- Poruka
- 97.449
To sa političim opredelenjem je postala "stvar" od kad su se pojavili WOKE
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To zavisi i od nivoa samosvesti, ali najčešće ljudi bar intuitivno naslućuju svoje mane, tako da..Ima smisla, mada da li je neko ko je sjeban uopšte svestan koliko je sjeban?
U smislu ne kapira šta zapravo deli sa drugom osobom i da mu to ne ide u prilog.
Рекао ја сам много перверзан 36 пута за сат временаŠta je najčudnija stvar koji je neko sa vama podelio na dejtu?
svejedno ne sme da se precutkujeZavisi koliko si sjeban, što si sjebaniji to će ti iskrenost manje ići u prilog
Шта???Ja istrljam sve odmah.
Ma važisvejedno ne sme da se precutkuje
Рекао ћао ја сам тај и тај имам бутик дођи да бирашŠta je najčudnija stvar koju je neko sa vama podelio na dejtu?
A da vas je to odbilo od te osobe?
Ne biti Ćaci i nije nešto specijalno, niko ne može time da me impresioniraNe znam više...
Ima nas i koji uplaše interesente time ko smo i kakvi smo suštinski.
E, vala, ako si rešio da serendaš, serendaj, ali to ne bi trebalo da značajno dopre do osobe koju pikiraš da naročito impresioniraš.
Nije mu rečeno da se to radi pre dejtaХаххаххахах
Јбт нема ме и тотално запустите едукацијуNije mu rečeno da se to radi pre dejta
'Budi iskren, istrljaj, izbaci sve iz sebe'Јбт нема ме и тотално запустите едукацију
Можда је масер'Budi iskren, istrljaj, izbaci sve iz sebe'
IstrtljamШта??????
Шта истрљаш, фамилијо?
А знам, ал налетело лепоIstrtljam![]()
Dobro je kad lepo naletiА знам, ал налетело лепо

Ево поправила сам тиDobro je kad lepo uleti![]()
to tako mozda samo izgleda da bi imao alibi da ispitujes ti tu osobu, sto odmah vuce logicki zakljucak da ti je staloIskrenost ne znači ispričati bukvalno sve o sebi, otkud znaš ko je ta osoba uostalom.
Dođem sa stršećom kitom na date.
![]()
Nije mu rečeno da se to radi pre dejta