Iskustva sa tudjim zenama

• Začetnik teme Začetnik teme prsho
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Сам ти прич'о кад сам кар'о туђу жену заједно са њеним мужем?

Била је у сендичу.

Сендвичара, а није била есенесовка.

Druže mogu da se opkladim da spadaš u stariju generaciju na forumu, kao Obilić. Ovo tobož nonšalantno hvalisanje seksualnim poduhvatima na forumu je baš vezano za staru gardu.

mozemo ovdje razmenjivati iskustva
neprijatna,komicna,opasna,srceparajuca....
To u principu ne moze svako. Ljudi koji su u braku i hoce samo avanturu sa strane obicno i traze nekoga slicnih potreba ili interesovanja. Kad im se prohte, vide se, odrade, mozda popiju kafu i svako svojoj kuci. Neko ne moze, zbog straha od partnera / partnerke uglavnom ( neko fizicki neko od straha da ne bude ostavljen), najredje su one moralne gromade koji mogu da se suzdrze zato sto je to ipak u vecini slucajeva problem na kvadrat.
Mene je stratovala kolegina zena, najgore od svega sto je ona moj tip zene bila... Sreca nisam tu ostao dovoljno dugo, samo na zamenu, inace ne verujem da bih se branio nesto previse. A kod poznanika i bivsih komsija ima materijala za knjigu, ali ne mogu o tome javno.
Baš zato što smo životinje je možda i potreban svetski rat i neko odvajanje medju ljudima, da se rasa malo spusti na zemlju, jer se svi pretvaraju ko da živimo u najboljem od svih svetova a ustvari smo blato u močvari. Potrebna je ili vojna hunta ili potpuni anarhizam.

Druže mogu da se opkladim da spadaš u stariju generaciju na forumu, kao Obilić. Ovo tobož nonšalantno hvalisanje seksualnim poduhvatima na forumu je baš vezano za staru gardu.
Brate, 'ajd' reci iskreno, jesi li ti nevin i zasto?

Brate, 'ajd' reci iskreno, jesi li ti nevin i zasto?

Nisam, pisao sam već o svom 'prvom putu' nakon neostvarene školske ljubavi. Čak i da sam stvarno u poziciji da budem djevac, ne bih to sebi dozvolio jer bih radije platio profi devojku nego da čamim kao isti (što sam i učinio svojevremeno). Previše sam sujetan i osetljiv za tako nešto, i inače sam kao mladić bio jako osetljiv na odbacivanja i nepripadanje, uvek sam voleo da imam društvo, ekipu, da probam sve, da budem ukorak sa svima. Koliko sam bio uspešan u svemu tome je druga tema, nije život što i poljem preći.

E sad, tvoj podsmešljivi komentar je bitan jer samo pokazuje koliko je ovo škakljiva tema i koliko ljudi ne poštuju sebe. Danas je sve to normalno, nema kriterijuma i distance medju ljudima, svi se mešaju sa svima i država očekuje da se preko svake provokacije i udarca na ego predje tek tako jer je to 'civilizovano'. Ne odnosi se samo na ljubavne odnose, zašto npr. nije dozvoljeno onom ocu Andree Bojanić da se revanšira sinu Željka Mitrovića nakon što mu je zgazio dete? Zašto država hapsi i kažnjava lika koji se osveti nakon što mu neko uništi reputaciju ili ga zayebe u poslu i ostavi mu decu na ulici, kao onog jednog našeg fudbalera što je trebalo da potpiše milionski ugovor za neki strani klub ali se ipak opredelio za Zvezdu iz sentimentalnosti, pa mu na kraju Džajić saopšti da nije primljen, a nagovarao ga je na to?! I sam je govorio da je hteo da im sudi.

Dakle moderna civilizacija je toksična, posao i veze i imovinski status su tu najpipaviji teren. Jedan od bitnih razloga zašto mnoge naše ljude u suštini boli uvo za Kosovo npr. jeste to što su se mnogi sa Kosmeta snašli ovde i žive bolje od njih. Iako svako ima pravo da uspe naravno, ipak je žiganje u stomaku kad preživljavaš a neki tamo je prodao njive šipcima i ovde ima pet stanova i plaća privatni faks klincima i još ti prodaje priču o borbi za Srbiju.

