RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.716
pa nije sve pitanje kvantiteta, moj prijatelju...![]()
pa jes al postoje muskarci koji to tesko progutaju i prelaze preko toga... ponos, ljubomora ili sta vec
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nije sve pitanje kvantiteta, moj prijatelju...![]()
4-5 je mnogo, malo bi mi se gadio, pogotovo što pola vas ne koristi nikakvu zaštitu.recimo ON je imao 4-5 partnerki pre nje, ONA je imala 14-15 partnera pre njega... sad se muskarci stavite na NJEGOVO mesto, a vi zene na NJENO... koja bi bila vasa reakcija kad bi ste saznali koliko je vas partner ispred/iza vas?
necu brej![]()
4-5 je mnogo, malo bi mi se gadio, pogotovo što pola vas ne koristi nikakvu zaštitu.
4-5 je mnogo, malo bi mi se gadio, pogotovo što pola vas ne koristi nikakvu zaštitu.
Sve te vagine koje su ostavile po gljivu-dve![]()
E super, sad mi je lakše što znam odakle ti ideja
pa recimo da ste istih godina i da si ti imala 10 partnera vise od njega, on je poprilicno zaostaje za tobom
sta je za tebe onda malo?
pa recimo da ste istih godina i da si ti imala 10 partnera vise od njega, on je poprilicno zaostaje za tobom
dobro je... zamalo srcku da dobijem... kontao konacno otvorio temu posle duzeg vremena i vec posle 2 posta ce da mi je zatvore![]()
Jebemliga, ne verujem da je baš tako... posebno kad pomislim na sve ove device po forumu što su verbalno karrali pola srbijeneš se ti kurrcu naradovati stom filozofijom...
puno je 4-5
a za zensko je previshe 2 seksualna partnera
Pa šta znam, preživela bih jednu, možda čak i dve![]()
Jebemliga, ne verujem da je baš tako... posebno kad pomislim na sve ove device po forumu što su verbalno karrali pola srbije![]()
dakle da ne duzim previse sa uvodom od 10-15 redova, krecem odmah sa pitanjima
devojke: da li bi mogle da budete u vezi sa tipom koji nije bas iskusan i nije imao bas broj partnerki za pohvalu pre vas?
momci: da li bi mogli da budete u vezi sa zenom koja je dosta iskusnija od vas?
najbolje da osiguras jendog cim se rodis i da ga drzis u podrumu dok ne bude zreo za odnose![]()
Covece ..nemas iskustva...![]()
Ma nema potrebe, samo ga pustiš u čopor da pohvata od drugara kako se muvaju curei postaće pro masturbator
![]()
Ma nema potrebe, samo ga pustiš u čopor da pohvata od drugara kako se muvaju curei postaće pro masturbator
![]()