McMillan Poznat Poruka 9.581 01.03.2006. u 11:54 - ISKUSTVA SA PRSTICIMA (svojim ili tudjim) #26 Maxy: Ja ne znam za vas ali meni je najlepsi prizor kada vidim da devojka stavi prstice izmenju nogu .Jos ako su lepi prstici i lepo medjunozje8-) Kliknite za proširenje... I lepo sve ostalo...8-)
Maxy: Ja ne znam za vas ali meni je najlepsi prizor kada vidim da devojka stavi prstice izmenju nogu .Jos ako su lepi prstici i lepo medjunozje8-) Kliknite za proširenje... I lepo sve ostalo...8-)
Bad_Wolf Elita Poruka 21.926 01.03.2006. u 16:41 - ISKUSTVA SA PRSTICIMA (svojim ili tudjim) #27 Mene uvek impresionira kako samo jedan prst, mala povrsina dodira, moze da poremeti zensku... Predivan prizor, predivan...
Mene uvek impresionira kako samo jedan prst, mala povrsina dodira, moze da poremeti zensku... Predivan prizor, predivan...
MagicFinger Zainteresovan član Poruka 328 02.03.2006. u 18:20 - ISKUSTVA SA PRSTICIMA (svojim ili tudjim) #28 Gazdarica: Volim prstice... I svoje i tudje... Kliknite za proširenje... Tooo... gazdarice. Vidi se sta je iskustvo. :wink:
Gazdarica: Volim prstice... I svoje i tudje... Kliknite za proširenje... Tooo... gazdarice. Vidi se sta je iskustvo. :wink: