonima a ima necega I na blogovima sto odje sto drugdeOtlen što te ne zanima šta ko piše ali ni ne očekuješ da druge zanima tvoje pisanije
A I ne pisem vec neko vrijeme ozbiljno nesto pritom mislim na poezijuOtlen što te ne zanima šta ko piše ali ni ne očekuješ da druge zanima tvoje pisanije