chemical ali
Obećava
- Poruka
- 64
A ja se pitam, što si budna... ?Hellen:А шта спремам? Па сармице, бре, а објавићу кад буду готове! :wink:
To volim... Čovjek mora svašta da zna, da bi dijelio savjete. I mora, makar jednom, sarma da mu zagori...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja se pitam, što si budna... ?Hellen:А шта спремам? Па сармице, бре, а објавићу кад буду готове! :wink:
Margott:hellen, i shta da radim kad me startuje apolon?... shta da radim s apolonom kad mu telo bude bilo puno bora ko shar peju?... kad bude zabo u fotelju sa sve novinama?
ne radi se o gadljivosti vec o nezainteresovanosti... bar kod mene... lepota je vrlo prolazna i povrshna... povrh svega, mene njegovo lepo mlado telo ne moze da nahrani... duh je ono shto meni treba, lepotane ostavljam barbikama, kokoshkama i duhovnim ljushturama...
je li? 8)Hellen:Margott:hellen, i shta da radim kad me startuje apolon?... shta da radim s apolonom kad mu telo bude bilo puno bora ko shar peju?... kad bude zabo u fotelju sa sve novinama?
ne radi se o gadljivosti vec o nezainteresovanosti... bar kod mene... lepota je vrlo prolazna i povrshna... povrh svega, mene njegovo lepo mlado telo ne moze da nahrani... duh je ono shto meni treba, lepotane ostavljam barbikama, kokoshkama i duhovnim ljushturama...
Ма знам. Наравно да не мислим да може постојати заиста квалитетна веза између старије жене и млађег мушкарца.
...Ал не бих га баш гурнула с кревета... :wink:
SINDI:je li? 8)Hellen:Margott:hellen, i shta da radim kad me startuje apolon?... shta da radim s apolonom kad mu telo bude bilo puno bora ko shar peju?... kad bude zabo u fotelju sa sve novinama?
Ма знам. Наравно да не мислим да може постојати заиста квалитетна веза између старије жене и млађег мушкарца.
ma jokHellen:SINDI:je li? 8)Hellen:Margott:hellen, i shta da radim kad me startuje apolon?... shta da radim s apolonom kad mu telo bude bilo puno bora ko shar peju?... kad bude zabo u fotelju sa sve novinama?
Хоћеш да ме натераш да опет црвеним, јел? Знам ја тебе! :wink:

Hellen:Ма знам. Наравно да не мислим да може постојати заиста квалитетна веза између старије жене и млађег мушкарца.
Nina2:Hellen:Ма знам. Наравно да не мислим да може постојати заиста квалитетна веза између старије жене и млађег мушкарца.
Tako sam i ja mislila do prosle godine kad sam odjednom pocela da upoznajem sve vise zena koje ili imaju momke ili muzeve koji su po 6-7 godina mladji od njih. I te veze/brakovi jos uvek traju i izgledaju mi bas srecno i zadovoljno...Cak sam stekla utisak da je postalo in imati muskarca mladjeg od sebe, toliko je to sada cesta pojava.
Teki:pravila ne postoje , to nam je vec valjda svima jasno .
ako dedice od 50 izgledaju ponosno pored ribica od jedva 20- tak godina , zasto mislis da bi jedna zrela zena trebalo da ide pognute glave pored mladjeg macana ?

Hellen:Могуће, ал замисли какав ће пар они бити кад она буде бабац са 50, а он даса у најбољим годинама са 44?!
Pa.Nina2:Hellen:Могуће, ал замисли какав ће пар они бити кад она буде бабац са 50, а он даса у најбољим годинама са 44?!
Ljudi ne razmisljaju o tome kad se vole. Stvarno ne postoje pravila, jer eto i parovi gde je on stariji pa dodje do prevare sa njegove strane a zena mu je sex bomba. Ko bi zaista razumeo ljudsku prirodu![]()
stefkem:Pa.Nina2:Hellen:Могуће, ал замисли какав ће пар они бити кад она буде бабац са 50, а он даса у најбољим годинама са 44?!
Ljudi ne razmisljaju o tome kad se vole. Stvarno ne postoje pravila, jer eto i parovi gde je on stariji pa dodje do prevare sa njegove strane a zena mu je sex bomba. Ko bi zaista razumeo ljudsku prirodu![]()
.ne mislim da su ljudi od 50 godina, ni babci, ni dedikice
Pa kad citirate ,citirajte tekst do kraja, pa cete videti da odgovara temi ...Nina2:stefkem:Pa.Nina2:Hellen:Могуће, ал замисли какав ће пар они бити кад она буде бабац са 50, а он даса у најбољим годинама са 44?!
.ne mislim da su ljudi od 50 godina, ni babci, ni dedikice
Ja to nisam ni rekla. Uostalom, ovde je tema nesto drugo.

I ja,imam pozitivno iskustvo,jedino ponekad pomislim, da su mu draze moje pare ,nego jaSteffan:Uglavnom imam pozitivna iskustva sa mladjim muskarcima...![]()
rastamann:UUU bash si ti neka gotivna...Kao:"bash sam puna kao brod i sve mi se chini sumnjivo..."Pa ne odbija poklone...dobro da ne budem grozna, dobijem i ja ruze..
Eheheheh
Minna:Da li ste se nekad zaljubile u mladjeg muskarca od sebe i kakvo je vase iskustvo? Da li je moguce da on iskreno voli zenu koja je dosta starija od njega?
Teki:pravila ne postoje , to nam je vec valjda svima jasno .
ako dedice od 50 izgledaju ponosno pored ribica od jedva 20- tak godina , zasto mislis da bi jedna zrela zena trebalo da ide pognute glave pored mladjeg macana ?