ISIDORA vam predstavlja

Ne znam za vas , ljudi, ali ja necemu tako ruznom ne mogu da odam priznanje ni po kojem osnovu.

Gnom, ili kako ga zovete Isidora, je toliko odvratna pojava, da sve sto uradi ili kaze, ne moze da ublazi horror utisak koji izbija iz onog odvratnog, nosatog, krestavog stvorenja......

Bog i lica deli po nekoj svojoj, bozanskoj pravdi.........................

Немају црте лица ништа са тим већ како личност носи те црте, сретао сам формално лепе жене које су биле апсолутно физички непривлачне.
Човек је леп колико му то стање душе дозвољава а нико не може да поружни као што то може леп човек.

Да али не може се читава критика на нечији рачун свести на физичке мане или предности јер то и није неки аргумент, свако време креира своју моду и укус а то баш и нема неке везе са озбиљним темама, може да буде један од показатеља ка кључном аргументу али никако кључни аргумент.
Комплекси и фрустрације јесу извор свих несрећа али шта да радимо са лепим људима који су из неког, нама непознатог разлога искомплексирани и исфрустрирани, да нећемо можда рећи да је предивна и тиме завршити расправу?!

E....njene knjige ne citati...ali, STVARNO!
A sto se tice njenih stavova...
pa...
u svom odnosu prema ovim politikantima koji su vodili ovo sto zovemo drzavom, a nikako jos od '91. ne lici na to, a i prema onima koji se predstavljaju kao demokrate+prema celokupnoj eliti, koja, mora se reci, jeste izrazito anti sprska (ukljucujuci sve redom, bez pardona) i ne moze se biti drugaciji nego bezobrazan, bahat i takotomeslicno...
Ona mozda i jeste iskompleksirana, ali je penicilin za sve nas...

PAC-PAC:
Да али не може се читава критика на нечији рачун свести на физичке мане или предности јер то и није неки аргумент, свако време креира своју моду и укус а то баш и нема неке везе са озбиљним темама, може да буде један од показатеља ка кључном аргументу али никако кључни аргумент.
Комплекси и фрустрације јесу извор свих несрећа али шта да радимо са лепим људима који су из неког, нама непознатог разлога искомплексирани и исфрустрирани, да нећемо можда рећи да је предивна и тиме завршити расправу?!

Ma sve ja to postujem..........ALI ZENA JE GNOM , BRE....CHUDO, HORROR NA DVE NOGE......

I fizicki, i mentalni degenerik......a Vi koji u njenim nebulozama mislite da ima zrno mudrosti, samo zato sto ne razumete o cemu prica.........aj da ne lajem

Strela:
Kalinić za razliku od pomenutih i nije glumac, on je više pinkovski klovn...
Milan kalinic je {cini mi se } Mamin sin, koji je imao ambicija da postane pilot,Pa posto su mu kupili diplomu {mama i tata} Shvatio je da sa takvom diplomom i sa tim stepenom inteligencije {videli ste i sami}Nemoze da se leti {BEZBEDNO} A hteo je da leti bas..Nekako u to vreme se reprizirao serijal Kamiondzije,i Milanu su se jako dopali Paja i Jare pa je otrcao mami i tati sa zahtevom da zeli da bude kao oni.,:Duhovit, Pametan..Jednom recju DOBAR!!!!!
Avaj ,niti je Pametan, niti je Duhovit..Dobar{u svom poslu} NIKAKO.
ALI RESENJE POSTOJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KARIC KARIC KARIC Taj cika je napravio AKADEMIJU za Milana i njemu slicne koje nikada nebi primili redovnim putem { zbog netalentvanosti , cast izuzetcima}Koji zele da budu GLUMCI,MENADZERI,BANKARI.....sve ono sto je i cika Karic sam.Kad moze cika Bogoljub onakav.....? moze i ON {Razmisljanje njegove mame} Tatin slajpik se olaksa za desetak hiljada evra i .......eto sad si GLUMAC!!!!!!! Ali gde ces da glumis?? Cika Karic nije napravio i privatno pozoriste{ON to nije znao} Sta sad????????? PINK PINK PINK PINK!!!!! Kolko para toliko muzike{A tatin slajpik DEBEOOOOO} Ostalo je legenda!! . To znaci uciniti sve za svoje dete.Ali EMOTION izmisli PIRAMIDU i mit se SRUSI kao kula od KARATA!!!!!!!!!!!........A TAKO JE ZELEO DA POBEDI!!???!! I KO CE SAD DA VRATI PAREEEEE?? EMOTION ILI MITROVIC????Isidora mi je odvratna ,Vucic tu negde, Ali KALINIC je KRALJ GLUPOSTI, NEPISMENOSTI,PREPOTENCIJE,,,,,I cega sve ne!! :confused:

Vi ispisaste 6 strana o Isidori i time je ona iz svoje perspektive pobedila-nek se pise bilo sta samo da se pise.I ja sam sa par postova,nazalost(kao i ovim)dao svoj doprinos.Najbolniji udarac njenom nacinu misljenja od onih koji na nju ne gledaju blagonaklono,bilo bi ignorisanje.

ma nije poenta ni ignorisanje tako odvratne pojave koja se ne vadi sa tv-a i iz raznih novina.
ali ona je najbolji predstavnik danasnje "satro-intelektualke,satro-umetnice"...lice natripovanih likova,koji se hrane skandalima(debilnim skandalima i provokacijama)..ali mi je najludje kad cujem ovde da je ona kao ovakva,onakva,ali je ipak kao extremno pametna.ma vazi....neka mi neko kaze sta je dobro napisala,uradila,da li je cak emisija koju vodi provokativna(ako je sex i dalje provokativan za nekog,onda stvarno...)nije tesko ispadati pametan u raznim svetovima u boji, i tabloidima...
p.s.izjasnjavala se kao simpatizer nacista,ljotica i pedera btw...sumanuto:)
kod nje mi se i pavic extremno zgadio....aaaa...nije zdravo toliko puta je videti na ekranu..:)

Били Момче, да си којим случајем прочитао шта ја мислим о Исидори не би ме нападао за обожавање ње и њеног дела, сад ако мислим да расправа треба да има логичан ток подржан стварним аргументима ане спрдњом онда извини, спрдња је интересантан литерални стил, некад чак и пожељан, али форма без суштине никуда не води, оно јесте да стил дефинише суштину али такође узми у обзир да суштина обликује стил тако да дођемо до тога да је спрдња без аргумената простаклук који ничему не вреди јер се на најпростији начин обазире на ствари које и мало дете види и самим тим открива на ком нивоу се може причати с неким/њим коме је такво запажање кључни аргумент.

Укратко, па јесмо ли ми слепи па не видимо да Исидора није фотомодел?!

Resi deda da obnovi temu,mnogo mu interesantna Isidora.
Ovo sto se desilo sa njom i skrivenu kameru je strasno ali sve se mislim koliko je ona sama doprinela da nju izaberu za to zezanje i da joj se ono dogodi?Ja ne citam njene knjige,meni mnogo ona pametna ovako kad prica ali znala i ona da pretera sa zezanje pa se deda iscudjava,sve misli kako sejes tako ces i da pozanjes.

pa koliko nesto pratim po internet abortirala i dozivela nerni slom a ove upozoravala da ima probleme sa bubrezima i da je trudna,nije nista vredelo a sve joj smestili gazde gde je radila iz kurira,mislili da ce da naprave stos a umalo je ne upropastise,jeste malo sasava na svoj nacin ali preterano a i ona nasla skim da se uvati.

Back