prsho
Veoma poznat
- Poruka
- 13.524
mozemo ovdje razmenjivati iskustva
neprijatna,komicna,opasna,srceparajuca....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi meni se gadi da posle nekog pijem iz iste flase a zamisli sta sa zenom treba da radimmozemo ovdje razmenjivati iskustva
Tuđim ženama? Bolan traži slobodne, šta će ti tuđe. Posle se pitaš što si tužan...mozemo ovdje razmenjivati iskustva
neki bas pikiraju udate svidja im se taj adrenalin i zena je ta koja mora dvolicnost da fejkujeVidi meni se gadi da posle nekog pijem iz iste flase a zamisli sta sa zenom treba da radim
onda ce meni neki da je trosi bolje ovakoTuđim ženama? Bolan traži slobodne, šta će ti tuđe. Posle se pitaš što si tužan...
Nađi slobodnu neku pa da bude tvoja, a ne tuđu da ćorneš.
pa ako si lud da dozvoliš to...onda ce meni neki da je trosi bolje ovako
pa ako si lud da dozvoliš to...
Takvu da muz hebe ne ni trazila sa strane.Vidi meni se gadi da posle nekog pijem iz iste flase a zamisli sta sa zenom treba da radim
Sve to u 3 lepe otislo imaju i oni kombinacije al zena ipak odrzava kucu i vole se bez sexaTakvu da muz hebe ne ni trazila sa strane.
Takvu da muz hebe ne ni trazila sa strane.
nist bezveznijeJa im prodajem priču da sam nevin. Žene prosto polude kada čuju tu jeftinu i besmislenu priču.
kao da ce me se pitatipa ako si lud da dozvoliš to...
uvijek moze boljeTakvu da muz hebe ne ni trazila sa strane.
To nekoj devojci od 18 godina mozes pricati, udate zene ako se odluce na seks prvenstveno hoce da ih pojebes kako treba, nevin znaci totalno neiskusan i nikad nece biti izbor ni u kom smislu.Ja im prodajem priču da sam nevin. Žene prosto polude kada čuju tu jeftinu i besmislenu priču.
jedino korisno sto mogu dodati temi jeste da je potreban poseban mentalni sklop za to.nema komplikacija kao sa ovima što traže muškarca svog života, hoće da se udaju
Tuđim ženama? Bolan traži slobodne, šta će ti tuđe. Posle se pitaš što si tužan...
Nađi slobodnu neku pa da bude tvoja, a ne tuđu da ćorneš.
super,blago tvojoj ženi,ili budućoj,ako je nemaš.Са туђом женом, - уђеш, изађеш, и готово.
super,blago tvojoj ženi,ili budućoj,ako je nemaš.
Ima baš lepo da joj bude, oboje sa kim hoćete.
Ali da li je to istinita pričaСам ти прич'о кад сам кар'о туђу жену заједно са њеним мужем?
Била је у сендичу.
Сендвичара, а није била есенесовка.