Tako i ovo, većini ljudi je normalno da razmenjuju žene koje su nečije kćerke što je meni odvratno, kao što mi je i hvalisanje time odvratno. A sve to ima veze sa ljudskom rasom, pošto najveći deo čine primitivci i osrednjaši. I onda se tu treba snalaziti po njihovim 'kriterijumima' i 'pravilima igre'. :D

Tako i ovo, većini ljudi je normalno da razmenjuju žene koje su nečije kćerke što je meni odvratno, kao što mi je i hvalisanje time odvratno. A sve to ima veze sa ljudskom rasom, pošto najveći deo čine primitivci i osrednjaši. I onda se tu treba snalaziti po njihovim 'kriterijumima' i 'pravilima igre'. :D
Znas, iz ovog dela komentara mi se cini da sebe smatras 'visom ligom', da se tako izrazim, i u principu mi je jasno zasto prizeljkujes rat, anarhiju, i sve ostalo sta si naveo ovde, i to u prici o obicnom seksu izmedju dvoje ljudi.
Bio je 30ih godina jedan slicnih shvatanja, samo na srecu ti nemas svoju partiju.

Znas, iz ovog dela komentara mi se cini da sebe smatras 'visom ligom', da se tako izrazim, i u principu mi je jasno zasto prizeljkujes rat, anarhiju, i sve ostalo sta si naveo ovde, i to u prici o obicnom seksu izmedju dvoje ljudi.
Bio je 30ih godina jedan slicnih shvatanja, samo na srecu ti nemas svoju partiju.
Jes hitlerovski nastrojen

Nema on tu šta da dozvoli ili ne dozvoli, danas se svi kurvaju sa svima, i žene i muškarci, i čim im kvrcne u glavi rade šta hoće i gledaju da prevare. Čak i ovi ugledni ili povučeni ljudski primerci koji nisu kulturno dno i kaljuga su u tim pričama. Ode na žurku ili koncert i zažvali se sa nekim, opuštenost, lakoća, rejv, šta fali.

Većina ovih što su u brakovima ima nekog sa strane, umesto da raskinu to se naziva slobodom. Medjutim nije u njima problem, nego u tom drugom koji se nabacuje zauzetim ženama ili muškarcima i pristaje na to, na tu igru. S tim što ja ne bih dozvolio ni u slučaju raskida npr. rodjaku ili prijatelju/poznaniku da mi bude sa bivšom. To bih isto strogo kažnjavao, a znam par i takvih slučajeva, recimo raskine dvogodišnju vezu sa devojkom lik pa se oženi njenom drugaricom.Tu drugaricu (a i njega) bih surovo kaznio, i mislim da je opravdano iz samo jednog razloga - jer je očigledna provokacija, gura se prst u oko ostavljenoj osobi i ranjava se ego.

Dakle u bolja vremena svaka provokacija se svetila u krvi, i to je najprirodnije jer liberalizam previše dopušta ljudima, daje im za pravo da se igraju sa tudjim ponosom nekažnjeno i to se još smatra kulturom i civilizacijom, jer trpiš kad te neko yebe i perfidno gazi pa si kao kulturan. To se traži i na poslu, da trpiš iživljavanje nekog papana i pokažeš 'radnu etiku i disciplinu'. Ljudi se previše igraju danas, mora da postoji distanca jer kapitalizam i sistem od ljudi stvaraju pokretne telesine pune trauma. Zato sam ja za anarhiju.

auuuu bre............ti isprepada pola foruma ovde.
Zivimo u vreme velikih drustvenih promena i oslobadjanja od vekovnih zabluda. Postoji samo jedan recept da zadovoljis sve uslove:
SVE JE DOZVOLJENO SAMO PAZI DA NEKOG NE POVREDIS.
Inace, gadim se od predrasuda zasnovanim na "vekovnim iskustvima", moralnim nacelima, hriscanskim zakonima,.............ye.biga, ako ti ceo zivot prodje u ispunjavanju drustvenih, moralnih i zakonskih obaveza. To nije zivot.
Svi danju izigravamo postenjacine a nocu se prevrcemo u snovima prepunim orgijanja i nemorala.Ocigledno da nesto negde ne stima.

Mislim da Ričard u svom izlaganjiu ne polazi od autokratskih nego od slobodarskih načela.

kad sam imala 23/24 godine, bila sam u vezi sa udatom zenom, starijom 5 godina od mene. Muz je bio mnogo stariji od nas, imao je vec preko 40, i bio je jadan nekako. jednom je kao pokusao da me muva, bilo je smesno.
ne znam da li je zapravo znao da se hjebem sa njegovom zenom, mislim da jeste mada je ona to negirala.

Znao je on kako se vas dve mazite i samo je bilo pitanje vremena igrice u troje, ili ti nisi bila zainteresovana za takve igrice

Back