Iskustva sa autoplacevima?

I tu je u carinskom prekršaju ako auto ne izađe iz zemlje posle 3 meseca

Viđao sam ja tu kombinaciju da možemo i mi da uradimo amss pregled i traže 300 evra.

Jeste u carinskom prekrsaju, ali rasture ga za najvise par dana, a deo sa brojem sasije zavrsi kod otkupljivaca sekundarnih sirovina. Nije retkost da se trazi poreklo automobila sa otpada.
Nece da prizna da gresi pa to ti je ali dobro ide njemu na obraz a mi mozemo da se smejemo.:D

😁

Šta mislite o kupovini vozila iz rent a car agencija Interesantna mi je ova astra 2017 godište

Ne bih kupovao od taksista, ali za rent a car ne znam, kažu da redovno održavaju vozila
Odrzavaju posle svakog iznajmljivanja se auta proveravavaju ako pričamo o nekim ozbiljnijim.. ali ih musrerije ne stede .. ja sam ih često kupovao i nisam imao problema osim sto su bila iscvakana pa ih je trebalo peglati neka farbati ali to sve ukalkulises u cenu ..

Gledao sam ja neki kabrio od rentakara ugl nisu to velike kilometraže ali su ofarbani svi i menjači su izakani. To vozi kurta i murta samo rkaju mahom ljudi koji nemaju pojma da voze. Sve to bude popravljano i krpljeno ali to su automobili koji su prošli sito i rešeto u kratkom roku. Sigurno sad ima i dobrih otkako je propao biznis zbog korone sve se to trsi. Ja bih gađao neki auto par god star sa najviše 15-20 soma km.

Za te pare imaš jedino neće da upali na oglasima tako da mani me tih izmišljenih tužnih preprodavačkih priča.
:hahaha:
Zar je moguce da taj auto moze da ne pali?
Pa ti rece da je to savrsenstvo nad savrsenstvima.
Inace je plave boje i ima i nesto opreme za razliku od tvog (alufelne,bord kompjuter).
Dodje mi da ga uzmem i vidim o kakvom se to autu radi pa makar posle izvlacio svoje pare.:)

Može naravno uz devizu preprodavaca "ima lanac nema veliki servis" tek uvežen ima servisnu knjižicu tek urađen veliki servis :hahaha:
A lanac se menja na 65.000 km po servisnom intervalu. Lanac jedva malo deblji od onog za bicikl. Isto kao i kod fijata 1.3
Imam i ja 16" original sa kumho letnjim ali još nije vreme.

A ti znas da holandjani tako lazu za servis?
Posto auto nije jos stigao u Srbiju pa ne mozes da svalis to na nase prodavce.
Znas,zabole njih za servise i jos nisam cuo da je neko od njih spomnjao servis kad je prodavao auto. Prodaje ti to sto vidis na slikama a kakve su gume i potrosni delovi to ih ne dotice ni malo.

Nazalost tvoju svi moji automobili imaju i katalizator i DPF.
Mozes da se ojedes od muke i uhvatis za usi i igras kolo jer igrao sam posteno i stekao renome postenog prodavca i shodno tome niko me nikad nije ispljuvao na forumaim a znas kakvi su i jedva cekaju da se nesto desi pa da opletu ali ko igra posteno bude i nagradjen.
:plez:

Back