Islam i komunizam

Текућина

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
351
Ni u jednoj Islamskoj zemlji nije plodno tle za komunizam jer muslimani imaju Kur'an kojim se vode i zele da im drzava bude Islamska jer samo tako i u takvoj drzavi mogu muslimani zivjeti.Saudijska Arabija je jedna Serijatska zemlja i sam Serijat ima dovoljno humanosti prema covjeku tako da muslimanima nije potrijeban komunizam.

Licno ja ne volim komunizam ali sam eto podrzao Sjevrenu Koreju iz nastojanja da se Amerika uplete u klupko rata u kome bi izasla pobjedjena ali komunizam ne volim i kad sam cuo da Juzna Koreja ima muslimana onda sma poceo da razmisljam da je bolje da se komunizam prethodno raspadne u Sjevrenoj Koreji pa da se tek onda ujedini poluotok.

Ni u jednoj Islamskoj zemlji nije plodno tle za komunizam jer muslimani imaju Kur'an kojim se vode i zele da im drzava bude Islamska jer samo tako i u takvoj drzavi mogu muslimani zivjeti.Saudijska Arabija je jedna Serijatska zemlja i sam Serijat ima dovoljno humanosti prema covjeku tako da muslimanima nije potrijeban komunizam.

Licno ja ne volim komunizam ali sam eto podrzao Sjevrenu Koreju iz nastojanja da se Amerika uplete u klupko rata u kome bi izasla pobjedjena ali komunizam ne volim i kad sam cuo da Juzna Koreja ima muslimana onda sma poceo da razmisljam da je bolje da se komunizam prethodno raspadne u Sjevrenoj Koreji pa da se tek onda ujedini poluotok.

To je Mingo!

Humano je kamenovati ženu zbog švaleracije? Islam je bolesna religija ženo mrzačka i anti-ljudska religija!

To je Mingo!

Humano je kamenovati ženu zbog švaleracije? Islam je bolesna religija ženo mrzačka i anti-ljudska religija!

Evo ga jedan polupani mladic...Nije procitao sta pise na korici Kurana,a nesto sudi...Ako nisi znao Biblija i Kuran je slicna knjiga.Cak je mozda i bila ista,ali vremenom se sastav u istim knjigama menjao sto je dovelo do razlicitih stvari u knjigama.Ali kad se bolje procita shvati se da se radi o dve knjige koje su veoma slicne.

Evo ga jedan polupani mladic...Nije procitao sta pise na korici Kurana,a nesto sudi...Ako nisi znao Biblija i Kuran je slicna knjiga.Cak je mozda i bila ista,ali vremenom se sastav u istim knjigama menjao sto je dovelo do razlicitih stvari u knjigama.Ali kad se bolje procita shvati se da se radi o dve knjige koje su veoma slicne.

Znam Kuran je ekstremnija varijanta Biblije. A vidim jednog učenika Miroljuba Petrovića.

Komunizam nije vera,dosta je popova islo u rat zajedno sa komunustima...

Osnov komunizma jeste vera iako ona nije usmerena na neko transcedentno biće već na socijalnu plastiku kako bi to neki rekli.
S druge strane i same monoteističke religije imaju ne samo socijalne funkcije već i jedan izražen komunistički sentiment; o jednakosti svih pred Bogom.

Poslednja izmena:
muslimani koji su prijesli u komunizam su izdajnici i oni ce goreti u Paklu.Svako ko napusti pravu vjeru Islam bitce osudjen od Allaha kaznom vjecnom.
Добро, али прво да видимо ШТА ЈЕ ТО ИСЛАМ И КАДА ЈЕ НАСТАО ???
Kur'an (arapski: القرآن, fonetski: al-Qurʾān) jest sveta knjiga islama. Muslimani vjeruju da je Kur'an Božija knjiga koja je objavljena njegovom posljednjem poslaniku Muhammedu. Period objave počeo je Muhammedovim poslanstvom i trajao je neposredno do pred kraj njegova života, od 610. do 632. godine. Taj period od 23 godine dijeli se na period od 13 godina objave u Meki i 10 u Medini. U zavisnosti gdje je objavljivan, Kur'anski dijelovi, tj. sure, dijele se na mekanske i medinske.
Значи - ШЕСТ ВЕКОВА ПОСЛЕ ГОСПОДА ИСУСА ХРИСТА!!!

Islam je najstarija religija na svetu. Mnogi ljudi su u zabludi kada kažu da je islam star 1400 godina i da je Muhammed, neka su Božiji mir i blagoslov nad njim, osnivač islama. Islam (biti pokoran Bogu) postoji od davnina, od kada je ljudska noga kročila na Zemlju. Muhammed, neka su Božiji mir i blagoslov nad njim, nije osnivač islama, već poslednji i konačni Božiji Poslanik.

Islam će do 2070. godine postati vodeća svetska religija
Zbog sve većeg prliva migranata u Evropu i rasta broja ateista, islam će do 2070. godine postati vodeća svetska religija, pokazali su rezultati analize istraživačkog centra “Pju”.
https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2017&mm=03&dd=02&nav_id=1236025
Не баљезгај и не бламирај се.......... то су ваши пусти снови у тренутку када ДИЖЕТЕ ГУЗИЦЕ КА НЕБУ А ЧЕЛОМ УДАРАТЕ У ПАТОС и још то зовете "молитва" ахаха...........

Ахам.:cool::cool::cool:........ знамо то из наше дуге историје ваше болесне муслиманске окупаторске злочиначке агресије.........

Bosnjaci su nastali od Bogumila koji su tu sektu prosirili duz Sandzaka i Bosne.Kad su dosli Turci oni su bili milosni i vidjeli su da taj narod dobrovoljno prihvaca Islam.Nikada Turci nekog silom nisu preveli u Islam.

Прво су били богумили, па су онда хорде тролова на чијем челу су били Стефан Немања и Борг-краљица починили први геноцид над Бошњацима у Делта квадранту, онда је богумиле прогањао и Дарт Вејдер, но на крају њих је спасао Командант Марк.Тако су настали Бошњаци.

На речима прави муслимани, а прихватили су европски концепт нације и националне државе, који је 100 % у супротности са исламом.

Прво су били богумили, па су онда хорде тролова на чијем челу су били Стефан Немања и Борг-краљица починили први геноцид над Бошњацима у Делта квадранту, онда је богумиле прогањао и Дарт Вејдер, но на крају њих је спасао Командант Марк.Тако су настали Бошњаци.

На речима прави муслимани, а прихватили су европски концепт нације и националне државе, који је 100 % у супротности са исламом.
Плус лочу ракијештину и сладе се крметином. :lol:

Back