Iskustva sa neta? brojke i slova.

• Začetnik teme Začetnik teme NINA-24
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nema potrebe da toliko povecavas slova, niko ovdje nije slijep...
Ako na drugi nacin ne mozes da privuces paznju na sebe, nemoj ni ovako da pokusavas...
I da, ovaj topic ima veze sa ljubavlju i sexom, dok tvoji sendvici sa senfom, ili cime vec, zaista nemaju...
Mozda ti imas problema sa percepcijom...
Razmisli..

Gazdarica:
Nema potrebe da toliko povecavas slova, niko ovdje nije slijep...
Ako na drugi nacin ne mozes da privuces paznju na sebe, nemoj ni ovako da pokusavas...
I da, ovaj topic ima veze sa ljubavlju i sexom, dok tvoji sendvici sa senfom, ili cime vec, zaista nemaju...
Mozda ti imas problema sa percepcijom...
Razmisli..

Ali gazdarice, kako ne razumes?
Pa cela poenta je bila da stavim nesto sto nema veze sa temom kako bi neko video ("neko", namigujem ti usporeno...) kako ta tema NEMA veze sa temom foruma "Ljubav i seks".
A drugo za slova je isto bilo neophodno da bude upecatljivo da neko vidi ("neko"... opet ti namigujem usporeno...) kako je cela tema promasena...
A uostalom zar nemam pravo da koristim bilo kakva slova? Pa cim mi je omoguceno gore da biram velicinu, znaci da mogu da izaberem i najvece a pogotovu jer je bilo neophodno.

Greskom sam ovde ostavio poruku da li ova tema ima veze sa ljubavlju i seksom. Ova tema ima veze. Hteo sam na one psihoanaliticarske: verujes li u sudbinu, lovacke price... itd Hteo sam na drugom mestu, ali sta je tu je...
A da ti priznas gresku da bi mozda gomilu tema mogla da zakljucaj jer ne pripadaju ovom forumu?

Ako nesto nema veze sa "Lj i S" onda je to prije svega, ova nasa prepiska...
Za tebe je ljubav i sex, mozda samo kako da nekog odvuces u krevet ili poljubis, a za nekog drugog to je i pjesma, i dodir ruke, i pogled i razmisljanje koliko nam sudbinma odredjuje put u ljubavi...

Gazdarica:
Ako nesto nema veze sa "Lj i S" onda je to prije svega, ova nasa prepiska...
Za tebe je ljubav i sex, mozda samo kako da nekog odvuces u krevet ili poljubis, a za nekog drugog to je i pjesma, i dodir ruke, i pogled i razmisljanje koliko nam sudbinma odredjuje put u ljubavi...

U pravu si za ovu nasu prepisku, ali je svakako korisna, slozices se.
Rekoh vec da sam ovde greskom ubacio komentar.
Ali kao sto i dalje tvrdim, ovde ima vecina tema koje nemaju nikakve veze sa lj. i s., ali ipak su te teme ostavljene i ne zakljucavaju se i ne brisu...
Nisam od onih za koga je lj i s. kad nekog odvucem u krevet. Ali onda mogu i ja tvojom logikom da kazem da mozda postoji neko za koga je lj. i s. jedenje sendvica. Naravno da to nije tacno, ali...
Samo sam hteo da uocim da ovde sve manje ima interesantnih tema a sve vise nekih phiho tema sa dubokim filosofiranjima a trebalo bi da je ovo jedan sasvim opusteni forum. Ne?

Neko ovde lepo rece da nije to to kad se vidis uzivo sa nekim sa neta! Vrlo lako odlepim za nekim dok pricamo na ovaj nacin, ali kad se vidimo... PUF! Kao da je ceo osecaj bio sacinjen od pudera u prahu... Videla sam se sa tri tipa i uvek mi je bilo isto: ja se razocaram, a taj jos vise nalozi i nastavi da me cima :? I onda se ja neprestano pitam sta i dalje radim medju cudacima i ludacima, ali ne verujem potpuno da su svi takvi... Ne znam, valjda moje prisustvo koje traje govori da sam i sama neka vrsta ludaka :idea:

Na ovom podforumu imas 33 stranice ispunjene raznim topicima... Svakako da tu ima za svakog po nesto...
Pregledaj ih malo... One topice koji te ne zanimaju, mozes jednostavno da preskocis, zar ne...
Nema potrebe za ostavljanjem besmislenih komentara...
I, ti kao da ocekujes da tebe ovdje neko zabavlja...
Ako je to u pitanju, onda si pogrijesio mjesto na koje si dosao...
Niko tebi ne brani da ovdje otvoris topic s tematikom koja te zanima, a koja, za tebe ima veze s ljubavlju i sexom... Ili da, ako vec takva tema postoji, ostavis svoj post na njoj...
Napravi sebi zabavu, niko ti ne brani...
Sto se tice psiholoski obojenih tema, svakako da one nisu za svakoga, jer ne moze svako ni da ih shvati...
Ili jednostavno nece da ukljuci mozak...
So, kome je samo do opustanja, neka se i opusta, a kome je do filozofiranja, dobrodosao je da to cini...
Tezu da psihologija nema veze s ljubavlju i sexom, ne bih uopste ni da komentarisem...
Pozdrav

Gazdarica:
Na ovom podforumu imas 33 stranice ispunjene raznim topicima... Svakako da tu ima za svakog po nesto...
Pregledaj ih malo... One topice koji te ne zanimaju, mozes jednostavno da preskocis, zar ne...
Nema potrebe za ostavljanjem besmislenih komentara...
I, ti kao da ocekujes da tebe ovdje neko zabavlja...
Ako je to u pitanju, onda si pogrijesio mjesto na koje si dosao...
Niko tebi ne brani da ovdje otvoris topic s tematikom koja te zanima, a koja, za tebe ima veze s ljubavlju i sexom... Ili da, ako vec takva tema postoji, ostavis svoj post na njoj...
Napravi sebi zabavu, niko ti ne brani...
Sto se tice psiholoski obojenih tema, svakako da one nisu za svakoga, jer ne moze svako ni da ih shvati...
Ili jednostavno nece da ukljuci mozak...
So, kome je samo do opustanja, neka se i opusta, a kome je do filozofiranja, dobrodosao je da to cini...
Tezu da psihologija nema veze s ljubavlju i sexom, ne bih uopste ni da komentarisem...
Pozdrav

Rekao sam da sa lj. i s. nemaju veze psihoanaliticarske teme a ne psihologija.

A zasto onda moj besmisleni komentar OK a besmislena tema je OK?
Zar to nije kontradikcija?
Kazes da je svako slobodan da napravi zabavu ali kad ja stavim besmisleni komentar na besmislenu temu, onda to nije dozvoljeno...
Napravio sam sebi zabavu sa sendvicem a ti si odma' skocila i lupila mi packe ... Znaci da zabava nije dozvoljena ili je dozvoljena ali ne za sve.

Poljubac

Back