ISKRENOST JE BREME I KAZNA!

E ovako: zima uzima daha i ja polako opet popuštam po šavovima.
Ljudi generalno nisu iskreni, čak ni ovde gde mogu da budu potpuno anonomni.
A pošto sam ja borac za istinu - sad ću da odvalim dušu pa nek ide život.

Umorna sam od posla, muža, dece, prijatelja koji nemaju vremena za druženje, ljudi koji se smeškaju, a misle sve najgore, od države koja je u.srana, od moralnih normi, tradicije i već svega ne.
Zašto moram da budem dobra u svemu? I majka i supruga i ćerka i sestra i prijatelj i kolega?
Možda sam preozbiljno shvatila celu priču? Možda je krajnje vreme da zapravo postanem iskrena prema sebi i priznam da nisam dorasla zadatku? I da počnem da Hebem kevu svima... Bolje to nego da osvanem na nekoj naslovnoj strani - "Bila je tako fina, uzorna žena, a onda je uzela hekler i napravila pokolj!".

Sad kapiram zašto neke žene trknu do trafike po cigare i više nikad se ne vrate kući. Mnogo je matori, olabavi malo...

Opusti se malo. Previse si u grcu. Previse se straha nagomilalo u tebi. Previse brige.
Opusti se i osloni se na Boga.
Bez brige.

sve znam - tako sam i ja ali nista to ne valja eli, zato ti i kazem. znas onu da apetit dolazi kad covek sedne da jede?
odmori, razmisli, opusti se, zapij se, whatever works ali gledaj da do kraja godine zavrsis bar nekoliko puta u krevetu ne spavajuci :lol:
jeste da se okolnosti nece promeniti, ali bar ces lakse da ih podneses.
pre par dana sam bas sa nekim forumasicama kontala kako bi trebalo seks da se popne na vrh liste lekova, deluje na sve i svasta.

.....pre prilicnog broja godina, imala sam koleginicu koja je tada bila vec pred penzijom, i kad god bi se mi mladje pozalile da nas boli, bilo sta, ili
da smo nesto nervozne, njena preporuka je bila bas to....seks...bila je vrlo vitalna, uvek raspolozena, i uvek je govorila, evo pogledajte mene, ja
uvek tako:D

sve znam - tako sam i ja ali nista to ne valja eli, zato ti i kazem. znas onu da apetit dolazi kad covek sedne da jede?
odmori, razmisli, opusti se, zapij se, whatever works ali gledaj da do kraja godine zavrsis bar nekoliko puta u krevetu ne spavajuci :lol:
jeste da se okolnosti nece promeniti, ali bar ces lakse da ih podneses.
pre par dana sam bas sa nekim forumasicama kontala kako bi trebalo seks da se popne na vrh liste lekova, deluje na sve i svasta.
Ja sam toliko u grču da i to odrađujem kao posao. Zaboravila sam šta znači opustiti se zapravo, ono baš na ništa da ne misliš...

Ali mora kuća da se spremi, a klinci stižu u 10h. Ne znam da li je bolje da se odvalim od spavanja, seksa ili đuskanja uz vino. Ili sve odjednom?!:lol:
Hoću moći onda da stojim na nogama sutra?:rumenko:

pusti sad kucu, a ako te nema na forumu sutra shvaticemo :lol:
malo vina, puno seksa i nek te oni probude u deset, sta te briga
spavaj, imas i ti dusu a kuca... bice tu i sledece nedelje

...evo pretece me Mojrae:lol:

Back